Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Slm hanımlaaaarrrr, ya oku oku bitiremedim beeenn :)) hamiş haberi var mı bugünn

Yok cnm bnim görumcem cok iyi kayinpederim dunya iyisi kayinvalidem biraz bilmişinn teki ee bende akrep burcuyum inadim bnim dedigim olsn istiyorum illa biraz hafif catismalar oluo ama geçici

aynen işte kaynanamda bilmiş bende saolsun kocacımda benim arkamda hep hiç tek bırazmaz.çok şükür ev ayrıldıktan buyana ufak tefek sorunlar dışında da problem yok canım benımkı geldi çıkıyorum artık ben tatlı uykular bol sohbetler sıze:26:

İyi gcelr cnm by by:)

evettt hnk arkadaşımızda geldiğine göre saat 12 olmuş kızlar gündüzcülerden tek kalan benim

alot;26681952]evettt hnk arkadaşımızda geldiğine göre saat 12 olmuş kızlar gündüzcülerden tek kalan benim [/QUOTE]

kutlayalim:)

evettt hnk arkadaşımızda geldiğine göre saat 12 olmuş kızlar gündüzcülerden tek kalan benim

evet geldim.. oğlumu ancak uyuttum:))) ya bu cocuk bizimle uyuyor bizimle uyanıyor. benim cnım cıkıyor o yawrum o kadarcık bunyeye hiç mi yorulmaz yawrum ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…