Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Amin canım sende bayadir istiyordun dimi bebek için ugrasiyordun yaptığın ekstra bisy oldumu ilaç falanmi kullandin
Evet yapmadigim şey kalmadı hacılar hocalar kürler 2 defa asilama ama olmadi hic biri bu ay ovulosyon testi yaptım ve tabiki dua bol bol dua ettim meryem suresi okumaya niyetlendim ve daha 41 gün dolmadan gebe olduğumu öğrendim 3 yıldır o yastığımi göz yaslariyla doldurdum neler yaşadım neler piskolojim bozulmustu resmen eşimle sürekli kavga ediyordum gebe ve çocuklu arkadaşlarıma gitmez olmuştum

Ama çok şükür şimdi o 41 rakamını gördüm rabbim devamını getirsin inşallah

Cnm sorunun mu vardo yoksa hıc bısey yoktuda olmuyomuydu

Cnm sorunun mu vardo yoksa hıc bısey yoktuda olmuyomuydu
Hiç birşey yok canım tıp çaresizdi resmen kaç tane profesöre gittim onlar bile sana ilaç vererek hormonlarını bozamam dediler dosyamda muntazam yazıyordu düşün yani aynı keza esimdede sorun yoktu ama olmuyordu işte

Allahın ısı cnm zamanı degılmıs ıste tecrubelerını hamıle nasıl kaldını paylasırswn bızede yaratlı olır

Allahın ısı cnm zamanı degılmıs ıste tecrubelerını hamıle nasıl kaldını paylasırswn bızede yaratlı olır
Tabiki neden olmasın her şeyi denedim olmadı rahim filmide cektirmistim en son doktorlar bile bana yer gök dua hiç bir sorunun yok bol bol dua et dediler bende ovulosyon testi yapmaya başladım ama aynı zamanda meryem suresi okumaya başladım 41 günü tamamlayacaktım ovulosyon testinde çift çizgiyi değerlendirdim kafaya takma deseler de olmuyor malesef neredeyse tüm hareketlerim bebek içindi neyse çift çizgiyi değerlendirdim tabi sureyide okumayı ertelemiyorum hergun bir tane adetim bugün geçeli 4 gün oldu adet olmadan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım ama hiç bir şey çıkmadı kıl kadar birşey çıkmadı umidim bitmişti artık dün psikiyatriye gidecektim randevum vardı evde test var diye yaptım bi tane daha 3 gün gecikmiştim ama stresten normaldir dedim daha öncede olmuştu çünkü ta taaa bide ne göreyim ince silik bir çizgi hemen sağlık ocağına koştum ve beta 41 cıktı işte öyle

Masallah cnm allahtan umıdı asla kesmemek lazım ovu testı bende alıcam hayırlısı benım yumurtam da catşamadı 44gundur adet olmuyorum tarlusal kullandım sımdı bıhafta ıcınde olmam lazım beklemedeyım bnm de ğsıkolojı bıtto artık bende gotmeyo dusunuyorum

slm kızlar regle 6 gün kala kan testi sonucum negatif çıktı yani ocakta aşılama yolları görüldü sağlık olsun

Evet kullan işe yarıyor gebe kalamasanda en azından yumurtlama gününü bilirsin artık

Kızlar benim bat 31-02 arası olması gerek. Dün test yaptım negatif çıktı. Çok munerken yaptım? Sonradan pozitif olabilir mi?
Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…