- Konu Sahibi medd_cezir
.. Burdan çıkabilirsem uyuycam inşallah :)) Ayy gece gece karnım acikti ufff yaa :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.. Burdan çıkabilirsem uyuycam inşallatur yerinde:)))))h :)) Ayy gece gece karnım acikti ufff yaa :)))
.. Burdan çıkabilirsem uyuycam inşallah :)) Ayy gece gece karnım acikti ufff yaa :)))
Zqyıfsan kalk ye kilon varsa o
.. 1-2 kilo eksiğim var :)) o da hamile filan kalırsam diye :))))) bi önceki hamileliğim 17 hafta sürmüştü ama ona rağmen göbeğim kalmıştı. Ondan iyi böyle :)) en iyisi uyuyayım ben:)
Ne oldu bebişe((17 hafta surdu
.. Ahh ah neler olmadı ki :S ozek009 ense kalınlığı yazarsan hepsini okuyabilirsin bu sitedebizde 6000 de bir görülen Trizomi 18 görüldü maalesef :S Allah kimseye yaşatmasın :S
Neyse boswer takma kafaya bekle sabirli ol.. hadii iyi gcelr. rabbim herseyin iyisini nasip etsn bizlere
Aminn bnimde öldü bebegim kalp atşlari durdu birden( uzulme hakkimizda hayirlisi olsun imtahan dunyasi simdi hamile kalamiyo musun sorun mu var
kızlar inşallah herkes en akın zamanda bebişlerini kucağına alır Allah dualarımızı kabul etsin inşallah sizin tecrübelerinize ihtiyacım varkızlar....
Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr .
arkadaslar ilk hamilemiz oldu bile .merbek adli arkadasimiz hamileyim diye topik acmis,Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insaallah...
kızlar inşallah herkes en akın zamanda bebişlerini kucağına alır Allah dualarımızı kabul etsin inşallah sizin tecrübelerinize ihtiyacım varkızlar....
Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr….
Kızlar bende hala bişey yok ne yapsam acaba test yapsam çıkar mı sabah uyanınca mı yapsam daha iyi olur
slm kızlar nber.. ben bugun doktora gıttım ama sanırım gec kaldım aslında cumaetesı cağırmıstı.. ıkı yumurtam olustmuş bırısı buyumş catlamadan kıst olmuş 30mm diğerıde 21 mm dedı belkı bu tutar yarın akşam ısı bısırın dedı... olmadı onumuzdekı ay catlatma ığnesı vurcakmış.. eve geldım aksam uzerı kuzenım aradı yetiş nolur yarın sabah yedıde sezeryana alcaklar dedı.. kardes gıbı buyuduk bız benden baska guvenebıleceği kımsesı yok.. bende gece gıdıcem allahın ıznıyle.. yanı yarınkı halvet yatar.. ama dert etmıyom ya her ay yaptık yaptık gelmedı bu ayda yapmadıkta gelmedı olsun.. hele bı yeğenım sağlıkla gelsın kucağıma artık onumuzdekı maclara bakıcaz![]()