Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Erken gebelik testleri var adete 6 gun kala belli oluyomus bende denemistim ama daha 12 gun vardi bat a negatf cikmisti sende deneyebilirsin bence yada kan testi de yaptirabilirsin canim

Rica ederim ben 2 senedir her ay bi umutla bekliyorum ama yok napalim hersey kismet olur elbet uzulmuyorum bu ay da olmazsa sogan kuru uygulicam belki ise yarar :)

Rica ederim ben 2 senedir her ay bi umutla bekliyorum ama yok napalim hersey kismet olur elbet uzulmuyorum bu ay da olmazsa sogan kuru uygulicam belki ise yarar :)

İnşallah hayırlı haberi alırsın bu ay. Sogan kürünün işe yaradığını duydum bende bir tanıdığım soğan kürü yaptıktan sonra hamile kaldığını söylemişti. Ben 1 senelik evliyim

Yumurtlama belirtilerine dikkat etseydin canım.. Ya da en garantisi her iki günü de değerlendirmek 
Hem bi bakmışsın gelecek aya bişey yapmana gerek kalmamış

Hoş geldin canım..
Evet yerleşme kanaması olabilir seninki.. İnsallah.. Test yapınca bize de haber ver merak ederiz :)

Valla akintim vardi degerlendirdim gun asiri iliski yasadik valla keske gerek kalmasa baska biseye de hamis olsam hepimiz olsak burda paylassak mutlulugumuzu ne guzel olur valla

Teşekkür ederim canım yaptığım zaman mutlaka yazarım buraya

Bugün diğer konulara göz attım 2 3 gün önce test yapıp çift çizgi görende var 15 gün geçmesine ragmen idrarda gözükmeyende kişiden kişiye farklılık gösteriyo sanırım

Bugün diğer konulara göz attım 2 3 gün önce test yapıp çift çizgi görende var 15 gün geçmesine ragmen idrarda gözükmeyende kişiden kişiye farklılık gösteriyo sanırım
İşte o negatifle karsilascam korkusundan dolayı cesaret edipde yapmadım belki bu belirtiler ile hamile olan vardr bende cesaret edip testt
Denemekten zarar gelmez canim bence al bi test dene belki pozitif cikar :)
İnşallah kuzum agzindan bal damlio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…