• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben 2011 nisan annesiyim.. gerçi oglum erken dogunca mart annesi oldum ama:) 2 gün önce 2. çocuk spirali cıkarttırdım. aslında eşim istiyordu ama bana hep erken geliyordu ama 2 günden beri inanılmaz bir heyecan sardı içimi. zamanında 2011 nisan anneleriyle cok güzel paylaşımlar geçirdikki su an yüzyüze bulusup görüşüyoruzda.. oğlumun daha doğmadan 92 tane arkadası oldu forumdan:) şimdi yine dolanırken kendime en yakın bu topiği gördüm. gerçekten burda cok cok güzel paylasımlar olduguna inanıyorum. Rabbim inşallah hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde hepimizin kucagını doldursun..

Aramıza hoşgeldiiiiinnn :)

cnm ben ust katta kayinvalidem alt katta oturuyo isim olmadigi zaman iniyorum yiyoruz geziyoruz oturuyoruz falan esim5de geliyo evimize cikiyoruz:38:

iyiymiş canım benimkide üst katımda 2 eltimde benim altımdalar:21: bende eltimlerleyim genelde kayın vaide çalışıyo çünkü

Hmm iyiymis benim eltim falan yok iki kardesler görümcem var evlendi ayrildi genelde onunla cikar gezeriz gun geciririz:)

aman ıyıkı benım gorumcem yok kaynanamdan bıtane daha dusunemıyorum valla .ama kaynım melek gıbı öz abım olsa bukadar severım yanı oyle dıyım sana kayınpederımıde.bıde ben 2 yıl boyunca kaynanamla bırlıkte oturdum geçmişte sorunlar oldu gorunuşte ıyıyız sorun yok hıc ama oyılların gıcıklıgı var hala:47:

aman ıyıkı benım gorumcem yok kaynanamdan bıtane daha dusunemıyorum valla .ama kaynım melek gıbı öz abım olsa bukadar severım yanı oyle dıyım sana kayınpederımıde.bıde ben 2 yıl boyunca kaynanamla bırlıkte oturdum geçmişte sorunlar oldu gorunuşte ıyıyız sorun yok hıc ama oyılların gıcıklıgı var hala:47:

Yok cnm bnim görumcem cok iyi kayinpederim dunya iyisi kayinvalidem biraz bilmişinn teki ee bende akrep burcuyum inadim bnim dedigim olsn istiyorum illa biraz hafif catismalar oluo ama geçici:27:

Back