- Konu Sahibi medd_cezir
-
All bizdende okadar
ben 2011 nisan annesiyim.. gerçi oglum erken dogunca mart annesi oldum ama:) 2 gün önce 2. çocuk spirali cıkarttırdım. aslında eşim istiyordu ama bana hep erken geliyordu ama 2 günden beri inanılmaz bir heyecan sardı içimi. zamanında 2011 nisan anneleriyle cok güzel paylaşımlar geçirdikki su an yüzyüze bulusup görüşüyoruzda.. oğlumun daha doğmadan 92 tane arkadası oldu forumdan:) şimdi yine dolanırken kendime en yakın bu topiği gördüm. gerçekten burda cok cok güzel paylasımlar olduguna inanıyorum. Rabbim inşallah hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde hepimizin kucagını doldursun..
kaç gün kaldı canım kırmızıya 8 mi 9mu
8 gun cnm:) insallah olmam ya bi belirti yok sadece kokulara hassaslaştm:)
inşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
İnsallah cnm.eee daha daha nasilsn:)
Aramıza hoşgeldiiiiinnn :)
napam işte ya canım bişeyler çekiyo bulamıyorum karnımda tok .sen napıyon çalışmıyon dıme sen ?
Cnm fotografciyim ama eşim izin vermiyo dış çekimler yapip dugunlere katiliyodum evlendim istemedi yanliz ortamlra girmeni istemiyorm dedi bende ciktm mecbur:)
ben iki grubada uyarımda gececiler sabahlıyo arkadaş.ama oh olsun onlarda gelince aaaaa nolmuş burda diyecekler diyeceklerDD
anladım canım .tekmi yaşıyorsunuz yoksa kayınvalıdenle falanmı oturuyosun
slm kızlar bende geldim
Valla öyle olduuuu ayy oku oku bitmedii neler kaynatmışsınız
cnm ben ust katta kayinvalidem alt katta oturuyo isim olmadigi zaman iniyorum yiyoruz geziyoruz oturuyoruz falan esim5de geliyo evimize cikiyoruz
iyiymiş canım benimkide üst katımda 2 eltimde benim altımdalarbende eltimlerleyim genelde kayın vaide çalışıyo çünkü
Hmm iyiymis benim eltim falan yok iki kardesler görümcem var evlendi ayrildi genelde onunla cikar gezeriz gun geciririz:)
aman ıyıkı benım gorumcem yok kaynanamdan bıtane daha dusunemıyorum valla .ama kaynım melek gıbı öz abım olsa bukadar severım yanı oyle dıyım sana kayınpederımıde.bıde ben 2 yıl boyunca kaynanamla bırlıkte oturdum geçmişte sorunlar oldu gorunuşte ıyıyız sorun yok hıc ama oyılların gıcıklıgı var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?