- 28 Ağustos 2024
- 269
- 454
- 18
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Kızlar adetime 2 gün var bugün test yapsam sonuç çıkar mı sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle sürekli çağıran eden konu komsumuz olsa vakit geçerde ben cagirirsam gelirler cagirmazsam sesleri cikmiyo sjsjHahahahaha burda zaman geçiriyorum işte ne yapayım beklemek çok stresli
Ay yok yeni taşındım ben komşu da yok böyle nette işte çocuğun ödeviyle falan geçiririm zaman artık yapcak birşey yıkÖyle sürekli çağıran eden konu komsumuz olsa vakit geçerde ben cagirirsam gelirler cagirmazsam sesleri cikmiyo sjsj
Bende tasinali 2 ay oldu bi tane var ama dediğim gibi ben çağırırsam koşa koşa geliyo insan evden çıkmak istiyoAy yok yeni taşındım ben komşu da yok böyle nette işte çocuğun ödeviyle falan geçiririm zaman artık yapcak birşey yık
Maşallah gayet güzel yükselmiş bi kaç gün daha bekle tekrarla en düşük 1000-1500 olmalıki vajinal ultrason ile kese gözüksünKızlar yükseliş nasıl acaba 3 buçuk senedir sağlıklı gebelik oluşmadı
E bizde burdan komşuluk ederiz birbirimize hazır evden çıkmadan hahahahBende tasinali 2 ay oldu bi tane var ama dediğim gibi ben çağırırsam koşa koşa geliyo insan evden çıkmak istiyo
Kaçıncı gün test yaptın canım bu arada? Bunu kendim için soruyorum daKızlar yükseliş nasıl acaba 3 buçuk senedir sağlıklı gebelik oluşmadı
Çok güzel yükselmiş hayırlı olsunKızlar yükseliş nasıl acaba 3 buçuk senedir sağlıklı gebelik oluşmadı
Benim youtube kanalim bile var ama burda herseyi sere serpe anlattığım için söyleyemiyorum sjsjsjE bizde burdan komşuluk ederiz birbirimize hazır evden çıkmadan hahahah
Herkeste çok belirti olmuyo canım canını sıkma belki vardırKızlar reglime 8 gün kaldı ama hiçbir belirtim yok Perşembe günü gün boyu kasığım ağrıdı onun haricinde gayet iyiyim galiba ben bu ay elendim
İnşallah vardır bakalım belirti olmayınca insan diyor yok sanırım :)Herkeste çok belirti olmuyo canım canını sıkma belki vardır
Hahaha bana özelden söyle takip edeyim bariBenim youtube kanalim bile var ama burda herseyi sere serpe anlattığım için söyleyemiyorum sjsjsj
Varsa çıkar canımKızlar adetime 2 gün var bugün test yapsam sonuç çıkar mı sizce?
Herkes de belirti olmuyo canım benim stres yapma bence şimdiden hayırlısıyla inşallah vardırKızlar reglime 8 gün kaldı ama hiçbir belirtim yok Perşembe günü gün boyu kasığım ağrıdı onun haricinde gayet iyiyim galiba ben bu ay elendim
Bir önce ki gebeliğimde yumurtlama gününden itibaren kaşık ağrım olmuştu şimdi sadece 1 gün aldık ağrım oldu sonra geçti o yüzden biraz ümitsizliğe düştüm ama tabi ki regli gelmeden ne olacağı belli olmaz inşallah hepimiz pozitif görüp sağlıkla kucağımız alırız bebişleriHerkes de belirti olmuyo canım benim stres yapma bence şimdiden hayırlısıyla inşallah vardır
Hamile kalayım da öyle soyleyimHahaha bana özelden söyle takip edeyim bari
13 şubata akdım randevuyu garanti olsun diye ilk testi gecikmenin 2.günü verdimMaşallah gayet güzel yükselmiş bi kaç gün daha bekle tekrarla en düşük 1000-1500 olmalıki vajinal ultrason ile kese gözüksün
Teşekkür ederim çok şükür bu günleri de gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok güzel yükselmiş hayırlı olsun