• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Merhabalar birsey sormak istiyorum ben kontrol icin kan vermistim bebek dusundugum icin.bugun troitimin biraz yuksek ciktigini ogrendim 5 olmasi normalmis ama benim 6 cikmis dahiliye ile gorusucem ama sizin tecrubenizden faydalanmak istiyorum bu cok yuksek bir oranmi troit yuksekligi hamileligi engellermi ve troiti dusurmek icin ne yapiliyor ilac tedavisi ise bu bebek isterken uygulanabilirmi?biraz endiselendim acikcasi biran evvel hamis olmak istiyordum herkes gibi boyle cikinca biraz uzuldum bazen hamis kalmayi engelleyebiliyoe sanirim.yardimci olabilirmisiniz.

Canim
Merhabalar birsey sormak istiyorum ben kontrol icin kan vermistim bebek dusundugum icin.bugun troitimin biraz yuksek ciktigini ogrendim 5 olmasi normalmis ama benim 6 cikmis dahiliye ile gorusucem ama sizin tecrubenizden faydalanmak istiyorum bu cok yuksek bir oranmi troit yuksekligi hamileligi engellermi ve troiti dusurmek icin ne yapiliyor ilac tedavisi ise bu bebek isterken uygulanabilirmi?biraz endiselendim acikcasi biran evvel hamis olmak istiyordum herkes gibi boyle cikinca biraz uzuldum bazen hamis kalmayi engelleyebiliyoe sanirim.yardimci olabilirmisiniz.
Hoşgeldin aramıza.. Her laboratuvarin kendi aralığı oluyor. Burda kimse yüksek veya değil diyemez. Bu değerin 5 olduğunu kabul edersek çok yüksek değil gibi ama neticede normal değerlerde de değil. yine de Doktoruna göstermen lazım. Yüksek bulursa seni endokrine yonlendirecektir. Benim de geçen aylarda tsh değerim düşmüştü ben sabah aç karnına bi tutam dereotu yedim üzerine su içtim bi kaç gün boyunca.. Bir ay sonra tsh normale dönmüştü. Dereotunun düzenleyici etkisi varmış bi de sen dene istersen..

Kızlar ya bugün adetimin 23. Günü önce pembe leke geldi sonra tekrar wcye gittiğimde kahverengi olarak geldi ama çok bel ve kasık ağrım var. Adetime nerdeyse bir hafta var sizce yerleşme kanamasımı yoksa erken mi adet oluyorum.? Cevap verirseniz çok sevinirim

Kızlar ya bugün adetimin 23. Günü önce pembe leke geldi sonra tekrar wcye gittiğimde kahverengi olarak geldi ama çok bel ve kasık ağrım var. Adetime nerdeyse bir hafta var sizce yerleşme kanamasımı yoksa erken mi adet oluyorum.? Cevap verirseniz çok sevinirim
Kanamanin devamı gelmezse yerleşme kanamasidir ama gelirse malesef regl

Hiç bu kadar erken adet olmamıştım ya inşallah gelmez. Çokta ağrım var hayırlısı olsun bakalım bu başlık uğurlu gelir inşallah:110:
İnşallah canım sabaha kadar gelen gelir zaten gelmezse kesin yerlesmedir :) haberdar et merak ederim:KK25:

İçimden bi his yerleşme diyor :) geldi mi devamı canım?

Back