• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Prodoctor kuruma çizgisi bırakır mı yapıp bırakmıştım çok geç gördüm gölgeyi emin olamadım kuruma mı değil mi diye
Prodoctor kullanıyorum ben. Gebelik yoksa hiç bir şey çıkarmıyor. Senin kaç gün var bata ?

Bende bu ay ovulasyon testi aldim ama saçma sapandi 16 sinde adetim bitti 17 yi yumurtlama gösterdi sonra 22 yi yumurtlama gösterdi 25 26 da kopkoyuydu dogru çıkarmadı gibi geliyo bu kadar çok yumurtluyo olamam
Ay bilemedim ki o zaman en iyisi biraz daha bekleyin öyle yapın inşallah sizinledir bebişiniz🌸🌸

Yarın bat adet ağrılarım da var
Yarın sabah ilk idrarla yapın. Ya da en az 2 saat sıvı almadan o şekilde testi tekrarlayın. Daha doğru sonuç veriyor. 2. Gebeligimi adetten 3 gün önce prodoctor testiyle öğrendim. Gün içinde yapmıştım.

Gebeyim galiba beni de alın aranıza 🥹

Eklentiler

• 1000016434.webp
    1000016434.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000016440.webp
    1000016440.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 55
Prodictör canım en iyisi o genelde hepsinden sonuç alirsin ama artimed felan yalancı pozitif gosterebiliyo bende öyle olmuştu kaç gün var bata
Ben Prodoctor kullandım gölge gibi çizgi var bata 6 gün kala yaptım yaptığım zaman bakmamıştım evde değildim ani çıkmam gerekti bu sabah baktım gölge kuruma çizgisi yapmıyor diyorlar bu test ama emin değilim yarın bat ve hala olmadım adet ağrım çok var iki gün ağrı kesici içtim

Yarın sabah ilk idrarla yapın. Ya da en az 2 saat sıvı almadan o şekilde testi tekrarlayın. Daha doğru sonuç veriyor. 2. Gebeligimi adetten 3 gün önce prodoctor testiyle öğrendim. Gün içinde yapmıştım.
Ya sevindim yarın gelirse sabah yaparım gelmezse ertesi günü beklerim inşallah vardır Prolaktin yüksekliğim vardı ilaç kullandım dostinex kullandım

Ya sevindim yarın gelirse sabah yaparım gelmezse ertesi günü beklerim inşallah vardır Prolaktin yüksekliğim vardı ilaç kullandım dostinex kullandım
Anladım canım. Ağrıların da varmış. Bu da belirti zaten. İnşallah vardır bebeğin. 🌸
Bu attığın test battan 6 gün öncesine mi ait yani onu anlayamadim. Eğer öyleyse bu kadar silik çıkması normal
Kalabalık aile çok seviyorum henüz 22 yaşındayım 26 ya kadar ne yaptıysam 🤣görenler Suriyeli sanar artik
Bende seviyorum çocuk 🙈 ama yaş 29.

Back
X