• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Selamlar sonucum cıktı beta 87.83 yumurtlamanın bugün tam 15. Günü beklenen regl yarın veya perşembe günü son adet tarihime göre 3 hafta 6 günlük gibi bir hesaplama çıkıyor değer iyi mi sizce
Hayırlı olsun canım. Bence değer güzel.
Yine 2 gün sonra tekrarlarsın 😍 önemli olan düzenli artışı diyorlar.

Hayırlı olsun canım. Bence değer güzel.
Yine 2 gün sonra tekrarlarsın 😍 önemli olan düzenli artışı diyorlar.
2 gün sonra 175 180 civarı olmalı sanırım perşembe de nöbetim var gitmişken sabah tekrar kan veririm insallah güzel artar düşük gibi geldi suan bana ama insallah her şey güzel ilerliyordur 🥲

2 gün sonra 175 180 civarı olmalı sanırım perşembe de nöbetim var gitmişken sabah tekrar kan veririm insallah güzel artar düşük gibi geldi suan bana ama insallah her şey güzel ilerliyordur 🥲
Canım regl geçmemiş sanırım bence değerin güzel gecikme olmadan, 20 ile felan öğreniyorlar normalde

Canım regl geçmemiş sanırım bence değerin güzel gecikme olmadan, 20 ile felan öğreniyorlar normalde
Bir kere kimyasal geçirince cok tedirgin bakıyorum suan değere de ağrılarım da var hala regl ağrısı gibi kalp atışını duymadan içim tam anlamıyla ‘ oh be ‘ diyemeyecek gibi insallah her şey sağlıkla ilerler🤲🏻💖

Adet günü betam 228 di. İkizlerim oldu 😅 yani demem o ki. Beta göreceli bir şey sanırım ya. Ki bu değer adet öncesi için bence iyi. İnşallah düzenli güzel güzel artar. 😍

Adet günü betam 228 di. İkizlerim oldu 😅 yani demem o ki. Beta göreceli bir şey sanırım ya. Ki bu değer adet öncesi için bence iyi. İnşallah düzenli güzel güzel artar. 😍
Yaaa ikiz bebek 😍😍 sanırım öyle cok sağolun burda böyle konuşmak akıl danışmak fikir sahibi olmak cook iyi geliyo bu süreçte insana 🌸😊

Beni hatırladın mı bilmiyorum ama bugünde test yaptım hala koyu bu ay yumurtlama hangi gün bilemedim bakalım ne zaman regl olacağım
Şimdi tekrar mesajlarına baktım da. Canım bence senin testler sıkıntılı ya. İlk defa böyle bir şey görüyorum sürekli yumurtlama olamaz ki 🙈 Türkiye'den sipariş veremiyor musunuz. Yani gerçekten bilmiyorum tabi nasıl olur burdan getirtebilmek. Baya da uzaksın. Allah yardımcın olsun. Ya burdan biri kargolasa sana ? ( Gerçekten bilgim yok. Belki böyle bir şey hiç olmuyordur. )
Ben test olmadan yumurtlama günümü anlayabiliyorum artık. Kendini takip etmen lazım ama. En büyük belirtisi de şeffaf akıntı. 2. Gebeliğimde anlamıştım mesela. O günü değerlendirmiştik

Canım çok fazla düşünmek beklemek de yoruyor insanı. Ben 11 yıldır evliyim. Sürekli regl takibindeydim. Hep umutlandim. 2 kez tüp denedik.simdi 3. Deyiz ama artık saldım kendimi,oluruna bıraktım. Doktorumunda tavsiyesi bu yönde oldu. O heyecan geçmiyor biliyorum ama biraz rahatlamaya çalışsan,kafanı bosaltmaya çalışsan daha huzurlu olacaksın emin ol💐
Ahhh ahhhh keşke kolay olsa gül hastalığı çıkardım stresten. Aslında baktığında hiç takmıyor gibiyim ama doktor stres yapıyorsun farkında değilsin dedi ki vücudun tepki veriyor dedi. Zor bir durum evet. Sizin 11 yıldır mı olmuyor bir sorununuz mu var sağlıkla ilgili

Canım evde test yaptin mi günün geçmiş sonuçta ben negatif gördüm o kadar güzel teselli ettiler ki test yap sonra biraz daha bekle bu ay olmazssa ki inşallah olmuştur diğer ay senin kesin olacaktır eminim rahim filmi 1 2 ay şans yüksek
Benim 2. Çocuğum olacak dün yaptım negatif cikti çok silik bir gölge o kadar silikti umursamadim bile yarın da olmazsam kan vermek istiyorum ama korkuyorum gec döllenme olabilir mi bilmiyorum bu ay ovulasyon testi kullandım ve son yaptıklarım hep cift çizgi koyu çıktı bende yumurtlama geçti diye bozuk diye düşündüm belki de geç döllenme bekleyip gorucez

Benim 2. Çocuğum olacak dün yaptım negatif cikti çok silik bir gölge o kadar silikti umursamadim bile yarın da olmazsam kan vermek istiyorum ama korkuyorum gec döllenme olabilir mi bilmiyorum bu ay ovulasyon testi kullandım ve son yaptıklarım hep cift çizgi koyu çıktı bende yumurtlama geçti diye bozuk diye düşündüm belki de geç döllenme bekleyip gorucez
Ya ben sizi başkasıyla karıştırdim galiba diğer arkadaş rahim filmi çekilmişti kusura bakmayın. Bende test yaptım negatif çıktı yarın bat günüm

Benimde yarın bat gözüküyor ama 27. Gun
Benim de yarın bat. Bugün de hafif kramplarım var, canım tatlı istiyor, tam adet olacağım yani..biraz rahim kalınlaşması da vardı 2 3 hafta önce farketti doktor, adetim bitince gideceğim hemen doktora, kalınlığa bakacak 😵‍💫 o da gebeliğe engelmiş galiba inşallah anlık kalınlaşmadır daha olmaz 😔

1 tabe kadin var youtube de anlatiyo ilkkar diye mi ne kanalı vardi merak eden olursa bakarım kadin hamile olduğuna çok emin vücudumu iyi tanıyorum diyo bir sürü test yapiyo hep negatif adeti geciyo test yapiyo negatif sonra kan veriyo öyle ogreniyo başımıza öyle bisey gelse sjsjsj
Keşkee öyle olsa..çok motiveydim bu ay ama nasip işte..vakti var demekki

Back