- Konu Sahibi medd_cezir
-
benm sımdı 4 gunum varya kızlar acaba test yapsammıbelkı varsa cıkar hıc duydunuzmu 4 gun onceden cıkan ıdrarda
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceleer.güzel haberlerle görüşmek dileğiyle
Erken gebelik testi al bir gunluk bebek bile olsa cikio:))
Ya ilk defa oldugu icin panik yaptm parlodel verdi bana kullaniyorum artıı hayit tohumu cayì iciyorum:)
Erken gebelik testi al bir gunluk bebek bile olsa cikio:))
İyi geceler canımmm, güzel haberlerini bekliyorumm :)
ablamda almıstı erken gebelık testı hamıle oldugu halde cıkmamıstı onnkı :))) bu ay cok kararlıydm test yapmıcaktım ama bole stres yasıcama yapaım dıorm :S
canım geçmiş olsun.bende de troıd var ama ilaç kullanmıyorum bi kaç küçük nodül var acaba o yüzden mi olmuyo etkiliyo mu diyede düşünüyorum
Şifa olsun içtiklerin canım, atlatırsın inş...
Bi belirtisi yoksa yapma bence:)
İyi geceler hanımlaaarrrrrrr ... Güzel haberlerle görüşmek üzeree :))
yaa cok belırtı varr ama ya psıkolojıkseuff hıc belım agrımazdı bnm cok aqrıyor mesela bı bu psıkolojık degıldr ya dıerlerı .....
.. Madem böyle bir durum var canım benim etkilemez mı hiç. Kardesimdeki noduller alındı. Doktoru ilaç verdi. O sırada doktor cocuk düşünüyorsanız korunun, gerçi bu durumda gebelik olmaz ama siz ilaç kullandığınız için ne olur ne olmaz korunun dedi. Sonra ilaçlar sayesinde bütün degerler normale dondü ve hamile kaldı. Sen lütfen bu durumunu ihmal etme. İnsallah kardeşimle aynı değildir durumun. Ameliyat filan gerekmez ama lütfen ihmal etme .
Sen hamileyim diye şartlandrırsan beynini kusma bile olur tatlim oluruna brak ya varsa adet olmazsn en buyuk blirti zaten boswer yapma ama icinde kalmasin sen bilirsin insallah vardir
Sende mi uyuyosn:)).. İyi geceleeeeer :) tatlı ruyalaaaar :)
.. İyi geceleeeeer :) tatlı ruyalaaaar :)
canım bilmiyorum ki nodüllerim küçüktü hormonların da normal olduğu için dr ilaç gerek görmedi ama nerdeyse bi senedirde hiç kontrole gitmedim noduller ne alemde bilmiyorum
haklısınnn :// okadar bekledm daha 4 gun beklerım napalm..ıns canmm ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?