- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Valla bilemiyorum ki olabilirde aslinda enfeksiyoninsallah degildir ya ben hamilelik istiyorummm
Valla canim insallah ya hepimiz olalim hamis Rabbim hepimize versin.Yumurtlama zamanim dundu adet takvimine gore ama 4 gundur boyleyim once beyaz kokusuz akintim geldi bigun sariya dondu ve kokuyo idrarimda kokuyo bilmiyorum neden ama enfeksiyon olabilir yaaaacok uzuldum suan :. (
Canım çok erken baktırmışsin bence doktor da bişey diyememiş ondan.. Var mı bi belirti vs?Mrb kızlar batım 7 aralık regle 7 gün varken hcg yaptırdım sonucum 0,57 çıktı dr pozitif negatif diye bi cümle kullandı... 1 hafta sonra bugun test yaptım zorla silik çizgiyi gördüm , batımdan 15 gün önce kasık ve gögüs agrılarım başladı , aklım iyice karıştı şimdide kasık agrım var
Hadi insallah :)Degerlendirdim canim merak etme2 gunde bir degetlendirdim bakalim tutcakmi bu defa geri sayim baslasin bat 10 :)
Hadi insallah :)
Bende 12 gun varken yaptim negatifti ama belirtiler devam ediyor en garantisi adet geccikince normal test yapmak bence yada kan testi en garantisi onlar :)
Degerlendirdim canim merak etme2 gunde bir degetlendirdim bakalim tutcakmi bu defa geri sayim baslasin bat 10 :)
of
off inşallah cnm benim şimdi adetme 4 gün kaldı o testten sonra başka da test yapmadım canım sıkıldı.
Oo hadi bakalım :)) 16 si bat yani :) benim de 13 gün kaldı. Ya bu su gelsin artık bebişler :)
Kiz iki tane takvim uygulamasi vardi birine gore 10 gun adrtime birine gore 13 gun hangisine inanayim bilemedim birinde yumurtlama gunum 3 birinde 5 :) cok sacma oldu bakalim bu ay nolcak diger ay duzene girdiririm insallah incir kurunede baslicam gelcek artik bebis 2 sene olcak gelsin artik yaaa
Canim çok erken yapmışsın.. Az daha sık dişini..
of
off inşallah cnm benim şimdi adetme 4 gün kaldı o testten sonra başka da test yapmadım canım sıkıldı.
Belirtim şuan olmam lazımdı olmadım çok hafif bi mide yanması kabızlık akıntı ve şiddetli gögüs agrım var çokda umutlanmak istemiyorum ama neblim yaa :)Canım üzmek için demedim. Tam yumurtlama donemindesin belki de yumurtlama belirtileridir. Keşke degerlendirseydiniz bu günleri.. :)
Canım çok erken baktırmışsin bence doktor da bişey diyememiş ondan.. Var mı bi belirti vs?
Aminnnn :)Inşallah canimmm sanada versin Rabbim hayirlisiyla
Merhaba kızlar ben yeniyim yakınımda arkadaşım falan olmadığı için dertleşecek kimsemde yok bende size katılabilir miyim? Benimde adetime 9 gün kaldı dün pembe leke gibi bişey geldi ama bugün hiç bişey yok sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?