Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Ne kadar çok bebis isteyen var maşallah ben gibi. Inşallah öbür aya hepimiz hamis oluruz.bir sürü melek gelir dunyamiza

Canım durumlar nedir?

Canım nedir son durum

Melekcim nerdesinn

Canimmm burdayım özelden mesaj yazcam birazdan sana.. :)

Allah'ıma şükürler olsun inşallah sağlıkla yükselir

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh.. :) darısı tüm isteyenlere olsun..
Tek tek yazamiycam ama
Hamiş kalan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum :)

Olmadı malesef yine nasip değilmiş kimyasal oldu yine kaybettim adetliyim şuan önümüzdeki ay inşallah

Olmadı malesef yine nasip değilmiş kimyasal oldu yine kaybettim adetliyim şuan önümüzdeki ay inşallah
Hadi ya çok sevinmiştim senin adına kuzum hiç üzülme Allah hayırlısını nasip eder. Bekleyelim bakalım inşallah önümüzdeki ay nasip olur sağlıcakla..

Hadi ya çok sevinmiştim senin adına kuzum hiç üzülme Allah hayırlısını nasip eder. Bekleyelim bakalım inşallah önümüzdeki ay nasip olur sağlıcakla..
Inşallah çok okudum bu kulüpte kimsayal ardına sağlıklı gebelik geçirenleri hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallah

Canım nedir son durum
Meraba kızlar hamile olanlar hayırlı olsun öncelikle bende 5gün aradan sonra test yaptım geçen ki çizgi hayal gibiydi bu çizgide incecikti fotoda göZükmüyo bile 33.günüm bugın 26.günde oluyorum her ay ama işte bu ay böyle oldu adetimi 15.günü bide 22.günü yumurtlama oldu 22.gününden beri 11gün geçti zaten yumurtlamadan 15 16 gün sonra çıkarmış idrarda bende 5 gün sonra tekrar yapcam bakalım test bildirim gelmedi hiç bana o yüzden bakmadım topiğe yoksa kesinbakardım kızlar

Canım inşallah vardır bebiş.. Silik çıktıysa bence var :) hayırlısı.. Gidip bi kan mı versen acaba? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…