• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Benimde bat 10/11 Şubat olacak son 1 hafta günümün geçmesini bekleyeceğim bende haber veririm inşallah 🙏 ama hiç belirtim yok kızlar sadece hafif akıntı var. ne sancı ne gögüs hassasiyeti hiç bir belirti yok regle 2 3 gün kala sancım başlarsa anlarım ancak negatif olduğunu
Ilk gebeligimde benim de hic bir belirtim olmamisti. Hep okurdum ne yerlesme kanamasi oldu ne de baska bir seym sadece sırt ve bel agrisi olmustu onu cok net hissetmistim. Benim de bat 7 subat . Ben de beta icin beklerim artik. Surekli hayal kirikligi oluyor cunku.

Benimde bat 10/11 Şubat olacak son 1 hafta günümün geçmesini bekleyeceğim bende haber veririm inşallah 🙏 ama hiç belirtim yok kızlar sadece hafif akıntı var. ne sancı ne gögüs hassasiyeti hiç bir belirti yok regle 2 3 gün kala sancım başlarsa anlarım ancak negatif olduğunu
Hiç belli olmuyor bazıları hiç belirti göstermiyormuş inşallah vardır

Adet gunu yarın test yaptım negatif ben elendim kızlar :) size bol şans dilerim

Eklentiler

• 1000164206.jpg
    1000164206.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 14
Hiç belli olmuyor bazıları hiç belirti göstermiyormuş inşallah vardır
İnşallah amin şeninde öyle olur inşallah bekleyelim biraz.
Bu arada bunu size bir danışayım benim yumurtlama günüm 17. Gündü ama döngüm 30 gün oluyor o yüzden bu ay 31 güne dönebilir değil mi 14 gün ekleyince?

İnşallah amin şeninde öyle olur inşallah bekleyelim biraz.
Bu arada bunu size bir danışayım benim yumurtlama günüm 17. Gündü ama döngüm 30 gün oluyor o yüzden bu ay 31 güne dönebilir değil mi 14 gün ekleyince?
Evet yumurtlamayı biliyorsan üstüne 17 ekleniyor 🫶

Yumurtlamanın pik olduğu güne 17, çatlamanın üstüne 14 ekliyorlar
Şimdi anladım ben testle anlamadım ovülasyon yapmadım yani akıntım ve ateş ölçümü yaptım 1 gün sonra çatladığını sanıyorum ondan sonra ateşim normale döndü çünkü 3 gün ateşim yüksekti 2. Günü yapışkan akıntı geldi 3. Günü ateş pik yaptı tamam ordan sayayım 14 gün

Back