- 20 Nisan 2016
- 892
- 626
- 103
- Konu Sahibi sadeceMelek
Ay bende kendimi küçük zannediyordum rahatladım şimdiBende 22 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende kendimi küçük zannediyordum rahatladım şimdiBende 22 :)
En kucuk benim galiba :)))Ay bende kendimi küçük zannediyordum rahatladım şimdi
Evet o haberleri izledikce o kadar canım yaniyorki anlatamamHaşaa isyan degilde dogurup cope atanlarda var bizim gibi yanip tutusanda
Bende 23 e geçen ay girdim sıkıntı yok 95 doğumluyumEn kucuk benim galiba :)))
Canım isyan etme henüz yaşında küçük en azından bi kere hamile kalmışsın yani kalabiliyorsun şükretmelisin bence..Aman ya neden böyle oluyor anlamıyorum niye yani bi sebebi olmalı sarhoştum hatırlamıyorum diyenler gebe kalıyor 2ncisi olursa aldırrim diyenler gebe kalıyor neden rabbim bize vermiyor anlamıyorum 23 yaşındayım henüz
96 liyim bendeBende 23 e geçen ay girdim sıkıntı yok 95 doğumluyum
InsallahInşallah erken olduğu için çıkmamıştır
Her şerde bir hayır vardır canım.. Kısmet..daha yaşın genç elbet olur :) üzme canını..Bencede ilaç etki etti çünkü hapı içtigim gibi istifra ediyordum mide kabul etmiyordu tabi ben salak kafam doktora söyledim ona mide koruyucu verdi sanırım önce bunu iç sonra onu iç dedi bende rahat 2 hafta öyle içtim galiba ondan ama nerden bilebilirdim ki eğer kan grubu için gitmemiş olsaydım yine bilmeyecektim gebe olduğumu tam adet günümde adet olmuştum çünkü meğer düşükmüş
Dayanamadim ve test yaptimm
Insallahhh ☺Her şerde bir hayır vardır canım.. Kısmet..daha yaşın genç elbet olur :) üzme canını..
Ya belki geç döllenme falandır hemen umutsuzluğa düşme bence canım.. Kırmızı görene kadar umut var :)
Bugunde regl olmadim kan tahlilinde cikarmi 3 gun gecinceKızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce.. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz
Buyrun beraber bekleyelim

@sadeceMelek 22 Kasım
Kavganizi yumurtlama donemine denk getirme . bende oyleydim yumurtlams odneminde cok iyiydik snra kavgaettik ahahaha. Neysebakalim herkes icin hayirlisi. sadeceMelek
Bu arasafolikasiti neden aliyosun tedavi mi doktor mu onerdi banadagecen ay magnezyum verdi doktor hamilelik istedigim icin .folikasit im faydalari nedir bilgilendirir misin canm . birde kasik agrisi bendede var aramizda 1 gun var sanirim insallah ikimzde istedgmz gibi gebe kaliriz. sadeceMelek
Bugunde regl olmadim kan tahlilinde cikarmi 3 gun gecince
Bizde çok az çalıştık biraz küslük oldu yumurtlama dönemine denk geldi o yüzden bu ay bende de olmayacak gibi kızlar
Ben bgn erken gebelik testi yaptim sonuc tek cizgi minicik bile belirmedi ya