• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Tamamen bitkisel bi ilaç adet düzenleme için bide hamilelik için kullaniyolar çoğunlukla bende bi grupta görmüştüm 40 50gunde bir adet görüyordum doktora çok gittim ama birşey değişmedi çıkmadı hep temiz çıktı bu ilaçla düzelir belki dedim ama sadece bi kazayla hamile kalmisim o ay yumurtaları olgunlastiriyomus hamilelik ten önce içtim tabi öğrenince bıraktım hemen istersen bi araştır sende cnm

Tamamen bitkisel bi ilaç adet düzenleme için bide hamilelik için kullaniyolar çoğunlukla bende bi grupta görmüştüm 40 50gunde bir adet görüyordum doktora çok gittim ama birşey değişmedi çıkmadı hep temiz çıktı bu ilaçla düzelir belki dedim ama sadece bi kazayla hamile kalmisim o ay yumurtaları olgunlastiriyomus hamilelik ten önce içtim tabi öğrenince bıraktım hemen istersen bi araştır sende cnm
Tanam cnm sagol dr uma da sorcam adetın 15.gunu progestan a baslıcam gerek gorurse onuda verır bukezde cok yuklenmeyelm dımı

Valla hormonlarımı hıc bılmıyorum cnm adetın ucuncu gunu hormon testı yaptırıcam bı olsam ıns hafta sonu olurum heralde tarlusan bıttı ozaman tekrar yazarım ana
Daha önce yaptırmışsındır regl'nin 3.günü yazar orada ama yaptırmadıysan artık regl olduktan sonra bakarsın cnm.

Tanam cnm sagol dr uma da sorcam adetın 15.gunu progestan a baslıcam gerek gorurse onuda verır bukezde cok yuklenmeyelm dımı
ben neler yaptım diyorum sen yüklenmeyelim diyorsun kız hayıt al iç onda sıkıntı yok o kadınların hormonlarını düzenliyor faydası olur zararı olmaz tamam mı.

Bende bugün kan vermiştim sağlık ocağında sonuç çıktı kızlar hatırlarmısınız beni bilmem :halay::KK200: beta hcg 41.40 cıktı

Tedirgin olmaya başladım bile ama ilişkinin üzerinden 15 gün geçti daha yüksek olması gerekmez miydi :KK43:

Canım çok sevindim rabbim tüm isteyenlere wersin inşallah saglıkla kucagna almayı nasip etsin bende sonucu yarın alcam
Amin inşallah sende o mutlu haberi alırsın çok bekledim yaptığım testlerin haddi hesabı yok rabbim bu bebeğimi almasın elimden inşallah, darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah

Back