How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Yarın misafir var vallahi keşke bu haftayı atlatsaydim öyle alsaydim diyorum yorulacam baya
Çok hırpalama kendini ve uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et, oturarak hazırlık yapmaya çalış daha çok canım, süpürgeyi de yapma kesinlikle kocana kitle 😁

Çok hırpalama kendini ve uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et, oturarak hazırlık yapmaya çalış daha çok canım, süpürgeyi de yapma kesinlikle kocana kitle 😁
Kalktım çarşaf böreği yaptım şuan ayaklarimi uzattım dinleniyorum temizliği de birazını kocam yaptı süpürüp viledalama bana kaldı 😂😂

Yapma kız işte o daha çok kötü eder bende de hafif şuan bel ağrısı var oturdum bı oturuyorum dinleniyorum sonra yavaş yavaş yapıp tekrar oturuyorum
Mecbur evin toparlanması lazım :( ama viledayı yapacak derman kalmadı onu yarına bıraktım artık

Hey maşallah börek bile açmış hatun 😅 süpürgeyi sen yapma zaten bu süreçte nolur nolmaz
Tatlıyı da yapıp dolaba koydum sabah dinlenince güzel oluyor diye bunu da hazırladım 😂😂

Eklentiler

• IMG-20250131-WA0035.jpeg
    IMG-20250131-WA0035.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 3
Back