- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Adetime son 2 gün kaldı cnmHadi insallah canim bat tarihin ne zaman ?
Bebek istiyormusun istemiyormusun tam anlamadim :)Merhaba kızlar ben yeniyim yakınımda arkadaşım falan olmadığı için dertleşecek kimsemde yok bende size katılabilir miyim? Benimde adetime 9 gün kaldı dün pembe leke gibi bişey geldi ama bugün hiç bişey yok sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum içim içimi yiyor
Ben onceki mesajlari olumadan yazdigina cevap yazdim . Anlasilan sende bizdensinAdetime son 2 gün kaldı cnm
Hosbulduk cnmBen onceki mesajlari olumadan yazdigina cevap yazdim . Anlasilan sende bizdensinhis geldin aramiza
Valla akintim vardi degerlendirdim gun asiri iliski yasadik valla keske gerek kalmasa baska biseye de hamis olsam hepimiz olsak burda paylassak mutlulugumuzu ne guzel olur valla
başlığı görünce hoşuma gitti :)
hadi uğurlu gelsin inşallahh
Belirti var mı şimdi canımİnşallah kızlar bi hamiş olayım yaşadığım belirtileri falan herşeyi adan zye yazicam
Sabah uykudan kalkınca sancılı tuvalete gdiom sağlı sollu bi sancı oluo idrarimi yapınca gidio sancı gün içersinde de bazen sağ bazen sol sizlama gibi bi sancı da deil sanki toplu iğne batırıp gibi bir sizlama 1 hafta öncesi beyaz akintim vardı 3gun öncesi yoktu bugün beyaz akıntı varBelirti var mı şimdi canım
Ayy insallah canim..ya benim kayinvalidemler geldi. Hiç bişey yapamıyoruz yumurtlama gününden sonra tık yok bizde inşallah o zamana kadar bişeyler olmuştur
hoşgeldin canım.. Dediğin gibi hadi uğurlu gelsin hepimize inşallah.. Kaç gün var bata?
Sabah uykudan kalkınca sancılı tuvalete gdiom sağlı sollu bi sancı oluo idrarimi yapınca gidio sancı gün içersinde de bazen sağ bazen sol sizlama gibi bi sancı da deil sanki toplu iğne batırıp gibi bir sizlama 1 hafta öncesi beyaz akintim vardı 3gun öncesi yoktu bugün beyaz akıntı var
testime bakar mısınız ? sizce bu testte bir şey var mı?
Bende bugün hem erken gebelik hem normal test aldım günüm yaklaşınca deniycem
Aslında senin anlattıkların belirti canım inşallah vardır :) toplu iğne batması gibi diyor hamile kalanlar..Sabah uykudan kalkınca sancılı tuvalete gdiom sağlı sollu bi sancı oluo idrarimi yapınca gidio sancı gün içersinde de bazen sağ bazen sol sizlama gibi bi sancı da deil sanki toplu iğne batırıp gibi bir sizlama 1 hafta öncesi beyaz akintim vardı 3gun öncesi yoktu bugün beyaz akıntı var
Yaa canım üzüldüm ama düşük sonrası hemen hamile kalan o kadar çok insan var ki.. İnsallah bu defa sağlıklı bir gebeliğin vardır.canım benim durum o kadar karışık ki
eylülde düşük yaptım ardından uzun süre kanama bitmedi
yani damla dahi olsa geldi
tam kanama bitti korunmayı bıraktık ama sat ve bat bende olmadıgı için ne zaman olur döllendimi bu ay adet olurmuyum kaçında olur hiçbişey belli değil :)))
biz de korunmuyoruz yani mecburen aralık ta ya adet olucam ya gebe kalıcam bekliyorum bakalım
Canım başka foto mu çeksen? Çok görünmüyor bu fotodantestime bakar mısınız ? sizce bu testte bir şey var mı?
Yaa canım üzüldüm ama düşük sonrası hemen hamile kalan o kadar çok insan var ki.. İnsallah bu defa sağlıklı bir gebeliğin vardır.
Ayyy inşallah kuzum son 2 gün allahım benim gibi bebek isteyen bütün kullarının hamile kaldığı sağlıklı bebek getirdiklerini nasip etsin inşallahAslında senin anlattıkların belirti canım inşallah vardır :) toplu iğne batması gibi diyor hamile kalanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?