- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
canım streçle iyice sardım. bir gün çok uyumuştum leş gibi kokmuştu hakkaten. yani açınca geldi kokusu Allahtan. Alabalıkla şifa bulan çok duydum ben. bel çektirip olan bir arkadaşım da var 10 yıl olmamıştı. bir kuzenimin 5 yıl olmadı her yolu denedi. bir de hacamat deneyeyim bişey kaybetmem dedi. daha başından yaptırdığı ay hamiş kaldı :) Ben de başladım bir yerlerden. doktor baksaydı orda başlayacaktım ama on aydır denediğim için dedi bekle :/Bence geç döllenmedir Hatice acele etme bisy sorcam hani yazmışsın ya alabalık sardım karnıma diye kizz kokmadınmı sabaha kadar ilk defa duydum ben öyle bisy ama sifa Allah'tan bellimi olur hadi hayırlı sonuclarla
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım hadi inşallah hamissindircanım streçle iyice sardım. bir gün çok uyumuştum leş gibi kokmuştu hakkaten. yani açınca geldi kokusu Allahtan. Alabalıkla şifa bulan çok duydum ben. bel çektirip olan bir arkadaşım da var 10 yıl olmamıştı. bir kuzenimin 5 yıl olmadı her yolu denedi. bir de hacamat deneyeyim bişey kaybetmem dedi. daha başından yaptırdığı ay hamiş kaldı :) Ben de başladım bir yerlerden. doktor baksaydı orda başlayacaktım ama on aydır denediğim için dedi bekle :/
Geçmiş olsun canım inşallah bu ay sağlıklı bir şekilde bebisin gelirMerhaba kızlar bende yeni geldim geçen ay düşük yaptım inşallah bu ay tekrar sağlıklı bir şekilde gelir bebeğimisteyen herkes hamiş olur inşallah
inşallah bakalım canım...İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım hadi inşallah hamissindir
Üzülme canım ya zamanı vardır elbet Rabbim ol diyecekki olsun herşey Allah'tan hayirlisi olsun inşallah en kısa zamanda bebegine kavusursunSlm kizlar Ben 5 gün gecikmeden sonra bugün regl oldumilk defa gecikmem beni umutlandirdi ama maleseffff gene hüsran gene hüsran Allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Mrb canım inşallah gecikmenin nedeni bebistendir kan tahlili yaptirmalısın bence.birde bisy sorucam çikolata kistinden nasil kurtuldun tedavimi oldunMerhaba arkadaşlar ben geçen ay adetim 2 gün gecikti o gün doktora gittim. Evlendikten sonra ilk muayenemdi . Hamile değildim ama çikolata kistimin geçtiğini öğrendim. Akşam eve gidince adet olmuştum. Ama o ay gecikme yaşasam da her ay olduğu gibi göğüs hassasiyeti,arada bir kendini belli eden hafif ağrım vardı. Bu ay 4.günümdeyim gecikmenin. Ne göğüs ağrısı yaşadım ne hafif hafif hissedilen ağrıyı.. 2 gün gecikince idrar testi yaptım negatif. Napcağımı şaşırdım. Adet belirtisinin b'si yok sanki yeni adetten çıkmiş gibi. Göğüslerim çok rahat ağrı vs. Hiç başlamadı. Normalde her ay düzenli adet olurdum. Fikri olan var mı
Valla onu beb de anlamadım. Herhalde Allah ol dedi oldu :)Mrb canım inşallah gecikmenin nedeni bebistendir kan tahlili yaptirmalısın bence.birde bisy sorucam çikolata kistinden nasil kurtuldun tedavimi oldun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canimValla onu beb de anlamadım. Herhalde Allah ol dedi oldu :)
geçen sene öğrendim kiistimi 5 cmydi. 1 sene boyunca Visanne 2 mg kullandım (bu sırada ilaç progesteron hormonu olduğu için hiç adet görmedim.) Kistim 1.5 cm oldu.Yazın evlenince ilacı bıraktım. Adet olmaya başladım düzenli bir şekilde. Bu sırada instagramda şuanki adıyla clifebitkiselmacun olan macunu yedim 2.5 kutu. Geçen ay 2 gün gecikme ile doktora gittim. Doktor bana senin kistin yok emin misin diyor. Eski usg görüntülerimi gösterdim. O zaman geçtiğine inandık hep birlikte. Sonra o akşam adet oldum zaten. Bu ay ne adet belirtisi var ne de o internette yazılan gebelik belirtileri hayırlısı :/
Sağol canım inşallah hepimizin bebişi gelir hayırlıysaGeçmiş olsun canım inşallah bu ay sağlıklı bir şekilde bebisin gelir
Insallah canim Allah büyüktür vardir bundanda bir hayir.Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin canim:)Üzülme canım ya zamanı vardır elbet Rabbim ol diyecekki olsun herşey Allah'tan hayirlisi olsun inşallah en kısa zamanda bebegine kavusursun
Macunu bende kullandım şu an ara verdim muhteşem bir şey ama ben burda çekşnmiştim adını yazmaya arkadaşlara inşaAllah sizin için de sorun olmazValla onu beb de anlamadım. Herhalde Allah ol dedi oldu :)
geçen sene öğrendim kiistimi 5 cmydi. 1 sene boyunca Visanne 2 mg kullandım (bu sırada ilaç progesteron hormonu olduğu için hiç adet görmedim.) Kistim 1.5 cm oldu.Yazın evlenince ilacı bıraktım. Adet olmaya başladım düzenli bir şekilde. Bu sırada instagramda şuanki adıyla clifebitkiselmacun olan macunu yedim 2.5 kutu. Geçen ay 2 gün gecikme ile doktora gittim. Doktor bana senin kistin yok emin misin diyor. Eski usg görüntülerimi gösterdim. O zaman geçtiğine inandık hep birlikte. Sonra o akşam adet oldum zaten. Bu ay ne adet belirtisi var ne de o internette yazılan gebelik belirtileri hayırlısı :/
Evet hiç bu kadar fayda göreceğini düşünmemiştim ben de.Macunu bende kullandım şu an ara verdim muhteşem bir şey ama ben burda çekşnmiştim adını yazmaya arkadaşlara inşaAllah sizin için de sorun olmaz
Canim muayene etti cok guzel dedi yumurtaliklarima falan herseyim cok guzelmis cok iyi bi doktordu yumurtaliklarim rahmim hormonlarim falan muthis dedi sorun muhtemelen esimdeymis ondan test istedi bide klomen yazdi 5 gun kullancam sonrayumurtalarim catlamismi ona bakcak :) zamani gelmis olsun artik bebisin dedi o kanamada adet olmusum bir gun oldum sadece
Hayırlısı olsun kızlar inşallah hepimizin kucagi bebisle dolartakipteyimm güzel haberlerinizi bekliyorum özellikle sadecemelek senden canimmm
Kızlar aranızda safra taşı sorunu yaşayanlar varmı yada tanidiklariniz hamilelik geçirenler falan varsa bilgi verin iki arada kaldım ne yapmalıyım ameliyatmi bebekmiii
Merhaba kızlar bende yeni geldim geçen ay düşük yaptım inşallah bu ay tekrar sağlıklı bir şekilde gelir bebeğimisteyen herkes hamiş olur inşallah
Slm kizlar Ben 5 gün gecikmeden sonra bugün regl oldumilk defa gecikmem beni umutlandirdi ama maleseffff gene hüsran gene hüsran Allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Ayın sekizinde adet olmam lazımdı ancak olmadım hala. ve düzenlidir hep adetim. Sabah idrar testi negatif çıktıuf.
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay adetim 2 gün gecikti o gün doktora gittim. Evlendikten sonra ilk muayenemdi . Hamile değildim ama çikolata kistimin geçtiğini öğrendim. Akşam eve gidince adet olmuştum. Ama o ay gecikme yaşasam da her ay olduğu gibi göğüs hassasiyeti,arada bir kendini belli eden hafif ağrım vardı. Bu ay 4.günümdeyim gecikmenin. Ne göğüs ağrısı yaşadım ne hafif hafif hissedilen ağrıyı.. 2 gün gecikince idrar testi yaptım negatif. Napcağımı şaşırdım. Adet belirtisinin b'si yok sanki yeni adetten çıkmiş gibi. Göğüslerim çok rahat ağrı vs. Hiç başlamadı. Normalde her ay düzenli adet olurdum. Fikri olan var mı
İnşallah, Allahım dileyen isteyen herkese versin.
Yarın transfer günüm, dualarınıza ihtiyacım var
Canım bi daha test yaptın mı? Yok mu güzel haberler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?