- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
Slm hanımlaaaarrrr, ya oku oku bitiremedim beeenn :)) hamiş haberi var mı bugünn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm bnim görumcem cok iyi kayinpederim dunya iyisi kayinvalidem biraz bilmişinn teki ee bende akrep burcuyum inadim bnim dedigim olsn istiyorum illa biraz hafif catismalar oluo ama geçici![]()
aynenişte kaynanamda bilmiş bende saolsun kocacımda benim arkamda hep hiç tek bırazmaz.çok şükür ev ayrıldıktan buyana ufak tefek sorunlar dışında da problem yokcanım benımkı geldi çıkıyorum artık ben tatlı uykular bol sohbetler sıze:26:
Slm hanımlaaaarrrr, ya oku oku bitiremedim beeenn :)) hamiş haberi var mı bugünn![]()
Zorun ne niye döndüntekrar geldim
Slm hanımlaaaarrrr, ya oku oku bitiremedim beeenn :)) hamiş haberi var mı bugünn![]()
Zorun ne niye döndün![]()
Hamileyimmmmmmmmm demeyi cok isterdm ama maleseff![]()
kendi adıma konuşuyorum ben testi yarın sabah yapıcam .inşallah benledir suan.ama şuanlık haber veren yok![]()
çünkü kocacımın başka işi çıktı 20 dakkadan önce gelmez![]()
Hamileyimmmmmmmmm demeyi cok isterdm ama maleseff![]()
Ayyyy hadi inş canımmm ekimin ilk anne adayı olursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
Bu satte ne isi acep:)
inşallah canım ekimin sonunada razıyım olsunda .ekimde topiğimiz uğur getiri inşallah bizlere![]()
evettt hnk arkadaşımızda geldiğine göre saat 12 olmuş kızlar gündüzcülerden tek kalan benim![]()