• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Kızlar selam. Dün ve bugün ki ovulasyon testimi paylaştım. Bugün sanırım pik. Dün denemiştik ama bugün piki görünce tekrar denemek istedik. Üst üste ilişkiye girmemiz olumsuz mu olur bizim için? Yarın girmeyip diğer gün girmeyi düşünüyorum ama çatlama olayı nedir ve ne yapmam gerekir pek bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Çatlama ne demek. Yumurtlama piki arasındaki fark nedir. Ben şimdi ne yapmalıyım
Evet canım bugün mutlaka değerlendir pik olmuş. Test yapmaya devam et çizgi silikleştiginde çatlama olmuş oluyor. Çatlamayı gördükten 24-36 saat içinde de tekrar değerlendir şansın yüksek olur 🌸

Teşekkürler Ben anestezi almak istemiyorum asla korkarım😂uyanamamktan. Evet basit bir şey ama bu tarz şeylerde kaygım var.Evet bunu da dün konuştuk canım dedim ki aslında sperm vermeden ben de tüp baktırmadan Bu ay olmazsa önümüzdeki 1-2 ay kuvvetli karışımlar alalım Çok araştırdım bu tarz karışımlar doktorların da desteklediği ürünleri kullanıp mı denesek acaba diye ama aslında ona Sen önce git teklifinde bulunmamıştım sadece bunu düşünmüştüm gerçekten o da gitse olur aslında once
Benim eşim direk gitti çok ufak bir sorun vardı onun için de takviye verdi. Bizde esas sorun bende işte. Hem ağır pcos var bir de şimdi bir de rahim kisti çıktı başıma. Olmuyor 2 seneye yakındır. Geçen ay rahim filmi çekindim işte değerlendirdik aslında kasıklarımda batmalar oluyor eskiden olsa hemen test alır yapardım ona bile hevesim kalmadı. Adetim geçse de düzensiz olduğu için geçiyor genelde zaten.

Benim eşim direk gitti çok ufak bir sorun vardı onun için de takviye verdi. Bizde esas sorun bende işte. Hem ağır pcos var bir de şimdi bir de rahim kisti çıktı başıma. Olmuyor 2 seneye yakındır. Geçen ay rahim filmi çekindim işte değerlendirdik aslında kasıklarımda batmalar oluyor eskiden olsa hemen test alır yapardım ona bile hevesim kalmadı. Adetim geçse de düzensiz olduğu için geçiyor genelde zaten.
O yüzden testi kullanıyor musun canım? Yani Çok acelem yok aslında olursa olur olmazsa olur modunda olduğum için çok da üstüne düşmedim genelde bir yıl dolunca sperm vesaire istiyorlar ama 7-8 deneme olduğu için artık aklımıza gelmeye başladı. Ben kızımı hamile kaldığıma testere dişli aslan pençesi kullandım son 2 ay adetim gecikiyordu çok fazla hormonları dengelediği için kullandım ve o ay hormonlarım dengelendi demek ki Allah'ın izniyle hamile kaldım istersen bir deneyebilirsin zararsız

O yüzden testi kullanıyor musun canım? Yani Çok acelem yok aslında olursa olur olmazsa olur modunda olduğum için çok da üstüne düşmedim genelde bir yıl dolunca sperm vesaire istiyorlar ama 7-8 deneme olduğu için artık aklımıza gelmeye başladı. Ben kızımı hamile kaldığıma testere dişli aslan pençesi kullandım son 2 ay adetim gecikiyordu çok fazla hormonları dengelediği için kullandım ve o ay hormonlarım dengelendi demek ki Allah'ın izniyle hamile kaldım istersen bir deneyebilirsin zararsız
nasıl kullandın peki?

nasıl kullandın peki?
İşte o detayları hatırlamıyorum Yani galiba adetin 2 .günü olabilir. Sonra 8-9 gün kala kasıklarıma değişip fatmalar girince bir de yaparken çay 3 kere taştı çok aşırı silik gördüm içmedim hamile çıktım Yani normalde adete kadar içenler de var sanırım güzelce bir araştırabilirsin

İşte o detayları hatırlamıyorum Yani galiba adetin 2 .günü olabilir. Sonra 8-9 gün kala kasıklarıma değişip fatmalar girince bir de yaparken çay 3 kere taştı çok aşırı silik gördüm içmedim hamile çıktım Yani normalde adete kadar içenler de var sanırım güzelce bir araştırabilirsin
Tamam araştırırım iyice teşekkür ederim çok

Rica ederim canım doktor saraçoğlu'nun kürü bunlar yani ben o doktora çok güveniyorum eşim taş düşürürken hiçbir şeyle geçmemişti avokado yaprağı kaynatmıştık onunla düşürmüştü hemen
Ben de soğan kürüyle yıllarca düzenli adet gördüm. 5-6 ayda bir oluyordum doğum kontrol hapı kullanırdım hep. Şimdi de yapmak istiyorum ama onu yaparken korunmak gerek

Yapsan çıkar canım ilk idrar olmasına gerek yok bence
Adet ağrım var aslında biraz ama kasıklarıma da batma giriyor sürekli ve 3 gündür azıcık acıkınca mideme sancı giriyor. Bulantılı bir karın ağrım var. Çok ağır geçecek adetim ya da başka bişey var bilmiyorum. Ama göğüs hassasiyeti falan yok. Gebelikte adet ağrısı gibi ağrı olur mu ki acaba

Adet ağrım var aslında biraz ama kasıklarıma da batma giriyor sürekli ve 3 gündür azıcık acıkınca mideme sancı giriyor. Bulantılı bir karın ağrım var. Çok ağır geçecek adetim ya da başka bişey var bilmiyorum. Ama göğüs hassasiyeti falan yok. Gebelikte adet ağrısı gibi ağrı olur mu ki acaba
Bende ilk hamileligimde hiç bir belirti yoktu kişiden kişiye degisiyo canım suratımı sivilce bastı bebek gibi yüzüm vardi bir iki sivilce zor cikardi her yerik sivilce döktü olmadım diye aşırı stresliyim bence al yap kurtul varsa çıkar

Benimde bugün çatlamanın 7. Günü herhangi bir belirtim yok sadece gögüslerim şişti dolgunlastı regl e de daha 1 hafta var bakalım beklemedeyim

Merhaba canım rahim filmi ben de çok istiyorum geçen Yaz başı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonunu yaşadım o günden beri İçim içimi yiyor ama narkoz ile istemiyorum asla uyanıkken yapmak istiyorum ama çok acıyor diyen var acımıyor diyen de var senin nasıldı
Canım ben aralık ayında özelde anestezili çektirdim o zaman 8 bin liraydı. 15 dakika falan sürdü ortalama ve hemen uyandım zaten. Sonrasında ağrım ve pembe kanamam oldu hafif. Ama kesinlikle yaptırmalısın bence. Benim tüpün birinde hafif bir tıkanıklık varmış ilaçla açılmış mesela. Rahmim de tersmiş ama doktor bir sorun olmayacağını söyledi.

Back