• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Eğer gebelik varsa 2 3 gün sonra test yaptığında daha belirgin çıkacaktır bence bekle bir kaç gün daha umudunu kırmak istemedim canım bu arada. Biliyorum çünkü o minicik çizgiyi aramanın ne demek olduğunu
Yok canım ne görüyorsan o zaten 🥰 10 tane testim vardı hepsini 4-5 günde tükettim maalesef elimde test bile kalmadı. Yarın kan vermeyi düşünüyorum ama vermesem daha mi iyi olur belirgin çizgi görmeden

Buradan okuduklarıma göre kapananlar olmuş canım mesela geçen sene yaptırmış açılmış bu sene tekrardan çektirmiş yine kapalıymış, ama tabikide bu demek değildir ki seninki de kapanacak
Anladım Allah büyük 🙏 teşekkür ederim cevabınız için

Sanırım yumurtluyorum artık son testime bakar mısınızzz

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-05 at 15.17.09.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-05 at 15.17.09.jpeg
    234 KB · Görüntüleme: 20
Canım senin test markan neydi
Artımed benimki ya sanırım çok yalancı pozitif çıkarıyormuş. Bugün tekrar yapıcam o yüzden. Normalde hiç olmayan şeyler yaşıyorum ondan şüphelendim tek eczane var evime yakın orda da bu vardı sadece. 2 gündür şiddetli adet geçiriyorum gibi bir ağrım var kasıklarıma batmalar giriyor sürekli ve mide bulantısı var. Acıkınca hele o kadar bulanıyor ve ağrıyor ki. Üşütmüş de olabilirim. 2 senedir kimyasal bile yaşamadığım için testte de ilk defa böyle bir şey gördüm

Canim aynı benim testimde boyleydi sen yorumlamistin hatta ama goremedim demistin ben su an seninkindr hayalet cizgi glruyorum
Ben cidden göremedim seninkini ama bilgisayardan bakıyordum. Işığı yüksek bilgisayarın sanırım ondan göremedim. Telefondan bakınca çok belli belirsiz gördüm sanki seninkini

Bende sizinle bekleyebilirmiyim 🤭 başlangıç adet tarihim 21 Şubat bugün 17. Gün adetim ve ilk defa bu koyulukta gördüm pcos var bendede umarım hayrlı haberler alırız geçen ay çatlatma kullandım negatif sonuçlandı bu ay sadece klomen ile devam ettik bakalım hayrlisi

Eklentiler

• 1000006648.jpg
    1000006648.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 17
merhaba herkes iyi haberler alsın inşallah ben de beklemedeyim sadece folik asit kullanıyorum bir aydır bakalım olacak mı gebelik bat ım 18 şubat

Kaset testi 3 gün varken yaptım parçalanmış diğer test erken gebelik testi kafayı yediğim için ben çizgi görüyordum ışığa tuttum görüyormusunuz kafayı yememe ramak kaldı

Eklentiler

• IMG_2144.png
    IMG_2144.png
    744,8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2143.png
    IMG_2143.png
    633,5 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba yumurtlama olmusmu anlayabilen biri yardımcı olabilirmii

Eklentiler

• IMG_20250206_101101.jpg
    IMG_20250206_101101.jpg
    212,2 KB · Görüntüleme: 11