- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
Inşallah canım olsa mucizem olacakYa inşallah hamilesindir, hiçbirine gerek kalmaz ❤batın o zaman 19unda, test yaptın mı hc

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım olsa mucizem olacakYa inşallah hamilesindir, hiçbirine gerek kalmaz ❤batın o zaman 19unda, test yaptın mı hc
Allahtan ümit kesilmez kuzum, tsh dustuyse kendılıgınden olmuş olabılır, zaten hep derler tup bebek sürecinde kendılıgınden hamıle kalan cok diye..Inşallah canım olsa mucizem olacakBat yarın
ama bu ay ovulasyon yapmadım doktorda olmaz gebelik falan diyince regliyr 4 gün kala akıntımdan şüphelendim ovulasyon yaptım yumurtlama olmuş sanırım regli günüm ileri bi tarihe sarkacak randevuyu ileriye almak durumunda kalıcam
bu ayda böyle bisi oldu nasip artık Rabbim ne zaman diyosa o zaman gelecek anlaşılan plan yapamaz oldum
![]()
Ya inşallah hamilesindir, hiçbirine gerek kalmaz ❤batın o zaman 19unda, test yaptın mı hc
Onu bilemeyiz ki ama bu kadar erken ogrendiğine göre baya erken yerleşmişAnladım canım mesela şimdi benim yumurtlama 4 haziran Çatlama 5 haziran. 3 4 5 haziranda ilişki oldu. Sonrasında ise hiç olmadı. Bu durumda da geç yerleşme olabilir mi. Hiç ilişkiye girmediği miz halde
Burda yumurtlama yok Malesef dahaIyi akşamlar kızlar testlerim bu şekilde yorumlayabilecek bir arkadaş va mı acaba![]()
Benim testim negatif çıktı canımOnu bilemeyiz ki ama bu kadar erken ogrendiğine göre baya erken yerleşmiş
Ankaraya tayın olcaz kuzum, agustos ta evi tasıfıktan sonra baslıcam.. Kucuk bır ılcedeyım normal doktor bulmak bile cok zor burdaSen ankarada yaşamıyodun dimi.. iyiyse git canım o doktora.. bu tüp bebekte istanbul iyi diyorlar ama baya yüksek paralar harcanıyor ondan once izmirde deneyelim dedik biz de
Inşallah hic gerek kalmaz sen taşinmayla uğrasırken kendiliginden olur Allah büyükAnkaraya tayın olcaz kuzum, agustos ta evi tasıfıktan sonra baslıcam.. Kucuk bır ılcedeyım normal doktor bulmak bile cok zor burda
Benim testim negatif çıktı canım
Ama daha erkense üzülme karıstırıyorım sizi onuncu gun bugün dimiBenim testim negatif çıktı canım
Bahsettiğiniz doktor göğsen bey mi?Doktor buldun mu canım?, ben ankara da düşünüyorum, burda bi topikte bahsedilen Bı doktor var, baya kısı de memnun,.. Sen nerdeydın kuzum
11. Gün dü canım bugün.Ama daha erkense üzülme karıstırıyorım sizi onuncu gun bugün dimi
Kan testim de negatif. Hepiniz inşallah mutlulukla sonuçlandırırsınız bu başlığı. Güzel haberler alırsınız.benim bu ayki serüvenim buraya kadar.
Konudan elenen ilk aday ben oldum.![]()
Yumurta çatladık dan kaç gün sonra yaptırdın canım testiKan testim de negatif. Hepiniz inşallah mutlulukla sonuçlandırırsınız bu başlığı. Güzel haberler alırsınız.benim bu ayki serüvenim buraya kadar.
Konudan elenen ilk aday ben oldum.![]()
Bende 10 gün kan verdim bişe cıkmadı bak düşün kan bide ama hayla ümidim var kana karısmamıstır diye sende umudunu kırma11. Gün dü canım bugün.
Kacıncı gündü bugun mü olman lazım kanda cıkar ver benceKızlar bende regl namına gelen giden yok karnım davul gibi şişti göğüslerime el sürülmüyor 2 gün önce test yaptım tek çzigi ama ovulasyon yaptığımda t çizgisi koyu çıkıyordu dün akşam ovulasyon yaptım t çizgisi çok ince çıktı silikyen kalınca doğru gidiyordu renk tonu olarak da anlam veremedim bu ara acayip mide bulantım var sıcaklardan mo bebiş ten mi çözemedim napsam kan testi mi yapsam acaba
Yahu senin daha var ne bu acele hemen umutsuzluğa kapılıyouz böle erken yapıp bende yaptım aynı hatayıYumurta çatladık dan kaç gün sonra yaptırdın canım testi
Canım bencede kan vermelisin benimde senin gibi 2 gün kaldı adetime ama ovu testlerim seninki gibi çıkıyor silikti bugün ki koyulmuş valla bende bi umutlanıyorum tekrar yumurtlama değilse 2 gün sonra test yapıcam sende kan ver benceYumurtlama olarak 29 31 mayıs bandında ovulasyon da pik yakalamıştı adetim 14 15 gibi gelir diyordum ama 17si oldu hala bişi yok