• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Slm hanımlaaaarrrr, ya oku oku bitiremedim beeenn :)) hamiş haberi var mı bugünn :16:

Yok cnm bnim görumcem cok iyi kayinpederim dunya iyisi kayinvalidem biraz bilmişinn teki ee bende akrep burcuyum inadim bnim dedigim olsn istiyorum illa biraz hafif catismalar oluo ama geçici:27:

aynen işte kaynanamda bilmiş bende saolsun kocacımda benim arkamda hep hiç tek bırazmaz.çok şükür ev ayrıldıktan buyana ufak tefek sorunlar dışında da problem yok :D canım benımkı geldi çıkıyorum artık ben tatlı uykular bol sohbetler sıze:26:

aynenişte kaynanamda bilmiş bende saolsun kocacımda benim arkamda hep hiç tek bırazmaz.çok şükür ev ayrıldıktan buyana ufak tefek sorunlar dışında da problem yok :D canım benımkı geldi çıkıyorum artık ben tatlı uykular bol sohbetler sıze:26:

İyi gcelr cnm by by:)

evettt hnk arkadaşımızda geldiğine göre saat 12 olmuş kızlar gündüzcülerden tek kalan benim :27::46:

alot;26681952]evettt hnk arkadaşımızda geldiğine göre saat 12 olmuş kızlar gündüzcülerden tek kalan benim :27::46:[/QUOTE]

:7:kutlayalim:)

evettt hnk arkadaşımızda geldiğine göre saat 12 olmuş kızlar gündüzcülerden tek kalan benim :27::46:

evet geldim.. oğlumu ancak uyuttum:))) ya bu cocuk bizimle uyuyor bizimle uyanıyor. benim cnım cıkıyor o yawrum o kadarcık bunyeye hiç mi yorulmaz yawrum ya:))

Back