- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Valla bilmiyorumkiDil altından ölçmek lazimmis canım usumeyke alakalı değil vücudun iç sıcaklığı
36.8 37.2 lerde çıkması lazımmış gebelik varsa regle yakın düşmeden devam etmesi lazimis kişiden kişiye değişirmis ama
Artık düşünmüyorum gecikmem olursa yaparımAynıyız ben bi de kan verdimtekrar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?
Öyle deme canım belli mi olurHayırlısı canım ben ümidi kestim ovulasyon fln da yapmadım ya belki daha geç yumurtlama oldu oyuzden olmaz benden
Çok hırpalama kendini ve uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et, oturarak hazırlık yapmaya çalış daha çok canım, süpürgeyi de yapma kesinlikle kocana kitleYarın misafir var vallahi keşke bu haftayı atlatsaydim öyle alsaydim diyorum yorulacam baya
Kalktım çarşaf böreği yaptım şuan ayaklarimi uzattım dinleniyorum temizliği de birazını kocam yaptı süpürüp viledalama bana kaldıÇok hırpalama kendini ve uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et, oturarak hazırlık yapmaya çalış daha çok canım, süpürgeyi de yapma kesinlikle kocana kitle
Yapma kız işte o daha çok kötü eder bende de hafif şuan bel ağrısı var oturdum bı oturuyorum dinleniyorum sonra yavaş yavaş yapıp tekrar oturuyorumBugün bende temizlik yapacağım diye yordum kendimi belim ağrımaya başladı
Mecbur evin toparlanması lazımYapma kız işte o daha çok kötü eder bende de hafif şuan bel ağrısı var oturdum bı oturuyorum dinleniyorum sonra yavaş yavaş yapıp tekrar oturuyorum
Hey maşallah börek bile açmış hatunKalktım çarşaf böreği yaptım şuan ayaklarimi uzattım dinleniyorum temizliği de birazını kocam yaptı süpürüp viledalama bana kaldı
Ben dinlene dinlene yaptım herşeyi de evi eşime toplattim tozu herşeyi aldı bı süpürüp silme kaldiMecbur evin toparlanması lazımama viledayı yapacak derman kalmadı onu yarına bıraktım artık
Tatlıyı da yapıp dolaba koydum sabah dinlenince güzel oluyor diye bunu da hazırladımHey maşallah börek bile açmış hatunsüpürgeyi sen yapma zaten bu süreçte nolur nolmaz
Ellerine kollarına sağlıkTatlıyı da yapıp dolaba koydum sabah dinlenince güzel oluyor diye bunu da hazırladım
Ayyy amin inşallahEllerine kollarına sağlıksonra daa pozitiflerle kutlama yemekleri nasip olsun
uygulama bir garip görünüyor dimi benim ki bozuldu sandımUygulama yine mi sorunlu ya hiç bişey gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?