Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aramıza hoşgeldiiiiinnn :)

cnm ben ust katta kayinvalidem alt katta oturuyo isim olmadigi zaman iniyorum yiyoruz geziyoruz oturuyoruz falan esim5de geliyo evimize cikiyoruz

iyiymiş canım benimkide üst katımda 2 eltimde benim altımdalar bende eltimlerleyim genelde kayın vaide çalışıyo çünkü

Hmm iyiymis benim eltim falan yok iki kardesler görümcem var evlendi ayrildi genelde onunla cikar gezeriz gun geciririz:)

aman ıyıkı benım gorumcem yok kaynanamdan bıtane daha dusunemıyorum valla .ama kaynım melek gıbı öz abım olsa bukadar severım yanı oyle dıyım sana kayınpederımıde.bıde ben 2 yıl boyunca kaynanamla bırlıkte oturdum geçmişte sorunlar oldu gorunuşte ıyıyız sorun yok hıc ama oyılların gıcıklıgı var hala

Yok cnm bnim görumcem cok iyi kayinpederim dunya iyisi kayinvalidem biraz bilmişinn teki ee bende akrep burcuyum inadim bnim dedigim olsn istiyorum illa biraz hafif catismalar oluo ama geçici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…