- 17 Aralık 2011
- 108
- 13
- 98
- Konu Sahibi medd_cezir
-
Ya ilk zamanlar büyük izinsiz biyere gitmiyim ayip olmasn dedim simdide illa bnim izin almami mi beklio
Kendi büyükse buyuklugunu yapsn dsünceli olsn. ayni binada ben ustte o altta oturuyorum başımi alip gidemem ki
canim benim gidersen cok iyi olur elbette.nasil onlar ogullarindan saygi bekliyorsa senin annende senden ilgi ve destek bekliyodur.onlarda bunu anlasin...
Ya ben anneme gidicem desem gitme demez ama ben demeden ondan bekliorm git kzim yaninda ol annenin demesini bekliorm ne biliyim ya iyi niyetli oldugumdan herseyi kaybediyorm herseye alınıyorum..((
Iyide canım bunun saygıyla alakası yok ki ayrıca gezmeye gitmiyosun annen hastaneye yatmış yanına gidiyorsun..sen böle bi durumda gittiğinde adı saygısızlık yapmış oluyosan asıl saygısızlığı siz yapıyorsunuz diyede tepki vermen lazım. Işte eşin ağırlığını burda koyması lazım yoksa çoook ezilirsin..büyük konuşmayayımda şu an annemler malatya da bense kocaeli deyim.. Yani aramızda 18 saat var.ama annem dese ki kızım hastayım su dakika kalkar giderim..çünkü o benim var olma sebebim yani herseyim
haklisin cnm yaa nasil desem bilmiorm ki herseye alinan fevri davranan bi kadin en ufak biseyde sorun cikaran bi kadin onun yuzunden kimseyle kotu olmak istemiyorm.
sen saygıda kusur etme ama baskalarının doğrularıyla değil kendi doğrularınla yasa.bırak onlar sana ayak uydursun yoksa çok yıpranırsın..
Çooooooooooook saolun kızlar iyi geldiniz bana insalah anneme gidicm yarin gitme demicek ama ben biraz salaklik yapiorum her halta alinganlik yapiorum esim cok konusmak istio ailesiyle ben izin vermiyorm bnim yuzmden kotu olma diyorm geldi bnim oglumu farkli biri yapti demesin bana kotu gozle bakmasin diye susturuyorum.. ben konusurum ama sonra seni uzerler diye korkuyorum diyoarada kaldimmm ya:)
ayni senin düsünceni zamaninda ben de uyguladim simdi ise ise sorsan cok pismanim keske öyle yapmasaydim diyorum ama keskelerle olmuyor iste.cünkü kadin sandiki oglum bize hicbir sey demez.halbuki ben konusturmuyordum,kayin babama bile söylemiyordum benimle iyice zitlasmasin diye ama öyle olmuyormus...neyse tabiki yine senin kararin yeter ki sen belirli konularda agirligini koy canim benim,senin gibi bir gelin bulmuslar öpsünler baslarina koysunlar ama senin iyi niyetinide su istimar etmesinler vede ettittirme....
Kizlar hepiniz haklisiniz eşim asla karismaz bana ama oda tek erkek cocuk oldugu icin saygi bekliyolar. neyse sabah olsn bakalm gidicem elbet:)
Canım böyle bi konuda karışacak kadar dakötü değillerdir herhalde, karışsalar bile boşver ya eşin izin versikten sonra kimseyi ilgilendirmez. Kendisi de bir anne, aynı şey onun da başına gelebilirdi. Böyle şeylerle yorma kafanı, annene destek olmak için moralini yüksek tutmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?