• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Çok hırpalama kendini ve uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et, oturarak hazırlık yapmaya çalış daha çok canım, süpürgeyi de yapma kesinlikle kocana kitle 😁
Kalktım çarşaf böreği yaptım şuan ayaklarimi uzattım dinleniyorum temizliği de birazını kocam yaptı süpürüp viledalama bana kaldı 😂😂

Yapma kız işte o daha çok kötü eder bende de hafif şuan bel ağrısı var oturdum bı oturuyorum dinleniyorum sonra yavaş yavaş yapıp tekrar oturuyorum
Mecbur evin toparlanması lazım :( ama viledayı yapacak derman kalmadı onu yarına bıraktım artık

Hey maşallah börek bile açmış hatun 😅 süpürgeyi sen yapma zaten bu süreçte nolur nolmaz
Tatlıyı da yapıp dolaba koydum sabah dinlenince güzel oluyor diye bunu da hazırladım 😂😂

Eklentiler

• IMG-20250131-WA0035.jpeg
    IMG-20250131-WA0035.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 34
Ben doktor takibinde olduğum için yumurtlamayı biliyorum. Çarşamba günü kontrolüm vardı doktor yumurtaların çatlamış bu iki günü değerlendirin dedi. Değerlendirdik bizde. Bel ağrım ve kasık ağrım var bi de midem ağrıyo gibi. 13’ü gibi test yapmayı düşünüyorum
Ben de 13ü civarı yapmayı düşünüyorum birlikte yapalım bakalım 💃🏼💃 inşallah pozitifleri görürüz 🙏🏼

Uygulama yine mi sorunlu ya hiç bişey gözükmüyor 🥺🥺
Sıkıntılı, tuhaf saçma bi halde ne bildirimler var ne de takip ettiğim konular 🫤
3 gün kaldı benim bat a, az önce sipariş ettiğim erken gebelik testleri geldi de içim gıdıklanıyor, 2. Wc ile yapsam çıkar mı acaba diyorum, yapmasam da beklesem mi diyorum 🫤😵‍💫

Benim de bat 18 19 subat sat 22 ocakti dongum 27 28 hala yumurtlamadim beklemedeyim benim de 2.cocugum olacak ❤️🤭

Kızlar ruh haliniz nasıl bu ay iğne ve duphaston beni mahvetti. Hiç iyi hissetmiyorum köşe başı ağlayasım geliyor böyle nefes alamıyor gibi hissediyorum tamam ben regl öncesi de afresifleşirdim ama daha bat a 8 gün var.

Back