- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Akıntında mı yoktu?? Senin bir tane varmış keşke benimde olsa... inşallah kızında abla olur canım...Ben kızımda hiç bir belirti yoktu ama adetten on gün önce öğrendim ama hiç bi belirtim yoktu
Inşallah canim benim ya hepimizin olsa bu ay....Inşallah çıkar dediği
Bende umutlydum hayirlisi ya insallah baska beklyen arkdslarimzin umutlari sonmez umarm hepsinin bebisi olur bizimde kismetYa ama çok umutluydum ben sizden
İnsallah canım.. Hayırlı zamanda gelsinler..Bende umutlydum hayirlisi ya insallah baska beklyen arkdslarimzin umutlari sonmez umarm hepsinin bebisi olur bizimde kismet
4 yıllık evliyim hiç korunmadık..Kaç yıllık evlisin cnm ne kadardır bekliyosun hamile olmayı cnm
Hosgeldin daha 1 haftavar kafanidagit strese girme hadi bakalm hayirlisi :)Merhaba kızlar benimde bat 25 kasım. Topik inşallah hepimize uğurlu gelir :)
Evet daha var bende kafamı dağıtmak için uğraşıyorum ama pek beceremiyorum sanırım :)Hosgeldin daha 1 haftavar kafanidagit strese girme hadi bakalm hayirlisi :)
Bende sürekli yastık koyuyorum ebe öyle dedi çünkü.. banyoyu sabahları yapardım ama günah olduğu için artık sabaha kadar durmuyorum yarım saat yatıyorum sadece..Sizinki gene sönmesin. İnanki biranda bakarsın ki hamilesin doğru zamanı tuttıramamışsın demekki olur sen yeter ki iste sürekli. Benin ilk üç ay olmadı ama ben bacagımın altına yastık koyar yarım saat öyle beklerdim kızımda öyle oldu bi de sabah yıkanırdım. Caba göster hep hiç umutsuzluğa kapılma inşallah çabalarının dualarının karşılığını muhakak alırsın.
Hissedermis insanlar var oldugunda :) ben hic hissetmedim . Aglamakta bi yere kadar artik rabbime zamana biraktim hic birseyim yok ama olmuyo.. nasipte yok belkideYa ama çok umutluydum ben sizden
Kismet tatlim gercekten bnm halam 5yil tedavi gordu tup bebekle hsmile kaldi 1. Cocugubu e.zirirken 2.ye hamile kaldi cok dusuunnce olmiyo 2. Cocugu hemen istemiyordu ama hamile kaldi iste gercekten cok enteresanHissedermis insanlar var oldugunda :) ben hic hissetmedim . Aglamakta bi yere kadar artik rabbime zamana biraktim hic birseyim yok ama olmuyo.. nasipte yok belkide
Beceremeyiz. Helede buraya uye oldgmdsn beri bnm gibi bunlari yasayan insanlaro gordukce hem umut oluyo bans hem daha cok stres. Gercekten kafani dagitmalisin ne blm cik alisveris yap misafir agrla kitap oku dizi izle dusunme insallahguzel seyler olur :)Evet daha var bende kafamı dağıtmak için uğraşıyorum ama pek beceremiyorum sanırım :)
Inşallah canım hepimiz hayırlı haberler verelim...İnşallah olur cnm bnm sabırlı ol bi de kendini cok sıcak tut inşallah hayırlı haberini alırız
Beceremeyiz. Helede buraya uye oldgmdsn beri bnm gibi bunlari yasayan insanlaro gordukce hem umut oluyo bans hem daha cok stres. Gercekten kafani dagitmalisin ne blm cik alisveris yap misafir agrla kitap oku dizi izle dusunme insallahguzel seyler olur :)
Haklısın :) ben daha yeni evliyim aslında ilk sene düşünmüyodum ama burdaki yazılanları okudukça kendimi anne olmaya hevesli bi halde buldum :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Merhaba kızlar benimde bat 25 kasım. Topik inşallah hepimize uğurlu gelir :)
Hissedermis insanlar var oldugunda :) ben hic hissetmedim . Aglamakta bi yere kadar artik rabbime zamana biraktim hic birseyim yok ama olmuyo.. nasipte yok belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?