Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Valla bilemiyorum ki olabilirde aslinda enfeksiyon insallah degildir ya ben hamilelik istiyorummm

İnşallah hamilesindir canım. Ama anlattıklarindan tam yumurtlama zamanı olduğunu düşünüyorum. Ağrılar falan ondan sebep de olabilir. Ama inşallah Hamişsindir..:) haftaya test yap bence

Valla canim insallah ya hepimiz olalim hamis Rabbim hepimize versin.Yumurtlama zamanim dundu adet takvimine gore ama 4 gundur boyleyim once beyaz kokusuz akintim geldi bigun sariya dondu ve kokuyo idrarimda kokuyo bilmiyorum neden ama enfeksiyon olabilir yaaaa cok uzuldum suan :. (

Mrb kızlar batım 7 aralık regle 7 gün varken hcg yaptırdım sonucum 0,57 çıktı dr pozitif negatif diye bi cümle kullandı... 1 hafta sonra bugun test yaptım zorla silik çizgiyi gördüm , batımdan 15 gün önce kasık ve gögüs agrılarım başladı , aklım iyice karıştı şimdide kasık agrım var

Canım üzmek için demedim. Tam yumurtlama donemindesin belki de yumurtlama belirtileridir. Keşke degerlendirseydiniz bu günleri.. :)

Canım çok erken baktırmışsin bence doktor da bişey diyememiş ondan.. Var mı bi belirti vs?

Kızlar merhaba,
adete 8 gün kala Fortest'in erken gebelik testini yaptım, sonuç negatif çıktı. Yanılma payı var mıdır?
Çünkü erken gebelik testlerinde ilişkiden 5-7 gün sonrasını bile tespit edebiliyormuş.

Degerlendirdim canim merak etme 2 gunde bir degetlendirdim bakalim tutcakmi bu defa geri sayim baslasin bat 10 :)

Oo hadi bakalım :)) 16 si bat yani :) benim de 13 gün kaldı. Ya bu su gelsin artık bebişler :)

of

off inşallah cnm benim şimdi adetme 4 gün kaldı o testten sonra başka da test yapmadım canım sıkıldı.

Canim çok erken yapmışsın.. Az daha sık dişini..

Kiz iki tane takvim uygulamasi vardi birine gore 10 gun adrtime birine gore 13 gun hangisine inanayim bilemedim birinde yumurtlama gunum 3 birinde 5 :) cok sacma oldu bakalim bu ay nolcak diger ay duzene girdiririm insallah incir kurunede baslicam gelcek artik bebis 2 sene olcak gelsin artik yaaa

Belirtim şuan olmam lazımdı olmadım çok hafif bi mide yanması kabızlık akıntı ve şiddetli gögüs agrım var çokda umutlanmak istemiyorum ama neblim yaa :)

Merhaba kızlar ben yeniyim yakınımda arkadaşım falan olmadığı için dertleşecek kimsemde yok bende size katılabilir miyim? Benimde adetime 9 gün kaldı dün pembe leke gibi bişey geldi ama bugün hiç bişey yok sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum içim içimi yiyor

Mrb canım hosgeldin sende aramiza adet gunumuz yakin birbirine bakalim bekliyoruz hepimizde nolcak insallah hamişizdir pembe leke yasaysnlar genelde hamis :) inşallah sende oylesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…