• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaynanamda olmasam şimdi bin tane yapmıştım test. Eşime diyorum ki bugün gidelim yarını beklemeyelim. Oda diyor ki tamam sana test bulacağım bugün yeterki sus gidelim deme diyor. Tabi annesinin evi ha ha ha. Şaşırdım mı tabiki hayır😂😂😂

Ayy alsın o zamann inşallah vardır canımm
Yapınca mutlaka attt 😍😍😍
Bende az önce ovulasyon yaptım 😎

Diğer testleri kaldırdım artık bugünü saymazsam 4 gün kaldı çünkü bi tek pik olan testimi bıraktım 😄😄
Düne göre bugün daha koyu olmuş sanki 🤔

Eklentiler

• 20200615_115703.webp
    20200615_115703.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200615_115725.webp
    20200615_115725.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın herkeseeee.
Sol kasığımdaki ağrı komple tüm bacağımı sızlattı gece boyu. Uyuyamadım hatta. Var mı aynı sorunu yaşayan. Bir de hani bu ultra erken gebelik testi 5 gün öncesine kadar çıkarır diyorlar ya, o yüzden dün yapmıştım. Umarım bilememiştir de çıkmamıştır. Yoksa bu ağrılar bu kadar psikolojik olamaz diye düşünüyorum.
Ya onun için gosteriyor diyorlar da belki bthgc artmaya baslamamıstır daha yerlesme 6 ile 12 gün sürüyor ya
Yerlesme den sonra baslıyor muş beta artışı

Ayy alsın o zamann inşallah vardır canımm
Yapınca mutlaka attt 😍😍😍
Bende az önce ovulasyon yaptım 😎

Diğer testleri kaldırdım artık bugünü saymazsam 4 gün kaldı çünkü bi tek pik olan testimi bıraktım 😄😄
Düne göre bugün daha koyu olmuş sanki 🤔
Yaaa inşallah sende var gibi duruyor canım. Hadi inşallah. Kuzum köyde bulması zor testi mecbur yarın yapacağım artık. Evet koyulaşmış gerçekten de

Neredeyse pik olmuş 😍

Allahım inşallah vardırr 😍😍 bu ay hrpimiz gebe haberini alalım inşallah ❤❤❤

Yaaa inşallah sende var gibi duruyor canım. Hadi inşallah. Kuzum köyde bulması zor testi mecbur yarın yapacağım artık. Evet koyulaşmış gerçekten de

Sabır canım sabreden derviş muradına ermiş inşallah yarın iki çizgiyi görürsünn 😍😍

2 gün önce yumurtlamam vardı o günden beri bel ve kasık ağrısı beni bitirdi bir de halsizim. Klima çarptı sanırım çünkü bu kadar kısa zamanda belirti yaşayamam kendi kendime triplere girdim 🙄😁 daha reglim 29 unda 😁😁

2 gün önce yumurtlamam vardı o günden beri bel ve kasık ağrısı beni bitirdi bir de halsizim. Klima çarptı sanırım çünkü bu kadar kısa zamanda belirti yaşayamam kendi kendime triplere girdim 🙄😁 daha reglim 29 unda 😁😁
Yo valla olabilir döllenme de hissedilir dıyorlar

Merhaba kızlar. 8 aylık evliyim bende. Bat 21 ama 7 sinde kasıklarımda ağrı olmuştu ve yumurtlama oluyo diye o günü değerlendirdik. Ben öyle ovulasyon testi felan hiç kullanmadım kasık ağrılarımdan yumurtlama olduğunu anlıyorum. Mart ayında düşük yaptım bu ay vücudum kendini toparlayabildi düşükten sonra yumurtlama günlerinde kasık ağrısı hissedemedim bu ay oldu işte 6 gün var reglime umutluyum ama bakalım İnşAllah vardır 🤲🏻

Merhaba kızlar. 8 aylık evliyim bende. Bat 21 ama 7 sinde kasıklarımda ağrı olmuştu ve yumurtlama oluyo diye o günü değerlendirdik. Ben öyle ovulasyon testi felan hiç kullanmadım kasık ağrılarımdan yumurtlama olduğunu anlıyorum. Mart ayında düşük yaptım bu ay vücudum kendini toparlayabildi düşükten sonra yumurtlama günlerinde kasık ağrısı hissedemedim bu ay oldu işte 6 gün var reglime umutluyum ama bakalım İnşAllah vardır 🤲🏻
Aynen canım bende kurtajdan sonra hiç bir şey hissetmez oldum
Ama bu ay herseyi hissettim hayırlı haberler al inşallah

Back
X