- Konu Sahibi medd_cezir
evet geldim.. oğlumu ancak uyuttum:))) ya bu cocuk bizimle uyuyor bizimle uyanıyor. benim cnım cıkıyor o yawrum o kadarcık bunyeye hiç mi yorulmaz yawrum ya:))
Hosgeldn cnm bebis nasil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet geldim.. oğlumu ancak uyuttum:))) ya bu cocuk bizimle uyuyor bizimle uyanıyor. benim cnım cıkıyor o yawrum o kadarcık bunyeye hiç mi yorulmaz yawrum ya:))
Hosgeldn cnm bebis nasil![]()
Onların bu enerjisine hayranım ben zateennn :))
Off yavrum benm dikkatli ol yabebiş iyi canım.. sabah yataktan düştü yawrum Allahtan yastk koymustum bişi olmadı cok üzüldüm ama..
hoş geldin canım ay onu öp benim yerime nolurrrr maşşalah rabbim uzun ömür versin![]()
evet canım eşimle bende öyle.. bugün cok gezdirdik yorduk onu inşallah sabaha dek deliksiz uyuyacak:)
amin canım cok teşekkür ederim.. bu arada kızlar resimdeki bebek oglum diil netten koymustum taa hamileyken..
evet canım eşimle bende öyle.. bugün cok gezdirdik yorduk onu inşallah sabaha dek deliksiz uyuyacak:)
bende onu sorcaktım ama öp derken resme bakıpta dememiştim sen yine öp onu![]()
evet kızlar kocacım geldi şükürben çıkıyorum size iyi sohbetler yarın görüşmek üzere öpüyorum sizleri
iyi geceler herkese
Kzlar bende cikiorm yarin hastahane isim var![]()
Günaydın hanımlaaar...Ekime girmiş bulunuyoruz gelsin güzel güzel haberler hadi bakalım
günaydın cnm inşallah herkesin hakkında hayırlısı.. nasılsın?[/QUOTE
İyim canım şükür sabırsızla gün sayıyorum.Sen nasılsın bakalım?