• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Belki geç yumurtlama olmuştur lütfen stress yapmayın🌸 yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz?
8 Ocak adet tarihim doktor 20 21 22 arasını değerlendir demişti akıntıdan anladım 21 i yumurtlama oldu öncesi ve bu tarihleri değerlendirdik ama kısmet yokmuş demek erken gebelik testi en net sonucu verir negatif demek

8 Ocakta adet görmüştüm tarihim doktor 20 21 22 arasını değerlendir demişti akıntıdan anladım 21 i yumurtlama oldu öncesi ve bu tarihleri değerlendirdik ama kısmet yokmuş demek erken gebelik testi en net sonucu verir negatif demek

8 Ocak adet tarihim doktor 20 21 22 arasını değerlendir demişti akıntıdan anladım 21 i yumurtlama oldu öncesi ve bu tarihleri değerlendirdik ama kısmet yokmuş demek erken gebelik testi en net sonucu verir negatif demek
21 yumurtlamışsanız daha üzerinden 13 gün geçmiş demektir. Bildiğim kadarıyla en erken idrarda 14 gün sonra vs belli oluyor. Belki geç döllenme olmuştur yada geç öatlamıştır yumurta. Hemen moralinizi bozmayın en iyisi bat bekleyin inşallah vardır 🌸

İns
21 yumurtlamışsanız daha üzerinden 13 gün geçmiş demektir. Bildiğim kadarıyla en erken idrarda 14 gün sonra vs belli oluyor. Belki geç döllenme olmuştur yada geç öatlamıştır yumurta. Hemen moralinizi bozmayın en iyisi bat bekleyin inşallah vardır 🌸
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏 mutlu ettiniz beni sizlerde en kısa sürede güzel haberler alırsınız inşallah 🙏

Benim de son 2 gün adete, çarşamba olurum muhtemelen.. kasıklarımda ince ince batmalar var, bacaklarıma vuruyor ağrı, göğüslerim hassaslaştı, şişkinlik de var biraz, bu ay olmadı galiba..belirtiler birbirine girdi 😵‍💫

Benim de son 2 gün adete, çarşamba olurum muhtemelen.. kasıklarımda ince ince batmalar var, bacaklarıma vuruyor ağrı, göğüslerim hassaslaştı, şişkinlik de var biraz, bu ay olmadı galiba..belirtiler birbirine girdi 😵‍💫
Adet ağrıları ile gebelik belirtileri bazı aylar gerçekten birbirine giriyor. Bata 2 gün kaldıysa erken gebelik testinde çıkar sanırım. Yapmış mıydınız kaçırmış olabilirim

Bu sabah yaptım sonuç negatif 🫤 önümüzdeki aylara, maçlara bakıciiz artık 😅
1 tabe kadin var youtube de anlatiyo ilkkar diye mi ne kanalı vardi merak eden olursa bakarım kadin hamile olduğuna çok emin vücudumu iyi tanıyorum diyo bir sürü test yapiyo hep negatif adeti geciyo test yapiyo negatif sonra kan veriyo öyle ogreniyo başımıza öyle bisey gelse sjsjsj

Çatlama uzun sürmüştür bugün yaptınız mı acaba? Bende aynı gün pik gördüm 2 güm sonra silikleşti. Bi kaç gün daha devam edin. Pcos falan varsa onda da böyle hep koyu çıkıyormuş öyle okumuştum ama bilemedim tabi

Bildiğim kadarıyla Pcos yok bende sadece bu ay koyu çıktı testlerim , devam ediyorum yapmaya bugün biraz daha silik gibi ama yine tam değil adet bitiminden hemen sonra yapmaya başladım hep koyu o yüzden yumurtlama oldu mu olmadı mı bilmiyoru

Kızlar ben bugün olurum diyodum normalde 25 26. Günde oluyorum bugün 26 yumurtalık ağrısı çekiyorum hiç bisey yok koyu beyaz akıntı devam ediyo diş gebelikten şüphe ediyorum beta yukselmiyo gibi geliyo yaşayan var mı aranızda

iyi geceler hanımlar tekrar test yaptım dün gece erken gebelik yapmıştım bu aksam da erken gebelik yaptım adet ağrılarım var bata telefon uygulamasına göre 3 gün benim hesabıma göre 4 gün var üstteki test dün geceki alttaki bugün hafif koyulaşmış gibi bide ovulasyon testi yaptım o da pik olmasa da koyu çıktı geçen sene martta kimyasal gebelik yaşadım o zaman bat zamanı test yapmıştım ve renksiz silik bir çizgi ile görmüştüm iki gün içinde adet olmuştum zaten ama şimdi böyle koyulaşıyor gibi korkuyorum yine de kimyasala döner mi hastanede çalışıyorum Salı sabahı kan vereceğim nöbet çıkışı ne dersiniz cok endişeliyim ☹️
var mıymıııışşşş 🥹

var mıymıııışşşş 🥹
İnşallah vardırrrr demin kan verdim öğlen çıkacak sonucu 🥹 doktor 3.5 4 haftalıktır suan dedi öğleden sonra gel vajinal ultrasonla bakalım dedi ama sanırım onu yaptırmicam düsüğe sebep olabilir va gibi seyler okudum korktum .. insallah vardır bugün yumurtlamanın 15. Günü bakalım nasıl bir değer çıkacak kasık ağrılarım devam ediyor 🥲

İnşallah vardırrrr demin kan verdim öğlen çıkacak sonucu 🥹 doktor 3.5 4 haftalıktır suan dedi öğleden sonra gel vajinal ultrasonla bakalım dedi ama sanırım onu yaptırmicam düsüğe sebep olabilir va gibi seyler okudum korktum .. insallah vardır bugün yumurtlamanın 15. Günü bakalım nasıl bir değer çıkacak kasık ağrılarım devam ediyor 🥲
ayy çok heyecanlı
sonucu bize de bildiriver olur mu 😘 merak ettim
umarım vardır 🙏

Kızlar ben bugün olurum diyodum normalde 25 26. Günde oluyorum bugün 26 yumurtalık ağrısı çekiyorum hiç bisey yok koyu beyaz akıntı devam ediyo diş gebelikten şüphe ediyorum beta yukselmiyo gibi geliyo yaşayan var mı aranızda
Canım evde test yaptin mi günün geçmiş sonuçta ben negatif gördüm o kadar güzel teselli ettiler ki test yap sonra biraz daha bekle bu ay olmazssa ki inşallah olmuştur diğer ay senin kesin olacaktır eminim rahim filmi 1 2 ay şans yüksek

Back
X