• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar selamm..nasılsınız..hepiniz iyisinizdir inşallah:16:
ne var ne yok?ben hafta içi pek giremiyorum malesef..kusuruma bakmayın emi:26:
öğlen tatilinde azcık bakıyorum ama akşam gelene kadarr sayfalar alıp başını gitmiş oluyor:25:
yeni haberler varmıı.rose 1903 hamileymiş mesaj attım ama galiba değeri yükselmemiş bilginiz varmı??

öğlen tatilinde azcık bakıyorum ama akşam gelene kadarr sayfalar alıp başını gitmiş oluyor:25:
yeni haberler varmıı.rose 1903 hamileymiş mesaj attım ama galiba değeri yükselmemiş bilginiz varmı??

hoşgeldin canım:46: ben haber almadım daha ondan :50:inşallah iyi olur ya:16:

hos geldin canim benim :16:,fazla kendini özletme girmeye calis....:52: calismalara basladinmi?:17::17:

hos geldin canim benim :16:,fazla kendini özletme girmeye calis....:52: calismalara basladinmi?:17::17:

inşallah arada gelicem aranıza..yok be yaa daha var haftasonu falan anca..bakalım artık kısmet kafamı rahat tutmaya çalışıyorummm:9::36::36::36::36::36:

hepiniz kendinize iyi bakınnn hayalot sümeyye sizlerde tamammı hadi ben kaçtım..hayırlı haberler inşallahhh:3::3::3::3::3:

Back