Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun kendinizi hazır hissettiginizde korunmayı da bırakırsınız zaten :)

Katiliyorum sana

Biz senle eşleri ikna yoluna mı gitsek
Tatlim ben dun bi konusma yaptim baya saglam dedim ki ben artik istiyorum lutfen sende kendini alistir beni kirma uzme ben cok istedgm ixin lutfen sende biraz ilmli ol . bei sessiz ce dinledi sonrs masadan kalkti

Tatlim ben dun bi konusma yaptim baya saglam dedim ki ben artik istiyorum lutfen sende kendini alistir beni kirma uzme ben cok istedgm ixin lutfen sende biraz ilmli ol . bei sessiz ce dinledi sonrs masadan kalkti

Neden şu an düşünmediğine dair bir fikrin var mı ya da açıklıyor mu kendini? Biz de çok kavgalar ettik biliyor musun çocuk üzerine. Anlamlandıramadığım bir şekilde karşıydı. İstemiyorum diyip duruyordu.

Yok soylemiyor rahat yasayalim bilmem ne cocuk zor sorumluluk ustesinden geleblrmyz bilmem ne. Bu tur konudmalar yapyoeu onceden suanda yapmiyor sadce dinliyor . sen konustun mu peki

Yok soylemiyor rahat yasayalim bilmem ne cocuk zor sorumluluk ustesinden geleblrmyz bilmem ne. Bu tur konudmalar yapyoeu onceden suanda yapmiyor sadce dinliyor . sen konustun mu peki

Çook. Hemen yapalım demiyorum ama senin de zamanı gelince istediğini bilmem lazım diye diye tüy bitti dilimde. En son başka bir nedenden dolayı tartıştık ben haklıydım; sonra kendisi ben çocuğumuz olsun evimiz şenlensin istiyorum senin bana yaptığına bak dedi. Şaka gibi. Aylarca istemiyorum diye bağıran adam bir anda çocuk istiyor oldu , demagoji falan yapar oldu istemeyen benmişim gibi.. Şimdi seneye yaza doğru yapalım diyor ama ben olmama ihtimaline karşı yaza kadar beklemek istemiyorum doğrusu.

Peki senin eşin hiç mi istemiyorum modunda yoksa zamanı değil mi diyor?

Hic istemiyorum diyodu son zamanlarda yorum yapmaz oldu ama bu sefer kararliyim okeyliyene kdr pesini birakmicam sureklu onunla konusmayi dusunyorum bilmiyorum evliligimi de tehlijeye atmak istemiyorum ama yapck bisey yok nazlanmasiyla geciyor gencligimz bunun onune gecmek lazm

Neden yaz peki neden simdi degil maddi olarak mi . elle tutulur bi sebebi var mi

Neden yaz peki neden simdi degil maddi olarak mi . elle tutulur bi sebebi var mi

Yok bir sebebi; kendince hamileliğimin ağır zamanları yaza denk gelmesin istiyormuş. Ama ben yaklaşık 10 aydır bırakmıştım sormayı bebek lafı etmiyordum hiç çünkü geri tepiyordu daha önce ne zaman ay bizim de ilerde çocuğumuz olsun diye sevimli sevimli konuşsam bunda hiç etki etmiyordu hatta tam tersi hiç istemiyordu. Örneğin Bir gün adetim gecikmişti; ben de şaka olsun diye sana süprizim var adetim gecikti dedim; bu takmış kafaya bunu ; akşamına başladı yok işte sen benden bir şey mi saklıyorsun; asla çocuk istemiyorum şu an vs. Ben de o andan sonra bir bıraktım çocuk meselesini. Bir daha hiç açmadım konusunu. Bebek görüyo seviyor benim umrumda değil. TV de çocuktan al haberi programını izliyor bizim çocuğumuz olsa nasıl olur vs bende yine tık yok. Bir iki kez korunmadı ama biri adet öncesi biri sonrasıydı o nedenle şüphem olmadı. İşte en son başka bi konudan tartışınca ana bunu söyledi. Ben de kararlıyım Ocak ayında dicem bırakalım korunmayı.

Peki sen evlenmeden önce eşinle bu tarz konuşmuş muydun hani genelde söylerler asla istemiyorum çocuk diye... Senin isteyeceğini bilmiyor muydu ya da sen onun istemeyeceğini?

Benimki cok uzun sure yapmayalim dedi bende gya tamam demisim ama bn tamam demedim sadce hemen yapmam ama cokda beklemem dedim 1 yil yeter bklemek icin kaynvaldemle knstm azonce oda sorms neden istenyosn die oda demiski ben istiorum ki pek idedm neden hala korunuyor biomiyorum kizim ustune gitme dedi ama ustune gitme die bise olmZ tmm bnde isityorm die bnmle konusmasi lazm cnku bn sakayla karisik adetim bitince calismalara baslayalm dedim hayr dedi kafami cevrdim bilmiyorm canm nasi bi yol izlemelyz

Hiç bilmiyorum ki canım benimki de şu an hadi korunmayalım desem evet der mi güvenemiyorum ki. Neden senin eşin annesiyle konuşuyor rahatça ama sana gelince istediği şeyi tam olarak söylemiyor? Benimkini görüyorum seninkinde, onda da ters tepiyo işte ben bir şey deyince. Şey demeyi mi denesen; 35 yaşından sonra çocuk doğurmayacağım ona göre düşün taşın. Kararım budur desen, benim bir arkadaşım öyle ikna etti. Onun eşi de korunuyordu; kız dedi ki istediğin zaman bırak korunmayı 35 imden sonra ben korunucam asla çocuk yapmam haberin olsun dedi şimdi doğurmak üzere

Canim suands kmle paylastgi hic umrmda degl .ama sanmiyorum zaten cocuk olmasada olur diyen biri 35 imden snrs korncsm dersem tamam korun der oylede giciklik yapar

Canim suands kmle paylastgi hic umrmda degl .ama sanmiyorum zaten cocuk olmasada olur diyen biri 35 imden snrs korncsm dersem tamam korun der oylede giciklik yapar

Eğer hiç çocuk istemiyorsa haklısın evet. Ama o zaman annesine niye istiyorum diyor ki acaba? Öyle olsa annesine de istemiyorum derdi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…