Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

canım streçle iyice sardım. bir gün çok uyumuştum leş gibi kokmuştu hakkaten. yani açınca geldi kokusu Allahtan. Alabalıkla şifa bulan çok duydum ben. bel çektirip olan bir arkadaşım da var 10 yıl olmamıştı. bir kuzenimin 5 yıl olmadı her yolu denedi. bir de hacamat deneyeyim bişey kaybetmem dedi. daha başından yaptırdığı ay hamiş kaldı :) Ben de başladım bir yerlerden. doktor baksaydı orda başlayacaktım ama on aydır denediğim için dedi bekle :/

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım hadi inşallah hamissindir

Slm kizlar Ben 5 gün gecikmeden sonra bugün regl oldum ilk defa gecikmem beni umutlandirdi ama maleseffff gene hüsran gene hüsran Allah hayirlisini nasip etsin hepimize

Slm kizlar Ben 5 gün gecikmeden sonra bugün regl oldum ilk defa gecikmem beni umutlandirdi ama maleseffff gene hüsran gene hüsran Allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Üzülme canım ya zamanı vardır elbet Rabbim ol diyecekki olsun herşey Allah'tan hayirlisi olsun inşallah en kısa zamanda bebegine kavusursun

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay adetim 2 gün gecikti o gün doktora gittim. Evlendikten sonra ilk muayenemdi . Hamile değildim ama çikolata kistimin geçtiğini öğrendim. Akşam eve gidince adet olmuştum. Ama o ay gecikme yaşasam da her ay olduğu gibi göğüs hassasiyeti,arada bir kendini belli eden hafif ağrım vardı. Bu ay 4.günümdeyim gecikmenin. Ne göğüs ağrısı yaşadım ne hafif hafif hissedilen ağrıyı.. 2 gün gecikince idrar testi yaptım negatif. Napcağımı şaşırdım. Adet belirtisinin b'si yok sanki yeni adetten çıkmiş gibi. Göğüslerim çok rahat ağrı vs. Hiç başlamadı. Normalde her ay düzenli adet olurdum. Fikri olan var mı

Mrb canım inşallah gecikmenin nedeni bebistendir kan tahlili yaptirmalısın bence.birde bisy sorucam çikolata kistinden nasil kurtuldun tedavimi oldun

Mrb canım inşallah gecikmenin nedeni bebistendir kan tahlili yaptirmalısın bence.birde bisy sorucam çikolata kistinden nasil kurtuldun tedavimi oldun
Valla onu beb de anlamadım. Herhalde Allah ol dedi oldu :)
geçen sene öğrendim kiistimi 5 cmydi. 1 sene boyunca Visanne 2 mg kullandım (bu sırada ilaç progesteron hormonu olduğu için hiç adet görmedim.) Kistim 1.5 cm oldu.Yazın evlenince ilacı bıraktım. Adet olmaya başladım düzenli bir şekilde. Bu sırada instagramda şuanki adıyla clifebitkiselmacun olan macunu yedim 2.5 kutu. Geçen ay 2 gün gecikme ile doktora gittim. Doktor bana senin kistin yok emin misin diyor. Eski usg görüntülerimi gösterdim. O zaman geçtiğine inandık hep birlikte. Sonra o akşam adet oldum zaten. Bu ay ne adet belirtisi var ne de o internette yazılan gebelik belirtileri hayırlısı :/

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canim

Macunu bende kullandım şu an ara verdim muhteşem bir şey ama ben burda çekşnmiştim adını yazmaya arkadaşlara inşaAllah sizin için de sorun olmaz

Macunu bende kullandım şu an ara verdim muhteşem bir şey ama ben burda çekşnmiştim adını yazmaya arkadaşlara inşaAllah sizin için de sorun olmaz
Evet hiç bu kadar fayda göreceğini düşünmemiştim ben de. Ama ismini yazmaya çekinmedim her vücut farklı tepki veriyor misal ben saraçoğlu kürlerinden hiç fayda görmedim ama kendine çok iyi geldiğini söyleyen insanların sayısı hiç de az değil :)
Ben de macunun satışını yapmıyorum sonuçta hasta olarak denedim memnun kalınca başkalarına da faydam dokunursa diye pat diye söyledim

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel canım en azından sorun yokmuş.. Hayırlısı ile gelir artık bebiş :)

Hayırlısı olsun kızlar inşallah hepimizin kucagi bebisle dolar takipteyimm güzel haberlerinizi bekliyorum özellikle sadecemelek senden canimmm

Kızlar aranızda safra taşı sorunu yaşayanlar varmı yada tanidiklariniz hamilelik geçirenler falan varsa bilgi verin iki arada kaldım ne yapmalıyım ameliyatmi bebekmiii

Canimmm nasılsın? Aklımdaydin ben de sana yazayım diyordum sen yazdın :) doktorun ne diyorsa onu yap canım bence.. Herkesten iyi o bilir.. Ama bence artık bi karar ver zaman kaybetme en azından.. Benim de adete 3 gün kaldı. Sabah test yaptim dayanamayıp negatif çıktı çok umudum yok yani.. (

Merhaba kızlar bende yeni geldim geçen ay düşük yaptım inşallah bu ay tekrar sağlıklı bir şekilde gelir bebeğim isteyen herkes hamiş olur inşallah

Hoş geldin canım inşallah sağlıkla tez vakitte kavuşursun bebeğine.. :) bat ne zaman?

Canım hayırlısı olsun.. Zamanı var demek ki.. O zaman da önümüzdeki aydır inşallah :) cok umudum vardı senin için ama.. Hayırlı zamanda gelsin ama inşallah..

Ayın sekizinde adet olmam lazımdı ancak olmadım hala. ve düzenlidir hep adetim. Sabah idrar testi negatif çıktı uf.

Canım ne durumdasın?

Canım bi daha test yaptın mı? Yok mu güzel haberler?

İnşallah, Allahım dileyen isteyen herkese versin.
Yarın transfer günüm, dualarınıza ihtiyacım var

Hadi inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…