Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

.. Ahh ah neler olmadı ki :S ozek009 ense kalınlığı yazarsan hepsini okuyabilirsin bu sitede bizde 6000 de bir görülen Trizomi 18 görüldü maalesef :S Allah kimseye yaşatmasın :S

Aminn bnimde öldü bebegim kalp atşlari durdu birden( uzulme hakkimizda hayirlisi olsun imtahan dunyasi simdi hamile kalamiyo musun sorun mu var

Aminn bnimde öldü bebegim kalp atşlari durdu birden( uzulme hakkimizda hayirlisi olsun imtahan dunyasi simdi hamile kalamiyo musun sorun mu var

.. Allah'a şükür hiçbir sorun yok. Bizim olayımız daha çok yeni. Nisan ayının 28inde gebeliğim sonlandirildi. Onun üzerine 3 defa regli gördüm. Şimdi düşünebiliriz artık ama bir önceki ay babam ameliyat oldu. Bu ay kardeşim dogum yaptı. Ben tamda yumurtlama dönemlerinde onların yanindaydim :))) Ekim ayına kaldı bizim de:) Bu aydan ümidim yok yani. Bakalım hayırlısı inşallah:)

kızlar inşallah herkes en akın zamanda bebişlerini kucağına alır Allah dualarımızı kabul etsin inşallah sizin tecrübelerinize ihtiyacım varkızlar....

Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr….

canım benim de 4 gün oldu adetim geçeli dün bi lekelenme oldu o kadar bugün hiç bişey yok test yaptım negatif çıktı benimde hiç bi belirtim yok.biraz daha bekleyim diyorum olmazsa dr ye gidecem.bu şekilde olupda bi hafta sonra adet kanaması olanda varmış hamile olanda o yüzden beklemek en iyisi yada re ye gidip kanda beta baktırmak biran önce

arkadaslar ilk hamilemiz oldu bile .merbek adli arkadasimiz hamileyim diye topik acmis,Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insaallah...

slm kızlar nber.. ben bugun doktora gıttım ama sanırım gec kaldım aslında cumaetesı cağırmıstı.. ıkı yumurtam olustmuş bırısı buyumş catlamadan kıst olmuş 30mm diğerıde 21 mm dedı belkı bu tutar yarın akşam ısı bısırın dedı... olmadı onumuzdekı ay catlatma ığnesı vurcakmış.. eve geldım aksam uzerı kuzenım aradı yetiş nolur yarın sabah yedıde sezeryana alcaklar dedı.. kardes gıbı buyuduk bız benden baska guvenebıleceği kımsesı yok.. bende gece gıdıcem allahın ıznıyle.. yanı yarınkı halvet yatar.. ama dert etmıyom ya her ay yaptık yaptık gelmedı bu ayda yapmadıkta gelmedı olsun.. hele bı yeğenım sağlıkla gelsın kucağıma artık onumuzdekı maclara bakıcaz

Canımmmm hemen git test yaptır, nasıl sabrettin 3 hafta boyunca :)) hadi güzel haberlerini alırız inşş

Yeğenin gelsin bi hayırlısı ilee inş bi daha ki ay da senin güzel haberlerini alırız bu topikte... Hem onun zamanı da bellidir zaten..Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin hepimize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…