• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Haşaa isyan degilde dogurup cope atanlarda var bizim gibi yanip tutusanda

Aman ya neden böyle oluyor anlamıyorum niye yani bi sebebi olmalı sarhoştum hatırlamıyorum diyenler gebe kalıyor 2ncisi olursa aldırrim diyenler gebe kalıyor neden rabbim bize vermiyor anlamıyorum 23 yaşındayım henüz
Canım isyan etme henüz yaşında küçük en azından bi kere hamile kalmışsın yani kalabiliyorsun şükretmelisin bence..
Ben 4 yıldır evliyim hiç korunmadık ama buna rağmen tık yok :(:( isyan etmememiz gerekiyor daha çok dua etmeliyiz...

Bencede ilaç etki etti çünkü hapı içtigim gibi istifra ediyordum mide kabul etmiyordu tabi ben salak kafam doktora söyledim ona mide koruyucu verdi sanırım önce bunu iç sonra onu iç dedi bende rahat 2 hafta öyle içtim galiba ondan ama nerden bilebilirdim ki eğer kan grubu için gitmemiş olsaydım yine bilmeyecektim gebe olduğumu tam adet günümde adet olmuştum çünkü meğer düşükmüş
Her şerde bir hayır vardır canım.. Kısmet..daha yaşın genç elbet olur :) üzme canını..

Dayanamadim ve test yaptimm

Ya belki geç döllenme falandır hemen umutsuzluğa düşme bence canım.. Kırmızı görene kadar umut var :)

Ah sizler kadar pozitif olabilsem keşke ayıptır söylemesi kızlar benim heriftede iş yok zor yani bizim bebek işi ben özel doktora gittim rahim filmi aşılama herşey en son doktor eşimle beni konuşturdu biraz ve bize psikolog doktoru arkadaşının numarasını verdi biliyomusun bana dediki siz sadece bebek için ilişkiye giriyorsunuz bu şekilde olmaz dedi zevk almanız lazım dedi ve söyle durdum bize baktım ben gerçekten neredeyse 2 yıldır canım istedi için değil bebek olsun diye ilişkiye girmişiz şuan bu durumu ne kadar düzeltmeye çalışsamda olmuyor malesef en uzun ilişkimiz 5 dakika

Neden bu kadar açık konuşuyorsun dersenizde belki benle aynı durumu yaşayıpta düzelmiş olan biri okurda bana yardımı dokunur diye bu kadar rahatım çünkü tüp bebek dışında yapmadigim test uygulamadigim kür ve gitmediğim hacı hoca bırakmadım kızlar

Kavganizi yumurtlama donemine denk getirme . bende oyleydim yumurtlams odneminde cok iyiydik snra kavgaettik ahahaha. Neysebakalim herkes icin hayirlisi. sadeceMelek sadeceMelek

Bu arasafolikasiti neden aliyosun tedavi mi doktor mu onerdi banadagecen ay magnezyum verdi doktor hamilelik istedigim icin .folikasit im faydalari nedir bilgilendirir misin canm . birde kasik agrisi bendede var aramizda 1 gun var sanirim insallah ikimzde istedgmz gibi gebe kaliriz. sadeceMelek sadeceMelek

Kızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce.. :halay:Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu:dua: benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz:anneadayı:
Buyrun beraber bekleyelim :emir_bebek:

@sadeceMelek 22 Kasım
Bugunde regl olmadim kan tahlilinde cikarmi 3 gun gecince

Bizde çok az çalıştık biraz küslük oldu yumurtlama dönemine denk geldi o yüzden bu ay bende de olmayacak gibi kızlar :KK43:

Kavganizi yumurtlama donemine denk getirme . bende oyleydim yumurtlams odneminde cok iyiydik snra kavgaettik ahahaha. Neysebakalim herkes icin hayirlisi. sadeceMelek sadeceMelek

Ay canım insanın elinde değil ki.. Sinirlenince bebek mebek görmüyor gözüm :bicak:

Bu arasafolikasiti neden aliyosun tedavi mi doktor mu onerdi banadagecen ay magnezyum verdi doktor hamilelik istedigim icin .folikasit im faydalari nedir bilgilendirir misin canm . birde kasik agrisi bendede var aramizda 1 gun var sanirim insallah ikimzde istedgmz gibi gebe kaliriz. sadeceMelek sadeceMelek

Folik asidi de canım hamilelikten en az 3 ay önce içmeye başlayın diyorlar. Olur da gebe kalırsan çocuğun gelişimine çok faydaliymis. Bir de yumurtlamaya iyi geliyormuş. Doktor verdi bana da.. Her gün içiyorum.

Bugunde regl olmadim kan tahlilinde cikarmi 3 gun gecince

Çıkar bence canım gidip bi kan ver istersen..

Bizde çok az çalıştık biraz küslük oldu yumurtlama dönemine denk geldi o yüzden bu ay bende de olmayacak gibi kızlar :KK43:

Benim de aynı:110: boşa geçen bir ay daha sanki.. :KK14:

Back