- 31 Ocak 2025
- 134
- 34
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Adet günüm ama olmadım bekliyorum testler negatif cikiyo geç dollenmeden ümitliyimKızlar bu grup ne alemde pozitif gören yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günüm ama olmadım bekliyorum testler negatif cikiyo geç dollenmeden ümitliyimKızlar bu grup ne alemde pozitif gören yok mu
Hadi inşallah canımAdet günüm ama olmadım bekliyorum testler negatif cikiyo geç dollenmeden ümitliyim
Ben kendimden şüpheleniyorum aslında ama daha çok erken ya testte çıkmaz dimi 7 gündeHadi inşallah canım
Kuzum hiç kendini yorma yok gibi düşün 1 hafta daha bekle stres oluyor insan. Ben de daha regl olmadım bakalım inşallah pozitif sonucu görürüzBen kendimden şüpheleniyorum aslında ama daha çok erken ya testte çıkmaz dimi 7 günde
Evettt 13 şubat sabahı testlere hücuumm Ya şu günler geçmek bilmiyor ha. Gerçi işlerim de çok ama yine zaman geçmek bilmiyor. Hamile olmazsam boşuna beklemiş oluyorum, işin kötü yanı bu. Ama yine de heyecanlııı bunun da ayrı tadı var :)Ortak bir payda buluşalım beraber 13 Şubat yapalım diyorum ben
Ay valla benim işim yok o yüzden zaman geçmiyor ama 13ü lütfen lütfeeen herkes burayı 2 kırmızı çizgiye boğar inşallahEvettt 13 şubat sabahı testlere hücuumm Ya şu günler geçmek bilmiyor ha. Gerçi işlerim de çok ama yine zaman geçmek bilmiyor. Hamile olmazsam boşuna beklemiş oluyorum, işin kötü yanı bu. Ama yine de heyecanlııı bunun da ayrı tadı var :)
Bir gölge var ama kaç dk da bu şekilde çıktıEki Görüntüle 3540135 Sizce hayalet bir çizgi var mı burada? Psikolojik olarak da görüyor olabilirim
5.dakikada çektim bunuBir gölge var ama kaç dk da bu şekilde çıktı
Canım 20 şubatta vurulduysan bat daha erken olmalı aslındaKızlar bende letu kullanıp 20 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum, beklenen adet tarihim 10 şubatta bugün test yaptım negatif çıktı, adet olacakmışım gibi belirtiler var ama yine de ümitle bekliyorum zihin olarak beklemek zor bir süreç
Bölge var gibiEki Görüntüle 3540135 Sizce hayalet bir çizgi var mı burada? Psikolojik olarak da görüyor olabilirim
GölgeBölge var gibi
Canim aynı benim testimde boyleydi sen yorumlamistin hatta ama goremedim demistin ben su an seninkindr hayalet cizgi glruyorumEki Görüntüle 3540135 Sizce hayalet bir çizgi var mı burada? Psikolojik olarak da görüyor olabilirim
Döngüm şu şekilde oluyor (12 ekim-11 kasım-11 aralık-10 ocak) bu ayda 9u veya 10u olması gerekiyorCanım 20 şubatta vurulduysan bat daha erken olmalı aslında
Yani hayalet bi çizgi var ama genelde adet gunu daha net biseyler cikar geç döllenme degilseBir gölge var ama kaç dk da bu şekilde çıktı