- 8 Aralık 2017
- 120
- 203
- 18
- 45
- Konu Sahibi sadeceMelek
Allah en kisa zamanda iyi haber almayi nasip etsin insallah hayirlisi olur canim:)
İnşallah, Allahım dileyen isteyen herkese versin.
Yarın transfer günüm, dualarınıza ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah en kisa zamanda iyi haber almayi nasip etsin insallah hayirlisi olur canim:)
Haydi hayirlisi benim 5 gün gecikme sonrasi regl oldum dün tuturamadim bu ay insallah senin bebisin gelmistir canim:)İkinci test yapmadım hala aynı. Bugünle beraber 5.gün olmuş olacak
Canım ben senin yerinde olsam sabah akşam yaparım testİkinci test yapmadım hala aynı. Bugünle beraber 5.gün olmuş olacak
Ya inşallah öyle çok isterim ki ama hiç belirti olmadan (adet öncesi göğüs hassasiyeti dahil) hamilelik olabilir miHaydi hayirlisi benim 5 gün gecikme sonrasi regl oldum dün tuturamadim bu ay insallah senin bebisin gelmistir canim:)
evde geçen aydan kalma 1 tane test vardı 2 gün geçince onu kullandım. Bidaha da almadım. Çünkü geçen ay ilk kez gecikme yaşayınca aynı zamanda ilk kez test yapmıştım. Lavabodan çıkınca eşimin gözlerindeki o heyecanlı ve umutlu bakışı söndürdüğüm için çok ama çok üzüldüm. Onun bu kadar heves ettiğini ilk kez o zaman yüzüne bakınca farkettim. Sonra da bidaha test alalım diyemedim zatenCanım ben senin yerinde olsam sabah akşam yaparım test
Güzel haberlerle inşallah canim
Amin canım inşallah hepimize nasip eder Allahim kucaklarimiz bebisle dolarInsallah canim Allah büyüktür vardir bundanda bir hayir.Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin canim:)
Güzel canım en azından sorun yokmuş.. Hayırlısı ile gelir artık bebiş :)
Canım iyiyim sen nasılsın aklimdasin takipteyim bu safra sorunu çıktığından beri pek fazla giremedim Evet canım Haklısın bir karar vermem lazım ama inan ben de ne karar vereceğim bilemiyorum hakkımda İnşallah hayırlısı olsun diyorum bu ay da senden ümitliyim İnşallah Bebiş bekliyoruz
Canimmm nasılsın? Aklımdaydin ben de sana yazayım diyordum sen yazdın :) doktorun ne diyorsa onu yap canım bence.. Herkesten iyi o bilir.. Ama bence artık bi karar ver zaman kaybetme en azından.. Benim de adete 3 gün kaldı. Sabah test yaptim dayanamayıp negatif çıktı çok umudum yok yani.. (
Hoş geldin canım inşallah sağlıkla tez vakitte kavuşursun bebeğine.. :) bat ne zaman?
Canım hayırlısı olsun.. Zamanı var demek ki.. O zaman da önümüzdeki aydır inşallah :) cok umudum vardı senin için ama.. Hayırlı zamanda gelsin ama inşallah..
Güzel canım en azından sorun yokmuş.. Hayırlısı ile gelir artık bebiş :)
Canimmm nasılsın? Aklımdaydin ben de sana yazayım diyordum sen yazdın :) doktorun ne diyorsa onu yap canım bence.. Herkesten iyi o bilir.. Ama bence artık bi karar ver zaman kaybetme en azından.. Benim de adete 3 gün kaldı. Sabah test yaptim dayanamayıp negatif çıktı çok umudum yok yani.. (
Hoş geldin canım inşallah sağlıkla tez vakitte kavuşursun bebeğine.. :) bat ne zaman?
Canım hayırlısı olsun.. Zamanı var demek ki.. O zaman da önümüzdeki aydır inşallah :) cok umudum vardı senin için ama.. Hayırlı zamanda gelsin ama inşallah..
Canım ya inşallah Allah kalbinize göre verir ve en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınızevde geçen aydan kalma 1 tane test vardı 2 gün geçince onu kullandım. Bidaha da almadım. Çünkü geçen ay ilk kez gecikme yaşayınca aynı zamanda ilk kez test yapmıştım. Lavabodan çıkınca eşimin gözlerindeki o heyecanlı ve umutlu bakışı söndürdüğüm için çok ama çok üzüldüm. Onun bu kadar heves ettiğini ilk kez o zaman yüzüne bakınca farkettim. Sonra da bidaha test alalım diyemedim zaten
Olabilir canim ben üc yildir belirtilerin alasini yasadim hic yasamadigim regl gecikmeyi bile yasadim hamde 5 kadar hic gecikmem olmazdi.sana demem o ki bilirtilere sakin aldanma.insallah sen hic belirti yasamayip hamile kalanlardansindir. Hayirli haberini aliriz insallah canim:)Ya inşallah öyle çok isterim ki ama hiç belirti olmadan (adet öncesi göğüs hassasiyeti dahil) hamilelik olabilir mi
Olabilir canim ben üc yildir belirtilerin alasini yasadim hic yasamadigim regl gecikmeyi bile yasadim hamde 5 kadar hic gecikmem olmazdi.sana demem o ki bilirtilere sakin aldanma.insallah sen hic belirti yasamayip hamile kalanlardansindir. Hayirli haberini aliriz insallah canim:)
canım hala bekliyorum adet olmadım :/Canım ne durumdasın?
Canım bi daha test yaptın mı? Yok mu güzel haberler?
Hadi inşallah canım :)
evde geçen aydan kalma 1 tane test vardı 2 gün geçince onu kullandım. Bidaha da almadım. Çünkü geçen ay ilk kez gecikme yaşayınca aynı zamanda ilk kez test yapmıştım. Lavabodan çıkınca eşimin gözlerindeki o heyecanlı ve umutlu bakışı söndürdüğüm için çok ama çok üzüldüm. Onun bu kadar heves ettiğini ilk kez o zaman yüzüne bakınca farkettim. Sonra da bidaha test alalım diyemedim zaten
canım hala bekliyorum adet olmadım :/
Ay yukarıda yazıları birbirine karıştırmışim galiba
Canım iyiyim sen nasılsın aklimdasin takipteyim bu safra sorunu çıktığından beri pek fazla giremedim Evet canım Haklısın bir karar vermem lazım ama inan ben de ne karar vereceğim bilemiyorum hakkımda İnşallah hayırlısı olsun diyorum bu ay da senden ümitliyim İnşallah Bebiş bekliyoruz
Aynen öyle canım Allah'tan ümit kesilmezz elbett bizde sabrimizin karşılığını alacagiz Rabbim ol desin yeter...İnşallah canım hayırlısı olur senin için.. Ama dediğim gibi bi karar ver uygula.. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Bence doktor ne diyorsa onu yap bir an önce.. Ya da bu ay da dene öyle doktorun dediğini yap
Benim çok ümidim kalmadi canım çünkü sabah ki test negatifti.. Sonra da ovulasyon testi yaptim o da tek çizgi.. Genelde insanların çift çizgi oluyormuş hamileyse eğer.. Yine de Allah tan ümit kesilmez diye bekliyorum işte
Aynen öyle canım.. Herşeyin bi hayırlı zamanı vardır. Ama o zaman çabuk gelir inşallah :)Aynen öyle canım Allah'tan ümit kesilmezz elbett bizde sabrimizin karşılığını alacagiz Rabbim ol desin yeter...
Evet canım.. Artık önümüzdeki maçlara bakicaz :) ama moral bozukluğu bi taraftan adet sancısı bi taraftan hiç keyfim kalmadıGünaydın canım bende bir gun oldum battan 8 gun once tuhafti rengi falanda ama adetmis yani klomene basladim haftaya kontrole gitcem folik asitte yazdi onuna kullaniyorum yani uzme kendini umutlar ocak ayina kaldi :)