- 7 Ekim 2020
- 1.537
- 2.472
- 83
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Ben de gördüm bence var. İnşallah hayırlısı olur hakkındaBurda sizce bi gölge var mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gördüm bence var. İnşallah hayırlısı olur hakkındaBurda sizce bi gölge var mi
Elinizde varsa 1 tane daha yapın kaç gün var bataProdoctor kuruma çizgisi bırakır mı yapıp bırakmıştım çok geç gördüm gölgeyi emin olamadım kuruma mı değil mi diye
Amiin hepimiz için hayırlı haberler aldığımız bir ay olsunBen de gördüm bence var. İnşallah hayırlısı olur hakkında![]()
Prodoctor kullanıyorum ben. Gebelik yoksa hiç bir şey çıkarmıyor. Senin kaç gün var bata ?Prodoctor kuruma çizgisi bırakır mı yapıp bırakmıştım çok geç gördüm gölgeyi emin olamadım kuruma mı değil mi diye
Ay bilemedim ki o zaman en iyisi biraz daha bekleyin öyle yapın inşallah sizinledir bebişinizBende bu ay ovulasyon testi aldim ama saçma sapandi 16 sinde adetim bitti 17 yi yumurtlama gösterdi sonra 22 yi yumurtlama gösterdi 25 26 da kopkoyuydu dogru çıkarmadı gibi geliyo bu kadar çok yumurtluyo olamam
Ay o işleri babası hallediyor sagolsun zaten rahata o kadar alıştim ki zorlandım 2. Bebiş kararı alırkenSizinde okula git gel var![]()
çarşamba Regl gösteriyor ama Ocak 20-21 değerlendirdik. Umarım gebelik vardır. erken test yapsam belli olur mu merak ettimProdictör canım en iyisi o genelde hepsinden sonuç alirsin ama artimed felan yalancı pozitif gosterebiliyo bende öyle olmuştu kaç gün var bata
Yarın bat adet ağrılarım da varProdoctor kullanıyorum ben. Gebelik yoksa hiç bir şey çıkarmıyor. Senin kaç gün var bata ?
Elimde yok ya bat yarınElinizde varsa 1 tane daha yapın kaç gün var bata
Sen öyle diyince daha çok umutlandımProdoctor kullanıyorum ben. Gebelik yoksa hiç bir şey çıkarmıyor. Senin kaç gün var bata ?
İnternetten istedim yarın gelir yarın yaparım ama ağrılarım da var adet olma ağrısıElimde yok ya bat yarın
Yarın sabah ilk idrarla yapın. Ya da en az 2 saat sıvı almadan o şekilde testi tekrarlayın. Daha doğru sonuç veriyor. 2. Gebeligimi adetten 3 gün önce prodoctor testiyle öğrendim. Gün içinde yapmıştım.Yarın bat adet ağrılarım da var
Ben Prodoctor kullandım gölge gibi çizgi var bata 6 gün kala yaptım yaptığım zaman bakmamıştım evde değildim ani çıkmam gerekti bu sabah baktım gölge kuruma çizgisi yapmıyor diyorlar bu test ama emin değilim yarın bat ve hala olmadım adet ağrım çok var iki gün ağrı kesici içtimProdictör canım en iyisi o genelde hepsinden sonuç alirsin ama artimed felan yalancı pozitif gosterebiliyo bende öyle olmuştu kaç gün var bata
Kalabalık aile çok seviyorum henüz 22 yaşındayım 26 ya kadar ne yaptıysamAy o işleri babası hallediyor sagolsun zaten rahata o kadar alıştim ki zorlandım 2. Bebiş kararı alırken![]()
Hayırlı olsunGebeyim galiba beni de alın aranıza![]()
Ya sevindim yarın gelirse sabah yaparım gelmezse ertesi günü beklerim inşallah vardır Prolaktin yüksekliğim vardı ilaç kullandım dostinex kullandımYarın sabah ilk idrarla yapın. Ya da en az 2 saat sıvı almadan o şekilde testi tekrarlayın. Daha doğru sonuç veriyor. 2. Gebeligimi adetten 3 gün önce prodoctor testiyle öğrendim. Gün içinde yapmıştım.
Benimle aynısınız ben bugün yaptım çıkmadı ama benim yok galiba siz bekleyebiliyosaniz bekleyin sabırsızım diyorsanız yapın geç döllenme değilse cikabilirçarşamba Regl gösteriyor ama Ocak 20-21 değerlendirdik. Umarım gebelik vardır. erken test yapsam belli olur mu merak ettim
Ay hayırlı olsun hosgeldin var miydi belirtilerin bize de anlatGebeyim galiba beni de alın aranıza![]()
Anladım canım. Ağrıların da varmış. Bu da belirti zaten. İnşallah vardır bebeğin.Ya sevindim yarın gelirse sabah yaparım gelmezse ertesi günü beklerim inşallah vardır Prolaktin yüksekliğim vardı ilaç kullandım dostinex kullandım
Bende seviyorum çocukKalabalık aile çok seviyorum henüz 22 yaşındayım 26 ya kadar ne yaptıysamgörenler Suriyeli sanar artik