Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar merhaba. topice yeni geldim :) ben de bebek özlemiyle yananlardanım.

1 yıllık evliyim. 6 ay korundum, 6 aydır da bebek deniyoruz, henüz sonuç alamadık.
ben de pko var. evlenmeden önce 6-7 ay adet olmadığım bile olurdu.
martta korunmayı bırakınca doktor hiçbir tedavi uygulamadan ilk 6 ay denememi istedi ama sonuç yok. 6 ay kayıp mı oldu bilemiyorum.

sonra tedaviye başladık. önümde bir sürü engel varmış.
öncelikle hormon testlerim yapıldı. tiroit yüksek çıktı, bunun ilaçlarını alıyorum. eşime sperm testi yapıldı, sorun çıkmadı Allah'a çok şükür.
hsg çekilde. rahim filminde bir tüpüm tıkalı çıktı. rahim duvarımda da 2 tane polip çıktı. geçen hafta kürtajla poliplerim alındı.
bu cmts günü doktora kontrole gidiyorum, ardından klomen kullanarak deneyeceğim. 6 ay içinde olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Rabbim'in izniyle gerek kalmadan bu yıl sonuna kadar hamile kalırım inşallah :)

doktorum sakın kafana takma diyor ama takmamak elde değil. çok ağladım ama şimdi sadece bu konuyu kafamdan atmaya çalışıyorum.
bu arada soğan kürü ve bal-tarçın-çörek otu yapıyorum. incir kürüne de başlayacağım. bir süre geçsin, tüplerin açılmasına iyi geliyor dediler, maydanoz süt yapacağım.

bu sürecin bu kadar engebeli olacağını bilmiyordum. ilk ay hamile kalırım sanmıştım. ama nasip.. Rabbimin bir bildiği var elbette. yumurtaya can veren Rabbim, Hz. Zekeriyya'ya kısır eşinden evlat nasip eden Rabbim, bizi de evlatsız bırakmayacak inşallah. bebeğim cennette annesine geleceği zamanı bekliyor. ben biraz acele ediyorum sadece :) Rabbim çok büyük, derde tasaya gerek yok aslında.

tüm bunları desem de stresten sigara içiyorum..

Canım baya geçmiş senin ki, daha önce oluyor muydu böyle gecikmeler?

daha önce 3 asağı bes yukarı gün sonra oluyodum bide yumurtalıklarım böle hiç ağrımazdı karnımda göğüslerde şişkinlik var annem belki gec döllenme olabilir dedi. ayın 4 ünde gidicem işte doktora. inşallah hepimizin gönlünde gecen olur

Benim ilk denemem bugün doktora gittim 12. günümdeyim 16 mm olmuş yumurtam tahminen 2 gün sonra ovulasyon olacak, araştırıp duruyorum.Umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burdan..

ve aleykümselam

Cnm benm cok gcmis olsn. sana tavsiyem sigarayi brak sogan küru falan deil hayit otu tohumunun cayini ic intrntten arastr sifalarina aklin durur

Canım hoşgeldin aramızaaa :)))
Öncelikle çok geçmiş olsun, inş bundan sonra her şey yolunda gider ve tüp bebeğe gerek kalmadan bebiş haberini alırsın... Ya bence şu kürlere başlamadan önce iyice araştır. Çünkü bazı kürler hormonları olumsuz etkileyebiliyor, mesela incir kürü prolaktini yükseltiyormuş prolaktin de troitle bağlantılı bir hormon.. Onu da etkileyebilir o yüzden dikkatli kullan iyice araştır derim ben.. Umarım hiç bir şey yapmaya gerek kalmadan kendiliğindne gelir meleklerimiz

Bu 4. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldum Bebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...

merhaba canım nasılsın bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

amin canım, çok teşekkür ederim :) evet, aslında bu kürleri yaparken aklıma geliyor ama doktoruma sormaya da çekiniyorum koca karı ilaçları alma diyecek diye..
senin uyguladığın bir kür var mı?

Cnm benm cok gcmis olsn. sana tavsiyem sigarayi brak sogan küru falan deil hayit otu tohumunun cayini ic intrntten arastr sifalarina aklin durur

çok teşekkürler canım.. hayıt tohumunu bir ara içtim. o ay ilk kez kendiliğinden lekelenmem geldi.. ne kadar süre ve ne zamanlar kullanmam gerekiyor? tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…