- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Senden umitliydim kızbirde günün falanda geçti dimi yanlış hatirlamiyorsam
Hoşgeldin aramıza.. Her laboratuvarin kendi aralığı oluyor. Burda kimse yüksek veya değil diyemez. Bu değerin 5 olduğunu kabul edersek çok yüksek değil gibi ama neticede normal değerlerde de değil. yine de Doktoruna göstermen lazım. Yüksek bulursa seni endokrine yonlendirecektir. Benim de geçen aylarda tsh değerim düşmüştü ben sabah aç karnına bi tutam dereotu yedim üzerine su içtim bi kaç gün boyunca.. Bir ay sonra tsh normale dönmüştü. Dereotunun düzenleyici etkisi varmış bi de sen dene istersen..Merhabalar birsey sormak istiyorum ben kontrol icin kan vermistim bebek dusundugum icin.bugun troitimin biraz yuksek ciktigini ogrendim 5 olmasi normalmis ama benim 6 cikmis dahiliye ile gorusucem ama sizin tecrubenizden faydalanmak istiyorum bu cok yuksek bir oranmi troit yuksekligi hamileligi engellermi ve troiti dusurmek icin ne yapiliyor ilac tedavisi ise bu bebek isterken uygulanabilirmi?biraz endiselendim acikcasi biran evvel hamis olmak istiyordum herkes gibi boyle cikinca biraz uzuldum bazen hamis kalmayi engelleyebiliyoe sanirim.yardimci olabilirmisiniz.
İnşallah sana da uğurlu gelir hoşgeldin aramıza SedaBaşlığı çok beğendim hadi hayırlısı olsun
Hoşbulduk canım umudum yok ama 15 gün varİnşallah sana da uğurlu gelir hoşgeldin aramıza Sedabat ne zaman?
Tam yumurtlama zamanın canım inşallah gelir bebiş :)Hoşbulduk canım umudum yok ama 15 gün var
İnşalh canım bütün isteenlereeTam yumurtlama zamanın canım inşallah gelir bebiş :)
keşke olsaaaEe kızlar yok mu güzel haber verecek kimse? :)
Bata ne kadar var canımKeş
keşke olsaaa
25 ocakBata ne kadar var canım
Kanamanin devamı gelmezse yerleşme kanamasidir ama gelirse malesef reglKızlar ya bugün adetimin 23. Günü önce pembe leke geldi sonra tekrar wcye gittiğimde kahverengi olarak geldi ama çok bel ve kasık ağrım var. Adetime nerdeyse bir hafta var sizce yerleşme kanamasımı yoksa erken mi adet oluyorum.? Cevap verirseniz çok sevinirim
Hiç bu kadar erken adet olmamıştım ya inşallah gelmez. Çokta ağrım var hayırlısı olsun bakalım bu başlık uğurlu gelir inşallahKanamanin devamı gelmezse yerleşme kanamasidir ama gelirse malesef regl
İnşallah canım sabaha kadar gelen gelir zaten gelmezse kesin yerlesmedir :) haberdar et merak ederimHiç bu kadar erken adet olmamıştım ya inşallah gelmez. Çokta ağrım var hayırlısı olsun bakalım bu başlık uğurlu gelir inşallah
Tamam canım çok sağol yazarım mutlakaİnşallah canım sabaha kadar gelen gelir zaten gelmezse kesin yerlesmedir :) haberdar et merak ederim
İçimden bi his yerleşme diyor :) geldi mi devamı canım?Kızlar ya bugün adetimin 23. Günü önce pembe leke geldi sonra tekrar wcye gittiğimde kahverengi olarak geldi ama çok bel ve kasık ağrım var. Adetime nerdeyse bir hafta var sizce yerleşme kanamasımı yoksa erken mi adet oluyorum.? Cevap verirseniz çok sevinirim
Gece yatmadan baya azalmıştı şimdi belli belirsiz peçeteye geliyo akıntı gibi.Dikkatli bakınca görünüyor. Belim çok ağrıdı ama ya hala da biraz ağrı var korkuyorum o yüzdenİçimden bi his yerleşme diyor :) geldi mi devamı canım?
Ee canım yok mu güzel haber? :)Gece yatmadan baya azalmıştı şimdi belli belirsiz peçeteye geliyo akıntı gibi.Dikkatli bakınca görünüyor. Belim çok ağrıdı ama ya hala da biraz ağrı var korkuyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?