Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Ay bi tutunsaydi varya
ben 1 saat spor yaptım atlayıp zıpladım deli gibi. çok kilo almışım çünkü yakmam lazım. spordan sonra sağ kasıkta bir sancı oldu geçti. yumurtladığım yerdi orası. hiç endişe edemicem. varsa vardır yiyecek ekmeği varsa tutunur. yoksa nasip değildir.

Yiyecek ekmegi varsa tutunur kelimesine katiliyorum ama kafanda acaba hamilemiyim sorusu varsa bir kac gün sporu ertelesen kendine dikkat etsen canim :)

Yiyecek ekmegi varsa tutunur kelimesine katiliyorum ama kafanda acaba hamilemiyim sorusu varsa bir kac gün sporu ertelesen kendine dikkat etsen canim :)
haklısın canım yürüyüşlerle idare edeyim bir süre o zaman. gerçi o kadar ay kendime "ne olur ne olmaz" diye dikkat ettim ki hiç inanmıyorum artık. hiçbir zaman hamile kalamazmışım gibi hissediyorum tövbe estağfrullah... ama bir tanecik bebeğim olsaydı keşke. 1 tanecik ya. valla çok üzülüyorum. ama bu üzüntü beni strese sürüklemedi bu ay. "napalım kaderimizde yokmuş" dedim geçtim. bildiğin küstüm.

Sakın öyle düsünme canim Allah büyüktür bizimde meleklerimiz olacak insallah Ben üc senedir dügünlerine gitigim arkadaslarimin cocuklarini seviyorum benimle ayni zamanlarda evlenenler ikincisine hamile kocamin ailesinden duyduklarimi düsündükce beynimden vuruluyor gibiyim ama cok sükür esimle birbirimize destek olmaya calisiyoruz.bunada sükür canim ya

aynı şey benimde başıma geldi. benimle aynı gün evlenen arkadaşım bebeğini büyütüyor şimdi... ne diyeyim. hani niye "ben hemen hamile kaldım" diyen o kadınlardan olamıyoruz hepsini geçtim anne olmayı hak etmeyen doğurup çöpe atanlar neden anne oluyor? bilmiyorum ya baya bir bıktırdı aslında bu konu beni de. Bu arada kimsenin lafına takılma. cidden benim umurumda olan kimse yok. sadece kendim için bir evlat istiyorum. dünyayı seveceğini düşünüyorum ve bu dünya üzerinde tek kalsam dahi ben ona her türlü bakarım. doğurmaktan korkmuyorum tek korktuğum şey hiç gelmemesi...

Inşallah canim ya idrar testimde negatif cikti neyse bakalim senin bat ne zamandi?

Benimkisi haftaya salı yani 19unda canım.. Zaman geçmek bilmiyor :)

Bekliyoruz canım sende ne var ne yok?

Ya o regl olacak hali bende de var :s bu ay bişeyler yaptım bitkisel acaba ondan mı oldu ki diye düşünüyorum ben de..

her topiğe umut olsun bu olsun diye diye yorum yapmadıgımız topik kalmadı

hadi bakalım bu uğur getirsin inşallahhh

Hadi bakalım canım inşallahh uğurlu gelir hepimize..

Amannn ben de aynı

Ne dedi ki doktor canım

Canim muayene etti cok guzel dedi yumurtaliklarima falan herseyim cok guzelmis cok iyi bi doktordu yumurtaliklarim rahmim hormonlarim falan muthis dedi sorun muhtemelen esimdeymis ondan test istedi bide klomen yazdi 5 gun kullancam sonrayumurtalarim catlamismi ona bakcak :) zamani gelmis olsun artik bebisin dedi o kanamada adet olmusum bir gun oldum sadece

Hayırlısı olsun kızlar inşallah hepimizin kucagi bebisle dolar takipteyimm güzel haberlerinizi bekliyorum özellikle sadecemelek senden canimmm

Kızlar aranızda safra taşı sorunu yaşayanlar varmı yada tanidiklariniz hamilelik geçirenler falan varsa bilgi verin iki arada kaldım ne yapmalıyım ameliyatmi bebekmiii

Kızlar aranızda safra taşı sorunu yaşayanlar varmı yada tanidiklariniz hamilelik geçirenler falan varsa bilgi verin iki arada kaldım ne yapmalıyım ameliyatmi bebekmiii
Gecmis olsun canim. Senin bu soruya doktorundan baska kimse cevap veremez Allah yardimcin olsun. Ne sagligini hiçe sayip bebek diyebiliriz nede bebisin vebalini alip ameliyat diye biliriz.seninle ayni sekilde rahatsizlik yasayan bayanlar olabilir ama herkesin bunye yapisi deyisik hastalik dereceleri degisik olur sen senin icinde bebisin icinde en Hayirlisini doktorunla konusup ona gore ne gerekiyorsa o yapilsin canim insallah hakinizda hayirlisi olur canim.

Sağol canım inşallah hepimizin için hayırlısını versin Rabbim...Ameliyat diyor doktor ama ben korkuyorum olmak istemiyorum bazı safra sorunuyla karşılaşan kişilerin yazısını okudum kimisi çok sancili surekli acillerde geçen bir süreç yaşamış kimisi hiç bir sorun yaşamamış kafamda deli sorularrr

Ayın sekizinde adet olmam lazımdı ancak olmadım hala. ve düzenlidir hep adetim. Sabah idrar testi negatif çıktı uf.
Bence geç döllenmedir Hatice acele etme bisy sorcam hani yazmışsın ya alabalık sardım karnıma diye kizz kokmadınmı sabaha kadar ilk defa duydum ben öyle bisy ama sifa Allah'tan bellimi olur hadi hayırlı sonuclarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…