- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi sadeceMelek
Bı zararı yok dımı cnm hamılelıkten oncemı basladınAgnucaston olması lazim adi eczaneden almıştım iki buçuk sene önce falan 15tldi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı zararı yok dımı cnm hamılelıkten oncemı basladınAgnucaston olması lazim adi eczaneden almıştım iki buçuk sene önce falan 15tldi cnm
Tanam cnm sagol dr uma da sorcam adetın 15.gunu progestan a baslıcam gerek gorurse onuda verır bukezde cok yuklenmeyelm dımıTamamen bitkisel bi ilaç adet düzenleme için bide hamilelik için kullaniyolar çoğunlukla bende bi grupta görmüştüm 40 50gunde bir adet görüyordum doktora çok gittim ama birşey değişmedi çıkmadı hep temiz çıktı bu ilaçla düzelir belki dedim ama sadece bi kazayla hamile kalmisim o ay yumurtaları olgunlastiriyomus hamilelik ten önce içtim tabi öğrenince bıraktım hemen istersen bi araştır sende cnm
Daha önce yaptırmışsındır regl'nin 3.günü yazar orada ama yaptırmadıysan artık regl olduktan sonra bakarsın cnm.Valla hormonlarımı hıc bılmıyorum cnm adetın ucuncu gunu hormon testı yaptırıcam bı olsam ıns hafta sonu olurum heralde tarlusan bıttı ozaman tekrar yazarım ana
ben neler yaptım diyorum sen yüklenmeyelim diyorsun kız hayıt al iç onda sıkıntı yok o kadınların hormonlarını düzenliyor faydası olur zararı olmaz tamam mı.Tanam cnm sagol dr uma da sorcam adetın 15.gunu progestan a baslıcam gerek gorurse onuda verır bukezde cok yuklenmeyelm dımı
Ozaman günün geçti desenee ay hemen bı test yap bence
Bende bugün kan vermiştim sağlık ocağında sonuç çıktı kızlar hatırlarmısınız beni bilmem beta hcg 41.40 cıktı
Hadi inşallah güzel sonuç alırsın sağlıkla kucağına alırsın insaaallllaaahhhhCanım hayırlı olsun ben de idrar testi yaptım çift çizgi çıktı yarın kan sonucumu alacağım :)
Amin canım Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar :)Hadi inşallah güzel sonuç alırsın sağlıkla kucağına alırsın insaaallllaaahhhh
Canım çok sevindim rabbim tüm isteyenlere wersin inşallah saglıkla kucagna almayı nasip etsin bende sonucu yarın alcamDua edin nolur sağlıkla yükselsin sonuç
Sende benim için dua et lütfen cok stres oldum bende sıkıntıdan başım agrıdı hiç umudum yok ama bir ihtimal işteDua edin nolur sağlıkla yükselsin sonuç
Amin inşallah sende o mutlu haberi alırsın çok bekledim yaptığım testlerin haddi hesabı yok rabbim bu bebeğimi almasın elimden inşallah, darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallahCanım çok sevindim rabbim tüm isteyenlere wersin inşallah saglıkla kucagna almayı nasip etsin bende sonucu yarın alcam
Seni çok iyi anlıyorum o kadar zor ki beklemek hayırlısını dile rabbimden ve dua ni eksik etmeSende benim için dua et lütfen cok stres oldum bende sıkıntıdan başım agrıdı hiç umudum yok ama bir ihtimal işte