• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Aslında üzülmüyorum ama korkuyorum benim kistlerim vardı dogum kontrol hapı falan kullandım son kontrolde temiz çıktı ama acaba bırakinca haplari yine oldu ve duzensizleşirmi diye korkuyorum hastalığım. Hamilelik belirtileride yok sadece bugun sol kasıgım ve sol bacağımda bi ağrı var ve sol kasığımda bir dolgunluk. Süreklo uyumak istiyorum ve acayip yoruluyorum yemek yerken bile yoruluyorum hep yatmak istiyorum. Geçen ay çok umutlanmıştım olmazsa diye korku var umarım hamileyimdir.
Canım bence yap bi test.. Gebelik yoksa her türlü zaten üzülüyor insan.. Ama eğer varsa kutlama yaparız :halay:
Baya oldu çünkü sanki senin geçeli..

21 kasım yani bugun adet tarihim gelmedi gebelik testim negatif çıktı her ay kasık ağrım olurdu bu ay sadece bel ağrım var inşallah yarına kadar olmazda çizgileri görürüm allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda. Bu bekleme işi
Çok zormuş

Ay hadi inşallah canım. Noldu gelen giden yok inşallah? :KK76:

Canım bence yap bi test.. Gebelik yoksa her türlü zaten üzülüyor insan.. Ama eğer varsa kutlama yaparız :halay:
Baya oldu çünkü sanki senin geçeli..

Ay hadi inşallah canım. Noldu gelen giden yok inşallah? :KK76:
Pazartesi hastaneye gideceğim biraz daha beklemek istiyorum evdeki testlere güvenemiyorum. Sabah yaptım negatifti ama hala olmadım. Ne hamilelik belirtisi nede regl belirtisi var. Eğilip kalkarken bel ağrısı ve sol kasık bacak ağrısı hariç hiçbirşey yok. :(

Pazartesi hastaneye gideceğim biraz daha beklemek istiyorum evdeki testlere güvenemiyorum. Sabah yaptım negatifti ama hala olmadım. Ne hamilelik belirtisi nede regl belirtisi var. Eğilip kalkarken bel ağrısı ve sol kasık bacak ağrısı hariç hiçbirşey yok. :KK43:
Allah allah.. Baya da oldu aslında. Bence kan ver canım en azından var mı yok mu belli olur. Pazartesiyi bekleyemezdim ben senin yerinde olsam

Allah allah.. Baya da oldu aslında. Bence kan ver canım en azından var mı yok mu belli olur. Pazartesiyi bekleyemezdim ben senin yerinde olsam
Bende beklemek istemiyorum aslında ama negatifide görünce iyice korkar oldum. Silik bile olsa bir çizgi yok çok kötü hissediyorum kendimi.
Yarın sabah ilk idrarla bir kez daha mı denesem? Yoksa özel hastaneler her saat test yapıyor mu bi bilginiz var mı?

Bende beklemek istemiyorum aslında ama negatifide görünce iyice korkar oldum. Silik bile olsa bir çizgi yok çok kötü hissediyorum kendimi.
Yarın sabah ilk idrarla bir kez daha mı denesem? Yoksa özel hastaneler her saat test yapıyor mu bi bilginiz var mı?

Canım özellerde her istedğin zaman kan testi yaptırabiliyor olman lazım. Ne yaptın inş bugün gitmişsndir?

Evet canım ben de merak ettim ne yaptın?

Kızlar yorum yapmıyorum ama pir dikkat takip ediyorum ne oldu bende heyecan yaptım çıkmamış mi sonuç daha

Benim de takvime göre iki gün geçti benim için normal ama işte insan yine umut ediyor ovulosyon vardı bende onu yaptım bugün silik çıktı :KK43:

Canım söylediğin iyi oldu tanıyamazdım değilse seni.. Malesef ben de bugün sabah kırmızı kartı gördüm :duduk: halbuki dün çok heyecanlanmistim. Dun yaptığım testte 2. Çizgi bi kaç saat sonra silik şekilde çıkmıştı. Ben de acaba mi dedim ama bugün sabah kırmızılari gördüm:bicak: çok mutsuzum sabahtan beri.. Sen nasil oldun?bi gelişme var mı?
Doktor önce ameliyat olmalisin diyor safrayi aldırıp öyle hamilelik düşün dedi korkuyorumda ameliyat olmaya napcam bilmem

Back