• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Belki geç yumurtlama olmuştur lütfen stress yapmayın🌸 yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz?
8 Ocak adet tarihim doktor 20 21 22 arasını değerlendir demişti akıntıdan anladım 21 i yumurtlama oldu öncesi ve bu tarihleri değerlendirdik ama kısmet yokmuş demek erken gebelik testi en net sonucu verir negatif demek

8 Ocakta adet görmüştüm tarihim doktor 20 21 22 arasını değerlendir demişti akıntıdan anladım 21 i yumurtlama oldu öncesi ve bu tarihleri değerlendirdik ama kısmet yokmuş demek erken gebelik testi en net sonucu verir negatif demek

8 Ocak adet tarihim doktor 20 21 22 arasını değerlendir demişti akıntıdan anladım 21 i yumurtlama oldu öncesi ve bu tarihleri değerlendirdik ama kısmet yokmuş demek erken gebelik testi en net sonucu verir negatif demek
21 yumurtlamışsanız daha üzerinden 13 gün geçmiş demektir. Bildiğim kadarıyla en erken idrarda 14 gün sonra vs belli oluyor. Belki geç döllenme olmuştur yada geç öatlamıştır yumurta. Hemen moralinizi bozmayın en iyisi bat bekleyin inşallah vardır 🌸

İns
21 yumurtlamışsanız daha üzerinden 13 gün geçmiş demektir. Bildiğim kadarıyla en erken idrarda 14 gün sonra vs belli oluyor. Belki geç döllenme olmuştur yada geç öatlamıştır yumurta. Hemen moralinizi bozmayın en iyisi bat bekleyin inşallah vardır 🌸
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏 mutlu ettiniz beni sizlerde en kısa sürede güzel haberler alırsınız inşallah 🙏

Benim de son 2 gün adete, çarşamba olurum muhtemelen.. kasıklarımda ince ince batmalar var, bacaklarıma vuruyor ağrı, göğüslerim hassaslaştı, şişkinlik de var biraz, bu ay olmadı galiba..belirtiler birbirine girdi 😵‍💫

Benim de son 2 gün adete, çarşamba olurum muhtemelen.. kasıklarımda ince ince batmalar var, bacaklarıma vuruyor ağrı, göğüslerim hassaslaştı, şişkinlik de var biraz, bu ay olmadı galiba..belirtiler birbirine girdi 😵‍💫
Adet ağrıları ile gebelik belirtileri bazı aylar gerçekten birbirine giriyor. Bata 2 gün kaldıysa erken gebelik testinde çıkar sanırım. Yapmış mıydınız kaçırmış olabilirim

Back