• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Artımed marka test kullandım. Çöpe atacakken içine bakayım bir dedim ve bu çizgiyi gördüm çok tuhafıma gitti.
Canım bu test markasıyla alakalı hiç iyi şeyler okumadım. Pozitif olsa bile guvenilmiyor. Eğer test yapacaksan daha güvenilir bir markayla yarın sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın

selamlar, benim de bugün yumurtlamanın 12. Günü sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım coook ince hayalet bir çizgi var eşim de baktı, o da gördü. Sizce gün geçtikçe koyulaşır mı yoksa bugün yaptığmda göz dolduracak kadar koyuya yakın mı çıkmalıydı? Kafam cok karıstı insallah vardır ya

selamlar, benim de bugün yumurtlamanın 12. Günü sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım coook ince hayalet bir çizgi var eşim de baktı, o da gördü. Sizce gün geçtikçe koyulaşır mı yoksa bugün yaptığmda göz dolduracak kadar koyuya yakın mı çıkmalıydı? Kafam cok karıstı insallah vardır ya
Kaset testler biraz daha yüksek beta algıladıkları için 12. Günde çok silik çizgi çıkması normal. İlk gebeliğim de ikiz olmasına rağmen 11. Gün negatif 13 . Gün çok silik çizgi ile öğrenmistim 😊 2 gün de bir kaset test yaparak koyulaşma takip edebilirsiniz ,🌸

Kaset testler biraz daha yüksek beta algıladıkları için 12. Günde çok silik çizgi çıkması normal. İlk gebeliğim de ikiz olmasına rağmen 11. Gün negatif 13 . Gün çok silik çizgi ile öğrenmistim 😊 2 gün de bir kaset test yaparak koyulaşma takip edebilirsiniz ,🌸
Yaa insallah koyulaşır cok heyecan yaptım böyle varla yok arası fotoğrafta da secilemiyo ama eşime de bi heyecanla gösterdim var gibi dedi o yüzden daha cok heyecan yaptım sanırım 🥰 geçen yıl mart ayında kimyasal geçirdim o yüzden cok pimpirikliyim suan ama test yapmadan da duramıyorum 😄😄

Yaa insallah koyulaşır cok heyecan yaptım böyle varla yok arası fotoğrafta da secilemiyo ama eşime de bi heyecanla gösterdim var gibi dedi o yüzden daha cok heyecan yaptım sanırım 🥰 geçen yıl mart ayında kimyasal geçirdim o yüzden cok pimpirikliyim suan ama test yapmadan da duramıyorum 😄😄
İnşallah vardır. Sağlıkla kucağına alırsın , 🤲 🤲😍

Kimisi hemen hamile kaliyor kimisi de boyle ugrasiyor. Gecen dr un muayenesine 20 li yaslarda bi genc kiz geldi ve utana sıkıla kurtaj olmak istedigini soyledi. Biz de ayni dr da bebek sahibi olabilmek icin cabalayip duruyoruz. Kafaya taktigimiz icin mi olmuyor diyecegim ama kafaya takmadan da olmuyor ki nasil takmayacaksin.
Maalesef kafaya takmamak elde değil etrafa bakıyoruz özeniyoruz eksik parçamız tamamlansın istiyorum kısmet diyelim

İyi geceler kızlar ovülasyon günüm Ocak 26 ydı bugün akşam kadıklarımda iğne bakması gibi tuhaf ağrılar oldu kendimi dinleyip belirti aramak istemiyorum ama ilk defa yaşadım böyle bir şey daha çok erken test için sanırım idrar yolu enfeksiyonunda da bu tip ağrılar olur mu acaba onda mı bilemedim

Şimdi erken gebelik testi yaptım böyle çıktı ilk 4 dk da yumurtlamadan sonra 12. Gün çatlamanın da 11. Günü sizce var mıdır ya biliyorum çok soru sordum ama uzun zamandır istiyorum

Eklentiler

• IMG_8097.jpeg
    IMG_8097.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 30
Şimdi erken gebelik testi yaptım böyle çıktı ilk 4 dk da yumurtlamadan sonra 12. Gün çatlamanın da 11. Günü sizce var mıdır ya biliyorum çok soru sordum ama uzun zamandır istiyorum
Hemen mi göründü çizgi ben gördüm kan testi daha iyi bir sonuç verir yada başka bir testle tekrar deneyebilirsin inşallah bebiş seninledir 😊

Hemen göründü ilk 4 dk içinde yani 🥹 bat 5 Şubat geçtiği gün kan vermem daha mı iyi olur ya insallah vardır
Benimde 5 Şubat aynı ben bekliyorum ya geçtikten sonra versen daha iyi olur aslında ben birkaç gün önce yaptım negatif çıktı ama erken yaptım galiba kendime söz verdim geçene kadar yapmiycam herhangi bir belirtin var mı

Benimde 5 Şubat aynı ben bekliyorum ya geçtikten sonra versen daha iyi olur aslında ben birkaç gün önce yaptım negatif çıktı ama erken yaptım galiba kendime söz verdim geçene kadar yapmiycam herhangi bir belirtin var mı
Kasığımda cok ağrılarım oldu bir ara ama geçti son birkaç gündür regl ağrılarım başladı gibi oldu bel ağrısı vs göğüslerde acıma ağırlaşma oldu ama devamlı süren şekillerde değil geldi geçti hep bende kendimi dinliyorum diye düsündüm bide sol kaşığımda batmalar ve hafif şişkinlik hissi gibi bisey oldu ama bunla mı alakalı ben mi psikolojik olarak düsündüm bilmiyorum bende test yapmicam dedim gene duramadım 🥲

Kasığımda cok ağrılarım oldu bir ara ama geçti son birkaç gündür regl ağrılarım başladı gibi oldu bel ağrısı vs göğüslerde acıma ağırlaşma oldu ama devamlı süren şekillerde değil geldi geçti hep bende kendimi dinliyorum diye düsündüm bide sol kaşığımda batmalar ve hafif şişkinlik hissi gibi bisey oldu ama bunla mı alakalı ben mi psikolojik olarak düsündüm bilmiyorum bende test yapmicam dedim gene duramadım 🥲
Bende göğüs ağrısı kasık ağrısı ara ara hemen geçiyor adete 10 gün kala test yaptım ben 😂negatif görünce bıraktım ya moralim bozuldu

Bende göğüs ağrısı kasık ağrısı ara ara hemen geçiyor adete 10 gün kala test yaptım ben 😂negatif görünce bıraktım ya moralim bozuldu
Bende duramıyorum test işinde 9. Gün yapmaya basladım yumurtlamadan sonra 😄😄 insallah vardır hayırlısı ile yaa siz ne zamandır istiyorsunuz ☺️

Bu markayi çok iyi diyorlar 😍 var gibi o zaman. 🤩 Tabi adet geçince netleşir orası ayrı. Ama sen yine de dikkat et kendine. Çok yorma
Yaaaa hadi insallah aşırı heyecanlıyım bu sefer olmustur umarım 😍 ya bugün negatif sanıp ağır kaldırdım biraz evde insallah kötü etki etmez varsa da ☹️ bugün gece test yapmıs oldum birdahaki testi artık pazartesi sabah yapmam daha sağlıklı olur gibi galiba

Back