Ay sna bişey anlatcam ama gülme bana sabah evde test yaptım negatif tabi yumurtlamadan 8 gün geçti bende kendi kendime bir deney yaptım evde şeker cihazı vardı gebelik diyabetim olduğu ićin idrar testini parmağımı dedim 3 damla kan ile yaptım 2.ćizgi çıktı ama silikAl benden de okadar
İdrar testine kan mı damlattınAy sna bişey anlatcam ama gülme bana sabah evde test yaptım negatif tabi yumurtlamadan 8 gün geçti bende kendi kendime bir deney yaptım evde şeker cihazı vardı gebelik diyabetim olduğu ićin idrar testini parmağımı dedim 3 damla kan ile yaptım 2.ćizgi çıktı ama silik
Yumurtlama gününü net olarak test ettin mi?sanmiyorum ya ayıptır söylemesi en son 21.de ilişki oldu o zamana göre geç yumurtlmamis olur muyum
Aklıma girmeeeeeAy sna bişey anlatcam ama gülme bana sabah evde test yaptım negatif tabi yumurtlamadan 8 gün geçti bende kendi kendime bir deney yaptım evde şeker cihazı vardı gebelik diyabetim olduğu ićin idrar testini parmağımı dedim 3 damla kan ile yaptım 2.ćizgi çıktı ama silik
Kız canın acır şeker cihazındaki iğne ćok ince kıyma kendine 2 sefer denedim ikisinde de ćıktı :))
Üreme üzerine bilim adamı olucam yakında :)) ilişkiden sonra gebeliği tespit etmenin bir formulünü de buldukmu yaşadık :))Aklıma girmeeeee
Şeytanım olmaaaa
:))
Yaa doğru mu acaba senin sonuçÜreme üzerine bilim adamı olucam yakında :)) ilişkiden sonra gebeliği tespit etmenin bir formulünü de buldukmu yaşadık :))
Kız yaptım canım da baya acıdı ☺ bence sen hamilesin bende hicbirsey çıkmadı ☺Kız canın acır şeker cihazındaki iğne ćok ince kıyma kendine 2 sefer denedim ikisinde de ćıktı :))
İnce bir iğne bulAma aklıma girmeyin kendimi tutamiycam şimdi...
Benimde sabah idrar testim negatifti zaten yumurtlamadan da daha 8 gün geçti :)Yaa doğru mu acaba senin sonuç
Ben dün idrar testi yaptım negatif çıktı
Deme nasıl kıydın ben minicik iğneye bile 10 defa düşündüm :)))Kız yaptım canım da baya acıdı ☺ bence sen hamilesin bende hicbirsey çıkmadı ☺
Bi sakatlık çıkarma da bide ben 3 damla kanı 3 damla su ile sulandırdım kurumasın hemen diye :)))Smyy21 testte çığır açtın valla birdaha test yapacak olsam kesinlikle bu yöntemi denerim. Tabi önce kesici delici alet bularak ☺
Kız daha önce niye söylemedin ben de hemen kurudu resmen cebellestimBi sakatlık çıkarma da bide ben 3 damla kanı 3 damla su ile sulandırdım kurumasın hemen diye :)))
Evet onlarda ince bide hemşire olcam akıl öğretiyorum :)))Smyy21 bu insülin iğneleri varya gobekten falan yapılan onların enjektörü iş görür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?