Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Gittim hormon testi falan yapti rahmime bakti hepsi normal dedi esimden test istedi onuda goturemiyorum bi turlu utaniyor her ay bi umut bekliyorum bakalim bu arada hayirli ugurlu olsun bebegin tez zamanda kucagina alirsin insallah

Amiiiiiinn insallah canim cok saol keçiboynuzu da aldik balli polenli karisimda aldik bi sure kullandi suan kullanmiyor bende hic yumurtlamadim daha sanirim bu ay cok farkli seyler yasiyorum bilmiyorum nedir nediyldir ama bi umut iste bekliyirum bakalim

Gecen ayin 19 unda cokk siddetli adet oldum 3 gun surdu hayatimda ilk defa bu kadar sanci cektim bu ayda ayin 3 u yumurtlama gunum takvime gore ayin birinden itibaren kasiklarimda batma tarzi sanci var ozelliikle sol tarafimda sanki biseyler hareket ediyo icinde kokulu akintim var sari renkli bel bacak agrim var sık idrarim var oyle iste :)

Bebiş haberi bekliyoruz senden :)

Evet canım inşallah darısı başına olsun canım

Hayırlı olsun canım sağlıcakla all kucağına inşallah :)

Canım enfeksiyon kapmış olmayasın?

Derece aldim eczanedende ates kac olmali acaba fikri olan var mi ki cunku yuksek devam ederse hamilelik deniyoda :) aynen canim biraz daha bekleyim en iyisi sonra erken gebelik testi yaparim camasir suyu testi pozitif cikti simdi bide onu deniyolar

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…