• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Merhaba kızlar hamilelik belirtileri arasında üst mide krampları oluyor mu ilk günler bunu yşayan var mı
Hormon salgılanmaya başladığında bulantı ve mide yanması oluyor ama kramplar daha çok gazdan, stresten, kafeinden falan olur. Kafein tüketimini azaltın devam ederse doktora gidin
Merhaba bende mide yanması ve bıçak saplanması oluyor ama hamile miyim bilmiyorum.

Kizlar ben de elendim bu ay . Ignenin etkisi bugun gecmis anlasilan. Dune kadar yalancixpozitif gosterdi bugun direkt tek cizgi cikti

Bugün bat tarihi ve olmadım ama yarın felan olurum gibi bu kadar negatif teste heralde pozitif cikmaz😀
Aynı şeyi ben de yaşıyorum dün gece çok şişkinlik oldu hâlâ devam ediyor patlayacak gibiyim 😂 ama bel karın ağrısı da devam ediyor. Adetim düzensiz ama çatlamanın bugün 11. Günü. Ve 9. gün kab verdim 0.7 çıkmıştı daha da döner mi bilmiyorum

Dün gece benimde 3 4 kere sanki iğne batması gibi belirgin bir batma oldu , sol kasikta acaba catlama ve inişkinin 5. Günü sonunda . Belirti olabilir mi kızlar devamı da gelmedi gerçi ama

Dün gece benimde 3 4 kere sanki iğne batması gibi belirgin bir batma oldu , sol kasikta acaba catlama ve inişkinin 5. Günü sonunda . Belirti olabilir mi kızlar devamı da gelmedi gerçi ama
Ay o bende de oldu belirti mi bilmiyorum ama. Birde bende beyaz bazen de sarı kokusuz akıntı oluyor yumurtadan sonra. Bilemiyorum daha 8 gün var bata. 8 gün sonra test yapıcam

Ay o bende de oldu belirti mi bilmiyorum ama. Birde bende beyaz bazen de sarı kokusuz akıntı oluyor yumurtadan sonra. Bilemiyorum daha 8 gün var bata. 8 gün sonra test yapıcam
Benim catlama 30unda oldu . Adet dongum 28 . Donguye gore 18 Şubat bat günüm. Ama catlamaya gore de +14 gun üzerine koyduğumda 13 Şubat oluyor . Hangisini baz almam lazım bilmiyorum . Sizce ?

Benim catlama 30unda oldu . Adet dongum 28 . Donguye gore 18 Şubat bat günüm. Ama catlamaya gore de +14 gun üzerine koyduğumda 13 Şubat oluyor . Hangisini baz almam lazım bilmiyorum . Sizce ?
Yani bende çatlamadan 14 gün sonra regl olunur diye biliyorum. Benim 1 Şubat catladı 14ünü baz aldım bakalım. çatladığı gün sayılıyor muydu acaba emin olamadım suan 😅 sayılmıyorsa 15 i o zaman

Hormon salgılanmaya başladığında bulantı ve mide yanması oluyor ama kramplar daha çok gazdan, stresten, kafeinden falan olur. Kafein tüketimini azaltın devam ederse doktora gidin
Merhaba benimde 7 gun var adetime ama bel sirt kasik agrisi var bole olmazdi benim adetimin ilk gunu sancim olurdu test icin erkenmi acaba yapsam cikmaz dimi

Merhaba benimde 7 gun var adetime ama bel sirt kasik agrisi var bole olmazdi benim adetimin ilk gunu sancim olurdu test icin erkenmi acaba yapsam cikmaz dimi
Yani en erken yumurtlama sonrası 12de aşırı silik çizgiyle öğrenenler olmuş ama yine de 14 gün daha sağlıklı benim de 8 gün var çatlıyorum meraktan ama yapsam da negatif görürüm bekliyorum o yüzden🌸

Back
X