Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Amin inşallah sende o mutlu haberi alırsın çok bekledim yaptığım testlerin haddi hesabı yok rabbim bu bebeğimi almasın elimden inşallah, darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah
Amin canım hiç kötü dúşünme ben de çok bekledim hala bekliyorum güzel düşünelim daha keseyi görceksin kalp atışı ohoo hazırla kendini annesi

Kıyamaam ya gözlerim doldu . Ben de hicbirzaman hamile kalamıycam gibi hissediyorum ama bak hamişlerle mutlu oluyorum
Emin ol adını bilmiyorum ama bundan sonra ki dualarımda diğer arkadaşlar gibi sende olacaksın inşallah ve ben meryem suresi okuyorum 41 güne tamamlamam gerekiyor daha bitmeden bu mutlu haberi aldım sende dene istersen rabbim kabul ediyor bak

Ben o igneleri aldım şuan evde korkuyorum kendimi çok sorguluyorum yetersiz hissediyorum o igneler benim pskolojimi bozdu
Ay hayır hiç öyle düşünme insulin gibi zaten ben gülerek vururdum onu kendime yeterki tutsun daha da vurmaya razıydım

Adım özlem dualarına benide ekle canim bu ay okudum 41 yasin 41 meryem ama 41 gün olmadan bitirdim beni boswer ya sen şimdi cok mutlusun gölge düşürmeyelim ailene söyledin mi

Adım özlem dualarına benide ekle canim bu ay okudum 41 yasin 41 meryem ama 41 gün olmadan bitirdim beni boswer ya sen şimdi cok mutlusun gölge düşürmeyelim ailene söyledin mi
Bende herkeze sorarım ne duygular yaşadığını kimlere nasıl paylaştığını sorardım onun adına sevinirdim ama 5 dakka sonra gözyaşlarına boğulurum bana sorma bu soruyu nolur benim mutluluğum sana göz yaşı olsun istemem

Hiç öyle düşünme ben 23 yaşındayım 5 yıldir evliyim bütün arkadaşlarım ya hamile ya dogum yaptı ben mutlulukla mutlu oluyorum inanki 5 kere teyzeyim bitanesi yolda 8 haftalık düşün yani

Hiç öyle düşünme ben 23 yaşındayım 5 yıldir evliyim bütün arkadaşlarım ya hamile ya dogum yaptı ben mutlulukla mutlu oluyorum inanki 5 kere teyzeyim bitanesi yolda 8 haftalık düşün yani
Bende 23 e girdim ve bugün evliligimin 4.yilina girdim çok büyük tesadüf oldu benim için sabah uyandım adetim 3 gün gecikti gayri ihtiyari test yaptım ikinci çizgi silik çıktı allahım dedim

Bugun eşime kan wercem dedim yeter hayatım kan kalmadi dedi ben kendimle olan sorunumu çow
Bende 23 e girdim ve bugün evliligimin 4.yilina girdim çok büyük tesadüf oldu benim için sabah uyandım adetim 3 gün gecikti gayri ihtiyari test yaptım ikinci çizgi silik çıktı allahım dedim
daha ne olsun bende sabah esime kan wercem dedim hayatım 5 yıldır kan kalmadi dedi gülme krizine girdik artık aştık yani çook guzel biz tatlış anneler olcaz bu ay sadece içime doguyor gbi yada kafayı yedim

Benim reglime 6 gun war sadece bir his var onu kimseye anlatamıyorum işte birde on gundur sag kasigim agrıyo sag tarafa bele wuruyo iste

Eh iste evlilik yıldönümü hediyeniz gelmiş kuzum yaaa ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…