- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Benim de bat tarihleri sizinle aynı bugün test yaptım negatif cıktıKızlar benim bat 31-02 arası olması gerek. Dün test yaptım negatif çıktı. Çok munerken yaptım? Sonradan pozitif olabilir mi?
Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı.
Neyse inşallah birdahaki aya olur diyelimmBenim de olmadı
Ay cnm inşşşşNe kadar çok bebis isteyen var maşallah ben gibi. Inşallah öbür aya hepimiz hamis oluruz.bir sürü melek gelir dunyamiza
Canım ne oldu sonuç? Ben arada giremedim.Canim uniden mezun olmam bu haftasonundaki sinava bagli. Bir de bir proje yetistirmem lazim pazartesiye yüklü bir ücret alacagim. Onun icin eve kapattim kendimi mecburen.
Canım durumlar nedir?Takvime göre benim bat yarın. Benim reglim son aylarda kafasına göre takıldığı için geç de gelebilir çünkü geç yumurtladım bu ay
17/18 aralık yumurtlama oldu
22 aralık kan testi 0.1 çıktı (evet biraz aceleci davrandım)
25 aralık-03 ocak arası yurtdışındayım, umarım iyi haberlerle dönerim
Canım nedir son durumSelam arkadaşlar benim bata 4 gün kaldı çok heycanliyim bu ay hic belirtim yoktu benim bata 1hafta kala başladı belirtilerim hele su son iki gündür çok fazla akintim oluyor sanki adet olmusum sanıyorum su gibi bazen beyaz bazen şeffaf kokusuz kasık bel ağrılarım var göğüs uclarim da son bi kaç gündür acımaya başladı hayırlısı bakalım bekliyorum gecen ay bütün belirtiler en başından beri vardı çok emindim hamileyim diyidum ama psikolojik mis maalesef negatifi gördüm bu ay nolcak bakalım sabırla bekliyorum Rabbim hayirlisini versin hepimize insallah
Melekcim nerdesinn
Allah'ıma şükürler olsun inşallah sağlıkla yükselir
Olmadı malesef yine nasip değilmiş kimyasal oldu yine kaybettimCanimmm burdayım özelden mesaj yazcam birazdan sana.. :)
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh.. :) darısı tüm isteyenlere olsun..
Tek tek yazamiycam ama
Hamiş kalan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum :)
Hadi yaOlmadı malesef yine nasip değilmiş kimyasal oldu yine kaybettimadetliyim şuan önümüzdeki ay inşallah
Inşallah çok okudum bu kulüpte kimsayal ardına sağlıklı gebelik geçirenleri hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallahHadi yaçok sevinmiştim senin adına kuzum hiç üzülme Allah hayırlısını nasip eder. Bekleyelim bakalım inşallah önümüzdeki ay nasip olur sağlıcakla..
Evet canım ben de çok okudum. Hep pespese olmuş.. İnsallah senin de öyle olur. :)Inşallah çok okudum bu kulüpte kimsayal ardına sağlıklı gebelik geçirenleri hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallah
YaaDün regl oldum
Meraba kızlar hamile olanlar hayırlı olsun öncelikle bende 5gün aradan sonra test yaptım geçen ki çizgi hayal gibiydi bu çizgide incecikti fotoda göZükmüyo bile 33.günüm bugın 26.günde oluyorum her ay ama işte bu ay böyle oldu adetimi 15.günü bide 22.günü yumurtlama oldu 22.gününden beri 11gün geçti zaten yumurtlamadan 15 16 gün sonra çıkarmış idrarda bende 5 gün sonra tekrar yapcam bakalım test bildirim gelmedi hiç bana o yüzden bakmadım topiğe yoksa kesinbakardım kızlarCanım nedir son durum
Canım inşallah vardır bebiş.. Silik çıktıysa bence var :) hayırlısı.. Gidip bi kan mı versen acaba? :)Meraba kızlar hamile olanlar hayırlı olsun öncelikle bende 5gün aradan sonra test yaptım geçen ki çizgi hayal gibiydi bu çizgide incecikti fotoda göZükmüyo bile 33.günüm bugın 26.günde oluyorum her ay ama işte bu ay böyle oldu adetimi 15.günü bide 22.günü yumurtlama oldu 22.gününden beri 11gün geçti zaten yumurtlamadan 15 16 gün sonra çıkarmış idrarda bende 5 gün sonra tekrar yapcam bakalım test bildirim gelmedi hiç bana o yüzden bakmadım topiğe yoksa kesinbakardım kızlar
Senden umitliydim kızDün regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?