Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok teşekkürler canım.. hayıt tohumunu bir ara içtim. o ay ilk kez kendiliğinden lekelenmem geldi.. ne kadar süre ve ne zamanlar kullanmam gerekiyor? tam bilmiyorum.

gnde iki bardak cnm sabah aksam ac karnina bir cay kasigi tohumu bir su bardagi kaynar suya koy demlensin 10dk snra ılık ic cnm lekeler bendede oldu iltahap falan söküo hicbir yan etkisi yok 3ay duznli icmek gerekio iki haftada belli ediyo kendini:)

kabakcicegi Allah senin yar ve yardimcin olsun. canim benim hicbir zaman umudunu yitirme .insaallah bir gün seninde yavrun olacak,ama demekki zamani var bununda zamanini bizi yaratan daha iyi bilir.bak benimde dört hamileligim oldu ama hepsinide kaybettim.bazen umutsuzluga düstügüm oldu ama hep rabbime sigindim ,zaten vereceksen verirsin dedim.ama hicbir zaman sigara gibi bir illeti kullanmayi aklimdan bile gecirmedim,lütfen eger saglikli bir yavrun olmasini istiyorsan önce bundan kurtul ve önce Allaha sonra iyi bir doktora kendini emanet et....:16:

annemin rahim yumurtalk alinmisti simdide dalak büyumesi varmis:(( yarin hastahaneye yaticak dua edin..

çok gecmiş olsun hemen kötü düşünme rabbim annelerimizi basımızdan eksik etmesin acil şifalar versin gerekirse bizim ömrümüzden alsın ömürlerine koysun acılarını göstermesin

kabakcicegi Allah senin yar ve yardimcin olsun. canim benim hicbir zaman umudunu yitirme .insaallah bir gün seninde yavrun olacak,ama demekki zamani var bununda zamanini bizi yaratan daha iyi bilir.bak benimde dört hamileligim oldu ama hepsinide kaybettim.bazen umutsuzluga düstügüm oldu ama hep rabbime sigindim ,zaten vereceksen verirsin dedim.ama hicbir zaman sigara gibi bir illeti kullanmayi aklimdan bile gecirmedim,lütfen eger saglikli bir yavrun olmasini istiyorsan önce bundan kurtul ve önce Allaha sonra iyi bir doktora kendini emanet et....:16:

çok teşekkürler canım. Rabbim inşallah en kısa zamanda hepimizin bebeklerini nasip eder.. herşeyin en iyisini O bilir..
inşallah yüce Allahım sana da tatlı bebişler verir.. :)
haklısın.. eşime söz verdim. bırakıyorum cmts doktora gidince.. bi daha ağzıma sürmeyeceğim inşallah. içim daraldı mı Hz. Zekeriyya'nın duasını okuyorum..

Ya o kadar düşüncesiz bi kadinki bu KAYNANAM güyaa okumus kültürlü insan bana demiyoki kzim ablalarinin cocuklari var suan en musait sensin git kal annende hastahanede yaninda dur ne biliyim yaa aglamaktan canim cikiyo ben ne kötülük yaptm bu kadin beni buldu bide diyorum ki ben ne iyilik yaptm ki böyle dunyalar iyisi bi eşim var:(

Ya o kadar düşüncesiz bi kadinki bu KAYNANAM güyaa okumus kültürlü insan bana demiyoki kzim ablalarinin cocuklari var suan en musait sensin git kal annende hastahanede yaninda dur ne biliyim yaa aglamaktan canim cikiyo ben ne kötülük yaptm bu kadin beni buldu bide diyorum ki ben ne iyilik yaptm ki böyle dunyalar iyisi bi eşim var:(

canim benim onun söylemesine gerek varmi?Gidip kalsan ne diyecekki?

Canım kimsenin hayatı 4 4 lük değil işte bir yerden eksiğimiz oluyor senin ki de kaynanan demek ki..sonuçta olay eşinde bitiyor. Böle bi şeyi eşin yerine neden kaynanandan bekliyosun bunuda anlamadım. Ayrıca okumakla insan olunmuyor..

Canım kimsenin hayatı 4 4 lük değil işte bir yerden eksiğimiz oluyor senin ki de kaynanan demek ki..sonuçta olay eşinde bitiyor. Böle bi şeyi eşin yerine neden kaynanandan bekliyosun bunuda anlamadım. Ayrıca okumakla insan olunmuyor..

Hani derlerya okumus insanin hali baska olur herseyden anlar diye ama bu o kategoriye girmiyo demekki okumasi bi halta yaramio. insan olup düsunce olmazsa olmuyo demekki

Desene sen iple bastan vermişsin.. Sen çocuk değilsin bir yetişkinsin nereye gideceğinin hesabını şu saatten sonra bir tek kocana vermelisin.ayrıca söz konusu annemse inan eşim izin versede vermesede ben yine giderim..el oğlu çok bulunur ama anne bulunmaz

Desene sen iple bastan vermişsin.. Sen çocuk değilsin bir yetişkinsin nereye gideceğinin hesabını şu saatten sonra bir tek kocana vermelisin.ayrıca söz konusu annemse inan eşim izin versede vermesede ben yine giderim..el oğlu çok bulunur ama anne bulunmaz

O zaten düsünceli bir insan olsa simdiye kadar söylerdi.ama sende herseyi ona birakirsan böyle ancak üzülmekle kalirsin.gitsen annecigin ne kadar sevinirdi herhalde ,biz evlatlar bu günler icin variz ama kaynanan henüz bunu anlayacak olgunlukta biri degilmis....

Back