• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Ortak bir payda buluşalım beraber 13 Şubat yapalım diyorum ben🙋🏼‍♀️😂😂
Evettt 13 şubat sabahı testlere hücuumm :D Ya şu günler geçmek bilmiyor ha. Gerçi işlerim de çok ama yine zaman geçmek bilmiyor. Hamile olmazsam boşuna beklemiş oluyorum, işin kötü yanı bu. Ama yine de heyecanlııı bunun da ayrı tadı var :)

Kızlar benim de bugün ya da yarın bat, ama ben ölüyorum vücut ağrısından. Dün akşam tüm vücudum ağrıdı başım, kasıklarım, belim, sırtım..sonra da bir üşüme geldi takır takır titredim sabah da terden sırılsıklam uyandım..adet olcam diye bekliyorum ama şişkinlik hissim hiç yok karnımda. Bugün de ağrılarım batmalar ve beyaz akıntı devam ediyor, okul da çok yoğundu bittim bugün. Çatlamanın 10. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yarın 13. Günü olacak. Artık ben de hiçbir şeyden emin değilim var mı böyle yaşayanlar?

Evettt 13 şubat sabahı testlere hücuumm :D Ya şu günler geçmek bilmiyor ha. Gerçi işlerim de çok ama yine zaman geçmek bilmiyor. Hamile olmazsam boşuna beklemiş oluyorum, işin kötü yanı bu. Ama yine de heyecanlııı bunun da ayrı tadı var :)
Ay valla benim işim yok o yüzden zaman geçmiyor ama 13ü lütfen lütfeeen herkes burayı 2 kırmızı çizgiye boğar inşallah 🙏

Kızlar bende letu kullanıp 20 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum, beklenen adet tarihim 10 şubatta bugün test yaptım negatif çıktı, adet olacakmışım gibi belirtiler var ama yine de ümitle bekliyorum zihin olarak beklemek zor bir süreç :(

1000095740.jpg
Sizce hayalet bir çizgi var mı burada? Psikolojik olarak da görüyor olabilirim

Merhaba, yarın adet günüm bugün idrar testi yaptım ama negatifti silik çizgi bile yoktu. Sizce hamile olma ihtimalim hiç yok mu? Böyle negatif olabilir mi ?

Kızlar bende letu kullanıp 20 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum, beklenen adet tarihim 10 şubatta bugün test yaptım negatif çıktı, adet olacakmışım gibi belirtiler var ama yine de ümitle bekliyorum zihin olarak beklemek zor bir süreç :(
Canım 20 şubatta vurulduysan bat daha erken olmalı aslında

Kizlar merhaba ben bu testi dun yapmistom burfa hayalet cizgi var gibi gorebilir misiniz bilmem ama nirmalde testi yaptigimda reglme 3 gun varfi 7 subatta baslamsi gerekiyo fakat ovulasyon zamanindan surekli kanama ve lekelenmem oldu sizce hamilelik var midir

Eklentiler

• Screenshot_20250205-201037_Chrome.jpg
    Screenshot_20250205-201037_Chrome.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20250205-201031_Chrome.jpg
    Screenshot_20250205-201031_Chrome.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 17
Back