- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Inşallah bekleyip gorce bakalimm
Erken gebelik testleri var adete 6 gun kala belli oluyomus bende denemistim ama daha 12 gun vardi bat a negatf cikmisti sende deneyebilirsin bence yada kan testi de yaptirabilirsin canim
Deniyim o zaman belki sonuç alırım bişey kaybetmem sonuçta
Aynen deneyebilirsin bisey kaybetmezsin sonucta negatf ciksada moralini bozma cunku gec dollenme olabilir adet gecikince tekrar yaparsin
Rica ederim ben 2 senedir her ay bi umutla bekliyorum ama yok napalim hersey kismet olur elbet uzulmuyorum bu ay da olmazsa sogan kuru uygulicam belki ise yarar :)
Kiz iki tane takvim uygulamasi vardi birine gore 10 gun adrtime birine gore 13 gun hangisine inanayim bilemedim birinde yumurtlama gunum 3 birinde 5 :) cok sacma oldu bakalim bu ay nolcak diger ay duzene girdiririm insallah incir kurunede baslicam gelcek artik bebis 2 sene olcak gelsin artik yaaa
Merhaba kızlar ben yeniyim yakınımda arkadaşım falan olmadığı için dertleşecek kimsemde yok bende size katılabilir miyim? Benimde adetime 9 gün kaldı dün pembe leke gibi bişey geldi ama bugün hiç bişey yok sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum içim içimi yiyor
Yumurtlama belirtilerine dikkat etseydin canım.. Ya da en garantisi her iki günü de değerlendirmek 
Hem bi bakmışsın gelecek aya bişey yapmana gerek kalmamış
Hoş geldin canım..
Evet yerleşme kanaması olabilir seninki.. İnsallah.. Test yapınca bize de haber ver merak ederiz :)
Teşekkür ederim canım yaptığım zaman mutlaka yazarım burayaYumurtlama belirtilerine dikkat etseydin canım.. Ya da en garantisi her iki günü de değerlendirmek 
Hem bi bakmışsın gelecek aya bişey yapmana gerek kalmamış
Hoş geldin canım..
Evet yerleşme kanaması olabilir seninki.. İnsallah.. Test yapınca bize de haber ver merak ederiz :)
Bugün diğer konulara göz attım 2 3 gün önce test yapıp çift çizgi görende var 15 gün geçmesine ragmen idrarda gözükmeyende kişiden kişiye farklılık gösteriyo sanırımİnşallah uğurlu gelir de hamiş kalirz adetime son 3 gün kızlar kasiklarimda sağlı sollu ara sıra sancı oluo oturup kalkarken bıçak saplanio gibi oluo ve sol kasigimda bişey atio gibi hissediom son adet tarihim 11 kasım teste erknmi
İşte o negatifle karsilascam korkusundan dolayı cesaret edipde yapmadım belki bu belirtiler ile hamile olan vardr bende cesaret edip testtBugün diğer konulara göz attım 2 3 gün önce test yapıp çift çizgi görende var 15 gün geçmesine ragmen idrarda gözükmeyende kişiden kişiye farklılık gösteriyo sanırım
İnşallah kuzum agzindan bal damlioDenemekten zarar gelmez canim bence al bi test dene belki pozitif cikar :)
İnşallah mutlu haber alırsınİşte o negatifle karsilascam korkusundan dolayı cesaret edipde yapmadım belki bu belirtiler ile hamile olan vardr bende cesaret edip testt
İnşallah kuzum agzindan bal damlio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?