- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
- Konu Sahibi sadeceMelek
Annesi uzulmesin die istiyorum dio ama bn uzulim die istemyorm dio oyle mi sanmiyorm ya. Ama bilmiyorum canm istemiyorum da demiyoAnnesi üzülmesin diyedir cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesi uzulmesin die istiyorum dio ama bn uzulim die istemyorm dio oyle mi sanmiyorm ya. Ama bilmiyorum canm istemiyorum da demiyoAnnesi üzülmesin diyedir cnm
Belki bu fikre alismaya calisiyor suands sizce olablrmiEğer hiç çocuk istemiyorsa haklısın evet. Ama o zaman annesine niye istiyorum diyor ki acaba? Öyle olsa annesine de istemiyorum derdi bence.
Belki bu fikre alismaya calisiyor suands sizce olablrmi
Canim cocuk istemeeyen kadin yok ki her kadin ister .Umarım öyledir çünkü hiçbir erkeğin bir kadını sırf kendisi çocuk istemediği için annelikten mahrum bırakmaya hakkı yok bence. Çocuk istemeyen erkekler; çocuk istemeyen kadınlarla evlenmeli. Tabi ki herkes çocuk düşünmeyebilir ben buna saygı duyuyorum. Ama bir taraf istiyor bir taraf istemiyorsa bu çok zor bir durum. Böyle bir düşüncesi varsa evlenmeden önce söylemeliydi. Şu an bunu söylemesi yanlış bence.
Canim cocuk istemeeyen kadin yok ki her kadin ister .
Aslinda cok haklisin . bu konu cok derin dedigingibi herkes anne olmasin .sabki icimden bir ses diyo kiyavastan kabul etmye basladi cunku sabah kahvltida dedim ki yumurta yiyeemiyorum dediki yemen lazm bebişko icin :) :) bide dalgagecnesi yok muBazı kadınlar istemezler canım, bir çocuğun sorumluluğunu almak hayatlarını ona adayıp kendi özgürlüklerinden vazgeçmek istemeyebilirler. Anlıyorum herkes anne olmak zorunda değil. Zaten istemeyen kadın anne olmasın; sonra perişan çocuklar görüyoruz her yerde. Yok doğurup atanlar, bakamayanlar, ilgisiz kalanlar, sevgi veremeyenler.. Bence de herkes anne olmamalı.
Aslinda cok haklisin . bu konu cok derin dedigingibi herkes anne olmasin .sabki icimden bir ses diyo kiyavastan kabul etmye basladi cunku sabah kahvltida dedim ki yumurta yiyeemiyorum dediki yemen lazm bebişko icin :) :) bide dalgagecnesi yok mu
Bende oldun bugun :/ 12sindeydi aslinda amaAdet oldum gelecek bat 20 aralık
12 aralıkta mıydı?? Çok erken olmuşsun kız niye böyle oldu ki..!! Benimde her ay 7 gün sürerdi geçen ay ilk defa 4 gün sürdü...Bende oldun bugun :/ 12sindeydi aslinda ama
Bende4 gnerken oldum 3 gun surdu ssdcene olyo sizce :)12 aralıkta mıydı?? Çok erken olmuşsun kız niye böyle oldu ki..!! Benimde her ay 7 gün sürerdi geçen ay ilk defa 4 gün sürdü...
Belki böyle böyle hamile kalırız inşallah...
Inşallah uğurlu gelir bat 23 kasim ama bakalım hayırlısı olsun. normalde reglıma 4 5 gün kala sancım başlardi ama bu ay tık yok sanki reglım gecikecekmiş gibiKızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce.. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz
Buyrun beraber bekleyelim

@sadeceMelek 22 Kasım
Inşallah uğurlu gelir bat 23 kasim ama bakalım hayırlısı olsun. normalde reglıma 4 5 gün kala sancım başlardi ama bu ay tık yok sanki reglım gecikecekmiş gibi
Ay inşallah rabbim hepinize verir hayırlı haberlerinizi alırız en tez vakitte
Insallah :)12 aralıkta mıydı?? Çok erken olmuşsun kız niye böyle oldu ki..!! Benimde her ay 7 gün sürerdi geçen ay ilk defa 4 gün sürdü...
Belki böyle böyle hamile kalırız inşallah...
Hadi bu ay senden güzel haberler bekliyorum nickimi degistim ben Berrosh cnm iki melegim var diye böyle yaptim benim bebiş düşünme işleri epey ertelendiKızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce.. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz
Buyrun beraber bekleyelim

@sadeceMelek 22 Kasım
Aslında üzülmüyorum ama korkuyorum benim kistlerim vardı dogum kontrol hapı falan kullandım son kontrolde temiz çıktı ama acaba bırakinca haplari yine oldu ve duzensizleşirmi diye korkuyorum hastalığım. Hamilelik belirtileride yok sadece bugun sol kasıgım ve sol bacağımda bi ağrı var ve sol kasığımda bir dolgunluk. Süreklo uyumak istiyorum ve acayip yoruluyorum yemek yerken bile yoruluyorum hep yatmak istiyorum. Geçen ay çok umutlanmıştım olmazsa diye korku var umarım hamileyimdir.Ne güzel işte canım niye üzülüyorsun inşallah gelmez :)
Amin canım inşallah.. Hepimize nasip olsun tez vakitte..
Canım söylediğin iyi oldu tanıyamazdım değilse seni.. Malesef ben de bugün sabah kırmızı kartı gördüm halbuki dün çok heyecanlanmistim. Dun yaptığım testte 2. Çizgi bi kaç saat sonra silik şekilde çıkmıştı. Ben de acaba mi dedim ama bugün sabah kırmızılari gördüm çok mutsuzum sabahtan beri.. Sen nasil oldun?bi gelişme var mı?Hadi bu ay senden güzel haberler bekliyorum nickimi degistim ben Berrosh cnm iki melegim var diye böyle yaptim benim bebiş düşünme işleri epey ertelendi