Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Bende gece gündüz şu 4 günün geçmesini bekliyorum daha önceki hamileligimde de belirti vermedi hiç şuan da Bi belirti yok o yüzden umut edemiyorum bakalım gorucez

Kızlarrr geçen ay pik günüm 29 uydu. Bu ayda 25,26 ve 29 akşamında ilişki oldu. Ateşim var gibi geldi az önce ölçtüm 36.9 çıktı normalde benim normal ateşim 36-36.5 arasında olur döllenme belirtisi gibi bişi var mı beyaz akıntımda devam ediyor

Benim.hic çocuğum.yok 35 yaşındayım geçen yıl dış gebelik geçirdim ondan sonra olmadı doktorlar tüp bebek diyor olduğum.sehirde tüp bebek merkezi yok soğan kürü ictim incir havuç icrkm bu ay aslan.pencesi içiyorum.suan belime yakı attim ne olacak bilmiyorum.

Ayy çok güzel bir pozitif buu minik bir bebek var hayırlı uğurlu olsuun inşallah sağ salim kucağınıza almak uzuun uzuun sevmek nasip olsun
Yaaa cok tesekkur ederim insallah vardir bebek icimde . Rabbim her isteyenin gonlune gore versin insallah. Henuz kan vermedim regli tarihimi bekleyecegim. Her reglide o kadar cok hayal kırikligina ugradim ki beta ogrenmeye gittigim gun hastanede reglimin geldigini bilirim

Merhaba. 35 yas gec bir yas degil günümüzde. Rabbim insallah nasip eder en kisa zamanda. Size nacizane tavsiyem ayni yollardan gectigimiz icin rahim filmi cektirin bu cok önemli. Tüpleriniz acik mi degil kontrol ettirin , rahimde ya da tuplerde bebegin yerlesimini engelleyecek herhangi bir anomali var mi netlestirin , tup bebek degil de basamak tedavisi isteyin doktorunuzda , esiniz sperm testi yaptirsin.

merhaba kızlar benim bat 4 şubat. 3 gündür de kasık ağrım oluyo ara ara geliyor bazen sancı gibi keskin bi şekilde, bata 8 gün kala(28ocak) beta 1.20 çıktı sizce gebelik şansım var mıdır yoksa adet mi olacağım? şu an bata 3 gün kaldı, belirsizlik beklemek umut etmek çok zor

Evet istemiyorduk eşim ile istediğimiz zaman hemen olur sandık kaç aydır deniyoruz olmuyor dengem bozuldu
Kimisi hemen hamile kaliyor kimisi de boyle ugrasiyor. Gecen dr un muayenesine 20 li yaslarda bi genc kiz geldi ve utana sıkıla kurtaj olmak istedigini soyledi. Biz de ayni dr da bebek sahibi olabilmek icin cabalayip duruyoruz. Kafaya taktigimiz icin mi olmuyor diyecegim ama kafaya takmadan da olmuyor ki nasil takmayacaksin.

Beta düsük cikmıs sanki canim umudunu kirmak istemem ama bu isler belli de olmuyor.

0.20 çıkardı hep, 8 gün kala 1.20 çıktı bende umutlandım erken de olabilir artış için ya da gebelik yoktur hiç bilmiyorum, simdi 3 günüm kaldı bekliyorum bakalım
Beta yanilmiyorsam 5 ve ustu cikmali. Benim bi kere 22 cikmisti . Gebelik baslangici var denmisti. 2 gunde 1 kan verin 2 ye katlanmali deger demisti doktor. Verdim yukseldi yukseldi sonradan dusmeye basladi. Yıkımdı benim icin o kadar progestan kullanmistim tutunsun diye sonra da düsük olmustu. Dusuk olmasi rahmin calistigini gosterir ,hareketlenme oldu rahmin icin demisti dr. Insallah sizinki guzel saglikla yukselir de bu ay umutlar yerini bulur

Çatlamadan 14 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum sen garanti olsun bekleyebilirsen çatlamadan 20 gün kadar sonra yap istersen yada direk kan ver canım. İnşallah güzel haberlerini alırız
Ah insallah ne cok isterim guzellikle sonuclanmasini. Sakince bekliyorum reglime yakin tarihe kadar. Hatta gecsin 1 2 gun sonra beta verecegim. Cunku psikolojik olarak bazen sanki reglimi geciktiriyorum gibi geliyor hamile bulgularina kapilip.

inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebeler versin kucağımız boş kalmasın inşallahteşekkür ederim yorumunuz icin

0.20 çıkardı hep, 8 gün kala 1.20 çıktı bende umutlandım erken de olabilir artış için ya da gebelik yoktur hiç bilmiyorum, simdi 3 günüm kaldı bekliyorum bakalım
Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum benim bir kere beta 0.33 çıktı da hemen aramıştım laboratuvarı normalde 0.200 çıkıyor diye. Hamile değilmişsin gibi kendini hazırla bat geçince de koş kan testi ver bizi de muhakkak haberdar et inşallah gönlüne göre olur

Allah razı olsun temmuzda rahim flmi çektirdim eşime de baktırdım yumurtalim zayıf amh değerim düşük bjr tane kaliteli yumurtam meydana çıksa döllenme olsa sağlıkla

Bat tarihi yaklaşanlar belirtileriniz ne durumda? Benim ağrılarım çok fazla adet olmuşum gibi hissediyorum ama gelen giden yok. Akıntım çok fazla. Sancılarım da arttı.

Bat tarihi yaklaşanlar belirtileriniz ne durumda? Benim ağrılarım çok fazla adet olmuşum gibi hissediyorum ama gelen giden yok. Akıntım çok fazla. Sancılarım da arttı.
Ben normalim sanki..yunurtlama sonrası çok yoğun olan sancılarım son 3 gün kala gitti, hafifledi. Öyle çok yoğun akıntım da yok, hafif alt kasıkta batmalar ve hafif bel ağrısı. Sadece mide bulantım var, çay içemiyorum suyu bile içinde bulanıyor hemen midem o da neden bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…