• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Doktor önce ameliyat olmalisin diyor safrayi aldırıp öyle hamilelik düşün dedi korkuyorumda ameliyat olmaya napcam bilmem

Hadi yaa.. :KK43: ama canım şakaya gelmez bi an önce moralini toplayıp olmaya bak ameliyatı.. Ama bi doktora daha görün istersen.. Ne olur ne olmaz..

Malesef bu ayda olmadı. :KK43:

Hayırlısı canım bi sonraki aya güzel haberini alırız inşallah..

Diyorum ya ben beceremiyorum dusunceyi kafadan atmayi ama atabilenlerin oluyor

Canım çok haklısın seni anlıyorum çünkü bu ay ilk kez bir şüphem oldu ben de atamadım her gün kendimi dinledim belirti uydurdum belki de... Ben de çok kafaya takan bir insanım her şeyi. Nasıl yapabiliriz rahatlamayı sallamamayı bilmiyorum...

Canım çok haklısın seni anlıyorum çünkü bu ay ilk kez bir şüphem oldu ben de atamadım her gün kendimi dinledim belirti uydurdum belki de... Ben de çok kafaya takan bir insanım her şeyi. Nasıl yapabiliriz rahatlamayı sallamamayı bilmiyorum...
:) bilmiyorum inan ki ama baska ugraslar bulunca unutuluyor

Hatunlar hayırlı sabahlar :) size bir sorum olacak belki yaşayan vardır diye ümit ediyorum.

Ayın 17 sinde bitti regl ve biz eşimle 19 unda birlikte olduk. Eşim yanlışlıkla içime bosaldı. Hemen kalktım temizledim. Normalde çocuk istiyoruz bir kızımız var 2 buçuk yaşında sonra dan biraz daha zaman geçsin diye erteledik.

Dün akşam wc de tuvalet kağıdına sildigimde açık kırmızı ve içinde ip gibi görünen bir kaç koyu kırmızı şeyler vardı.

Sizce bu kan ne olabilir?

Hatunlar hayırlı sabahlar :) size bir sorum olacak belki yaşayan vardır diye ümit ediyorum.

Ayın 17 sinde bitti regl ve biz eşimle 19 unda birlikte olduk. Eşim yanlışlıkla içime bosaldı. Hemen kalktım temizledim. Normalde çocuk istiyoruz bir kızımız var 2 buçuk yaşında sonra dan biraz daha zaman geçsin diye erteledik.

Dün akşam wc de tuvalet kağıdına sildigimde açık kırmızı ve içinde ip gibi görünen bir kaç koyu kırmızı şeyler vardı.

Yerlesme diycemde olamaz 3

Yerlesme falan mi acaba

Back