Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yeğenin gelsin bi hayırlısı ilee inş bi daha ki ay da senin güzel haberlerini alırız bu topikte... Hem onun zamanı da bellidir zaten..Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin hepimize canım

saol cnm bencede zamanı belllıdır.. hem hayırlısını ver deyıp hem ıstedığımız zaman olmayınca ısyan etmenın bır mantığı yok zaten beklıycez elbet sabredenlerden oldukmu mutlaka munakafatını goruruz ınş... ne demeış rabbım kuranı kerımde sabır ve namazla Allahtan ısteyın demış suphesız o vaadınden donecek değil.. diğer bır ayetı kerımede bız ınsanın kaderını kendı cabasına bağlı kıldık buyuryor.. onuda yapıyoruz doktor ne dıyosa yapıyos arıyos sıfamızı işte... bır baska ayetı kerımedede soyle der: herkım Allaha dayanırsa o kendısıne yetişir.. ınsallah bızde tez zamanda merhametıne erısenlerden oluruz:2::2::2:

Arkadaşlar selamlar dilerim en yakın zamanda bebişleri alırız kucağımıza...

Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr….

inşallah hamişsindir canım hayırlısı ile.

Canım ne güzel örneklerle açıklamışsın önce elimizden geleni yapacağız, ondan sonra tevekkül edeceğiz.. Zaten kısmette varsa vakti ve zamanı gelince olur, en iyisi sabırlı olmak...

en son iki hafta önce test yapmissin testi tekrarla bence mesela yarin ilk sabah idrari ile yap,kesin sonucu alirsin eger cikmazsa degilsindir.gelecek ayda böyle olursa reglin bence doktora gözük canim benim ama insaallah hamilesindir...

vilmaa canim benim ne güzel seyler yazmissin bunlarin bilincinde olman bile ne güzel.Rabbim tez zamanda yavrunu sana göndersin.

hayırlısı evet..şimdi de neden olmuyorum diye ona taktım bi problem mi var acaba yaa

Stres yapmayalım diyoruz ama illa takacak bir şey buluyoruz di mi yok canım hemen kötü düşünme, neden problem olsun ki... Bazen gecikmeler olabiliyo, hem 10 güne kadar çok normal demişti doktor.. Senin kaç gün gecikti ki

canım geçtiğini takmıyorumda lekelenme şeklinde devam ettiği için takıyorum normal olmuyor

ne yapsam aceb biraz daha mı beklesem dr ye gitmek için

slm kızlar benimde 3 ünde olmam gerekirken olmadım su anda göğüslerim felaket şişti ağrıyor ve yumurtalıklarımda ara ara sancı oluyor hiç böle olmazdı umarım bebiş belirtisidir.

22 gün gecti canım.3 ünde olmam gerekiyodu olmadım.8 inde kan testi yaptım negatif cıktı daha yapmadım olumsuz sonuç almaktan korkuyorum

baya geçmiş canım senin ki.aslında kan testin de çıkması lazımdı bi dr ye gitsen keşke normalde kan testinde hemen çıkıyo diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…