- Konu Sahibi sadeceMelek
7 Aralık inşallah amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim :)7 Aralık inşallah amin
Doktor önce ameliyat olmalisin diyor safrayi aldırıp öyle hamilelik düşün dedi korkuyorumda ameliyat olmaya napcam bilmem
Malesef bu ayda olmadı.
Inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHadi yaa.. ama canım şakaya gelmez bi an önce moralini toplayıp olmaya bak ameliyatı.. Ama bi doktora daha görün istersen.. Ne olur ne olmaz..
Hayırlısı canım bi sonraki aya güzel haberini alırız inşallah..
0.2 çıktıKan testin degeri kac çıktı?
bu ay olur insallah sitresten uzak durDün adet oldum gecikti ama fazla bekletmedi saolsun
Bu söylediğine sen inanıyor musunbu ay olur insallah sitresten uzak dur
Diyorum ya ben beceremiyorum dusunceyi kafadan atmayi ama atabilenlerin oluyorBu söylediğine sen inanıyor musun
Diyorum ya ben beceremiyorum dusunceyi kafadan atmayi ama atabilenlerin oluyor
:) bilmiyorum inan ki ama baska ugraslar bulunca unutuluyorCanım çok haklısın seni anlıyorum çünkü bu ay ilk kez bir şüphem oldu ben de atamadım her gün kendimi dinledim belirti uydurdum belki de... Ben de çok kafaya takan bir insanım her şeyi. Nasıl yapabiliriz rahatlamayı sallamamayı bilmiyorum...
Yok canım yok yine olmuyor edinmwdiğim hobi kalmadı benim iki yıldır çıkmıyor akıldan:) bilmiyorum inan ki ama baska ugraslar bulunca unutuluyor
:))Yok canım yok yine olmuyor edinmwdiğim hobi kalmadı benim iki yıldır çıkmıyor akıldan
Yerlesme diycemde olamaz 3Hatunlar hayırlı sabahlar :) size bir sorum olacak belki yaşayan vardır diye ümit ediyorum.
Ayın 17 sinde bitti regl ve biz eşimle 19 unda birlikte olduk. Eşim yanlışlıkla içime bosaldı. Hemen kalktım temizledim. Normalde çocuk istiyoruz bir kızımız var 2 buçuk yaşında sonra dan biraz daha zaman geçsin diye erteledik.
Dün akşam wc de tuvalet kağıdına sildigimde açık kırmızı ve içinde ip gibi görünen bir kaç koyu kırmızı şeyler vardı.
Sizce bu kan ne olabilir?
Yerlesme falan mi acabaHatunlar hayırlı sabahlar :) size bir sorum olacak belki yaşayan vardır diye ümit ediyorum.
Ayın 17 sinde bitti regl ve biz eşimle 19 unda birlikte olduk. Eşim yanlışlıkla içime bosaldı. Hemen kalktım temizledim. Normalde çocuk istiyoruz bir kızımız var 2 buçuk yaşında sonra dan biraz daha zaman geçsin diye erteledik.
Dün akşam wc de tuvalet kağıdına sildigimde açık kırmızı ve içinde ip gibi görünen bir kaç koyu kırmızı şeyler vardı.
Sizce bu kan ne olabilir?
Bilmiyorum ki hiç başıma gelmediYerlesme diycemde olamaz 3
Yerlesme falan mi acaba
daha doğmadan hayırlı evlat bi sürü şey öğrendim sayesinde