• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben çalışmaya başlayacam daha:37: ovu testine başlıcam bugün inşallah faydasını görürüm bakalım.Sen ne durumdasın canım

valla ben spirili cıkartalı 4 gün oldu daha cok yeni yani:) ondada sanırım bu ayki yumurtlama dönemimi kacırdım ekim zor benim için ama bakalım kısmet ne zaman olursa artık hayırlısı:)

yok canım benim bir oğlum var 18 aylık. bu ikinci olacak bakalım Allah kısmet ederse.. snn ilk galiba. kac yasındasın?

Allah bağıslasın canım tahmin ettim o yüzden sordum spirali ilk çocuk olunca taktırıyolar da genel de onu o yüzden sordum :-)
Benim ilk olacak inşallah Allah kısmet edersee..29 yaşındayım bu ayın sonunda birinci yılım olacak evlilikde de

İnşallah hepiniz en kısa zamanda alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza.
İnşallah bir gün bende..

Allah bağıslasın canım tahmin ettim o yüzden sordum spirali ilk çocuk olunca taktırıyolar da genel de onu o yüzden sordum :-)
Benim ilk olacak inşallah Allah kısmet edersee..29 yaşındayım bu ayın sonunda birinci yılım olacak evlilikde de

inşallah cnm bnmde oğluma 29 yasında hamile kalmıstım 4 aylık evliydim bende.:)

selam kızlar nasılsınız bakalım ekim ayı başladı herkese kolay gelsin:36: bende bugün kan verdim sabah yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç içimde hiç umut yok ama belli olmaz allahın işi :46:çok heyecanlıyım ben ya yarın olsada bir an önce olumlu olumsuz öğrensem artık:52:

selam kızlar nasılsınız bakalım ekim ayı başladı herkese kolay gelsin:36: bende bugün kan verdim sabah yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç içimde hiç umut yok ama belli olmaz allahın işi :46:çok heyecanlıyım ben ya yarın olsada bir an önce olumlu olumsuz öğrensem artık:52:

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım alırsın inşallah güzel haberi bize de moral olur:3:

Back