- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Ne zaman test yapacaksın canım.Benim sadece goguslerim acıyor bukadar canım ozellikle sabahları uyandugum da tasıyamıyorum hep Sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman test yapacaksın canım.Benim sadece goguslerim acıyor bukadar canım ozellikle sabahları uyandugum da tasıyamıyorum hep Sanki
Kaynanamda olmasam şimdi bin tane yapmıştım test. Eşime diyorum ki bugün gidelim yarını beklemeyelim. Oda diyor ki tamam sana test bulacağım bugün yeterki sus gidelim deme diyor. Tabi annesinin evi ha ha ha. Şaşırdım mı tabiki hayır![]()
Ya onun için gosteriyor diyorlar da belki bthgc artmaya baslamamıstır daha yerlesme 6 ile 12 gün sürüyor yaGünaydın herkeseeee.
Sol kasığımdaki ağrı komple tüm bacağımı sızlattı gece boyu. Uyuyamadım hatta. Var mı aynı sorunu yaşayan. Bir de hani bu ultra erken gebelik testi 5 gün öncesine kadar çıkarır diyorlar ya, o yüzden dün yapmıştım. Umarım bilememiştir de çıkmamıştır. Yoksa bu ağrılar bu kadar psikolojik olamaz diye düşünüyorum.
Adetim bir iki gün gecince cunku onun cu gün kan negatifti hemen artıs olmaz ki varsadaNe zaman test yapacaksın canım.
Neredeyse pik olmuşAyy alsın o zamann inşallah vardır canımm
Yapınca mutlaka attt
Bende az önce ovulasyon yaptım
Diğer testleri kaldırdım artık bugünü saymazsam 4 gün kaldı çünkü bi tek pik olan testimi bıraktım
Düne göre bugün daha koyu olmuş sanki![]()
Yaaa inşallah sende var gibi duruyor canım. Hadi inşallah. Kuzum köyde bulması zor testi mecbur yarın yapacağım artık. Evet koyulaşmış gerçekten deAyy alsın o zamann inşallah vardır canımm
Yapınca mutlaka attt
Bende az önce ovulasyon yaptım
Diğer testleri kaldırdım artık bugünü saymazsam 4 gün kaldı çünkü bi tek pik olan testimi bıraktım
Düne göre bugün daha koyu olmuş sanki![]()
Evet canım . O zaman geçikince yapmak en mantıklısıAdetim bir iki gün gecince cunku onun cu gün kan negatifti hemen artıs olmaz ki varsada
Yap yap sen hamilesin benceYaaa inşallah sende var gibi duruyor canım. Hadi inşallah. Kuzum köyde bulması zor testi mecbur yarın yapacağım artık. Evet koyulaşmış gerçekten de
Yaaa demaa öyleYap yap sen hamilesin bence
Sıfır olsa bukadar heyecanlı olmazsın yazılarından belliYaaa demaa öyleherkese ümit veriyorum ama benim ümidim sıfır
Neredeyse pik olmuş![]()
Yaaa inşallah sende var gibi duruyor canım. Hadi inşallah. Kuzum köyde bulması zor testi mecbur yarın yapacağım artık. Evet koyulaşmış gerçekten de
Heyecanımı mazur gör canım. 4 yıldır bekliyorum diye bu heyecanYaaa demaa öyleherkese ümit veriyorum ama benim ümidim sıfır
Yo valla olabilir döllenme de hissedilir dıyorlar2 gün önce yumurtlamam vardı o günden beri bel ve kasık ağrısı beni bitirdi bir de halsizim. Klima çarptı sanırım çünkü bu kadar kısa zamanda belirti yaşayamam kendi kendime triplere girdimdaha reglim 29 unda
![]()
Hadi hayırlısı ayy inşallah öyledirYo valla olabilir döllenme de hissedilir dıyorlar
Canım tam koyulaşma olmamış test yapmaya devam et bi kaç güne pik görürsün inşallah
Aynen canım bende kurtajdan sonra hiç bir şey hissetmez oldumMerhaba kızlar. 8 aylık evliyim bende. Bat 21 ama 7 sinde kasıklarımda ağrı olmuştu ve yumurtlama oluyo diye o günü değerlendirdik. Ben öyle ovulasyon testi felan hiç kullanmadım kasık ağrılarımdan yumurtlama olduğunu anlıyorum. Mart ayında düşük yaptım bu ay vücudum kendini toparlayabildi düşükten sonra yumurtlama günlerinde kasık ağrısı hissedemedim bu ay oldu işte 6 gün var reglime umutluyum ama bakalım İnşAllah vardır![]()
Yok valla hastalanacağım gibi bir his var içimde . Bekliyorum sabırla çarşambaya kadar olmazsam yaparım test.bysgns ne yaptın batdaş gozukmuyor sun belirti vs bişe varmı